Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 01 18, 11:07)
Sveikos.Mergaitės gal kas savo lobynuose turit šio sijonuko aprašymą ir rašto nuorodą, nes pas mane ten skanuotas ir niekaip neįžiūriu nei eilučių skaičiaus nei nuo ko pradėti.Gal kas esat mezgusios.Būčiau dėkinga.
http://www.tindirind...ame=sijonas.jpg

pas mane irgi skanuota... bet atrodo aiskiai viskas matosi ax.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Asta30a ačiūūūūūūūūūūūūū dideliausias o sakykit ar prie pirmojo mano to modeliuko neturit schemos 1 ten pačiam pirmam sijonukui (46 dydžio), nes tas antras tai ne toks pat blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SOLI-SOL @ 2011 01 18, 13:59)
Asta30a ačiūūūūūūūūūūūūū dideliausias o sakykit ar prie  pirmojo mano to modeliuko neturit schemos 1 ten pačiam pirmam sijonukui (46 dydžio), nes tas antras tai ne toks pat blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

ups... tikrai... susimakalavau blush2.gif

deja... antros dalies savo lobyne neberandu g.gif turiu tik tokiu - panasiu sijonu schemuciu...

user posted image
user posted image

siaip, tai cia tokie patys... tik vienas pailgintas variantas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta30a: 18 sausio 2011 - 14:45
Sveikos,

Pradejau megzt moherini sijonuka, nzn kas gausis nelabai as didelis specas, bet bandysiu. Mane domina pats virsus sijono kur guma veriasi, pas kai kurias gana dailiai maciau padaryta tas lenkimas, gal galetumet paaiskinti kaip? cia kazkoki pvz radau kaip tas virsus
http://ww.darbeliai....jonas-7873.html
Atsakyti
QUOTE(jolitka@yahoo.com @ 2011 01 18, 15:53)
Sveikos,

Pradejau megzt moherini sijonuka, nzn kas gausis nelabai as didelis specas, bet bandysiu. Mane domina pats virsus sijono kur guma veriasi, pas kai kurias gana dailiai maciau padaryta tas lenkimas, gal galetumet paaiskinti kaip? cia kazkoki pvz radau kaip tas virsus
http://ww.darbeliai....jonas-7873.html

Tai čia labai paprasta ir gražiai gaunasi. Reikia pamegzt kelias eiles lygiai, paskui vieną eilę dvi akis sumegzt užmetimas ir vėl kelias eiles lygias. Per tą vietą, kur kiauraraščio eilutė reikia perlenkti ir prisiūti. Turbūt, eis suprasti g.gif

asta30a, gal gali mestelt ir tas schemutes. Aš turiu, ale jos jau taip išplaukusios, neina įžiūrėt kas ir kaip ten
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 18, 15:31)
asta30a, gal gali mestelt ir tas schemutes. Aš turiu, ale jos jau taip išplaukusios, neina įžiūrėt kas ir kaip ten

bandau... tik nezinau ar bus iskaitoma ax.gif

cia pirmojo sijono...
user posted image
user posted image
Papildyta:
cia antrojo sijono...

user posted image
user posted image

tik neklauskit, kur antrojo sijonuko 3 schema unsure.gif puslapiai tai eiles tvarka eina... o 3 schemutes nera g.gif ten man rodos klaidele - turejo buti parasyta 3 schemai, o ne 4 unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo asta30a: 18 sausio 2011 - 16:04
asta30a, ačiūūūūūūūūūūūū 4u.gif , deduos į lobyną, gal kada prireiks.
Atsakyti
naujai pakoreguotas sijonukas, nes buvau negerai padarius, ačiū LUANAI už pagalbą 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Carnitaster - laba dailus sijonas... wub.gif Iš kokių siūlų nėrei? Kiek reikėjo siūlų?
Atsakyti
QUOTE(a.narus @ 2011 01 18, 21:22)
Carnitaster - laba dailus sijonas...  wub.gif  Iš kokių siūlų nėrei? Kiek reikėjo siūlų?

tikrai nepasakysiu schmoll.gif , nes siūlai labai seni, dar tarybiniai doh.gif , tai net nežinau, nei kokie, nei kiek sunėriau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2011 01 18, 20:41)
naujai pakoreguotas sijonukas, nes buvau negerai padarius, ačiū LUANAI už pagalbą 4u.gif

Labai dailus 4u.gif thumbup.gif dabar abi panašios vaikščiosim biggrin.gif

QUOTE(a.narus @ 2011 01 18, 21:22)
Carnitaster - laba dailus sijonas...  wub.gif  Iš kokių siūlų nėrei? Kiek reikėjo siūlų?

Aš galiu pasakyt , kad maniškis toks pat tris maxius suvalgė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 18, 16:31)
Tai čia labai paprasta ir gražiai gaunasi. Reikia pamegzt kelias eiles lygiai, paskui vieną eilę dvi akis sumegzt užmetimas ir vėl kelias eiles lygias. Per tą vietą, kur kiauraraščio eilutė reikia perlenkti ir prisiūti. Turbūt, eis suprasti  g.gif

aciu, atrodo aisku:)
Atsakyti