Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

Žiūriu žiūriu aš į tuos jūsų dryžiukus, jaučiu reikės ir man bandyt megzt kol žiema nesibaigė biggrin.gif
Atsakyti
Merginos gal žinot kur Teksrenos tų dryžuotų siūlų Kaune gaut, sakiau iš auksarankės užsisakysiu, bet ten tik mėlynai juodi likę g.gif , o aš pilkai juodų noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2011 01 13, 19:20)
Merginos gal žinot kur Teksrenos tų dryžuotų siūlų Kaune gaut, sakiau iš auksarankės užsisakysiu, bet ten tik mėlynai juodi likę g.gif , o aš pilkai juodų noriu ax.gif

Pilkai juodu maciau Raudondvario pl.
Atsakyti
QUOTE(mileta4 @ 2011 01 13, 19:57)
Pilkai juodu maciau Raudondvario pl.

ABC parduotuvėje prie urmo. Juoda-raudona, juoda-pilka, mėlyna- žydra ir tokie vaivorykštės spalvų. Gerai ir tai, kad galima pirkti ir tomis "babinomis", nebūtinai labai didelį kiekį. tada nereikia spalvos derinti, nes sruoga nesibaigia.
Atsakyti
Ačiū 4u.gif reikės iki ABC nulėkt, o kur raudondvario pl siūlų parduotuvė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2011 01 13, 23:12)
Ačiū 4u.gif  reikės iki ABC nulėkt, o kur raudondvario pl siūlų parduotuvė g.gif

Kur Vilkas, ten prie vartų ta parduotuvytė.
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2011 01 13, 23:20)
Kur Vilkas, ten prie vartų ta parduotuvytė.

Dėkoju 4u.gif , dabar ir aš žinosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2011 01 13, 21:23)
ABC parduotuvėje prie urmo. Juoda-raudona, juoda-pilka, mėlyna- žydra ir tokie vaivorykštės spalvų. Gerai ir tai, kad galima pirkti ir tomis "babinomis", nebūtinai labai didelį kiekį. tada nereikia spalvos derinti, nes sruoga nesibaigia.

Kada tokių matėt, kieno gamybos? Šiandien buvau ten - buvo juoda/pilka ir kažkokie "keliaspalviai" - ruda/samanų/bordo. Siūlai su "Lama" etiketėm, kaina 100 g/5 lt. Buvo dalis sruogomis ir dvi "babinos". Kiti pereinančių spalvų tik plaukuoti užsieninių gamintojų, sijonams manau netinkami.
Atsakyti
Auksaranke.net šį savaitgalį turi gauti Teksrenos papildymą. Papirksiu ir aš.
Atsakyti
Sveiki,
galetumet gal patarti, kaip mezgasi sis sijonukas blush2.gif
Jis mezgamas tiesiai?kokia forma turi gautis?o gal netycia kuri turit jo aprasyma? g.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2011 01 14, 15:19)
Kada tokių matėt, kieno gamybos? Šiandien buvau ten - buvo juoda/pilka ir kažkokie "keliaspalviai" - ruda/samanų/bordo. Siūlai su "Lama" etiketėm, kaina 100 g/5 lt. Buvo dalis sruogomis ir dvi "babinos". Kiti pereinančių spalvų tik plaukuoti užsieninių gamintojų, sijonams manau netinkami.

Buvau beveik prieš dvi savaites, iškart po naujų. Pirkau juodą-raudoną ir juodą-pilką. Teksternos siūlus. Gal išsipardavė jau?
Atsakyti
QUOTE(viosim @ 2011 01 14, 15:25)
Buvau beveik prieš dvi savaites, iškart po naujų. Pirkau juodą-raudoną ir juodą-pilką. Teksternos siūlus. Gal išsipardavė jau?

Teksrenos šiandien nebuvo JOKIŲ sad.gif
Atsakyti