Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

kiek siuliuku sunaudojat sitiem dryziukams? saunuoles , labai simpatiski sijonukai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2011 01 11, 18:15)
kiek siuliuku sunaudojat sitiem dryziukams? saunuoles , labai simpatiski sijonukai... 4u.gif

priklauso nuo gabaritu ir mezgimo tankumo - 2-3 matkiukai. Man sueis apie 2,5 matkiuko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ryke @ 2011 01 12, 21:22)
priklauso nuo gabaritu ir mezgimo tankumo -  2-3 matkiukai. Man sueis apie 2,5 matkiuko  ax.gif

aciu
Atsakyti
aelitka, šauniai atrodo visas komplektukas thumbup.gif Kaip sijonuko padelkas apnėrei?
Atsakyti
Merginos,
mane taip pat sužavėjo dryžuoti jūsų sijonukai.Užsimaniau ir aš tokio smile.gif
Atsakyti
vilma Liu aciuks.gif
Sijono apačiai nieko nedariau, kaip gavosi numezgus, tai taip ir palikau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pra @ 2011 01 11, 19:15)

Na, aš irgi ne iš kūdųjų. 164, o dėviu 10-12 dydžio rūbus. Tai man sijonui suėjo tik 1,5 matkiuko
Kai galtvėj susitiksiu tokį pat dryžuotą sijoną, žinosiu, kad kažkuri mamytė eina biggrin.gif Blogai tik tai, kad spalvų spektras labai mažas. Todėl turėsim vienodus visos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 13 sausio 2011 - 09:27
Įdomu, kaip atrodytų numegzta kokia nors bliuzelė iš vienų margiukų g.gif Gal kas nors mezgė?
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2011 01 13, 14:08)
Įdomu, kaip atrodytų numegzta kokia nors bliuzelė iš vienų margiukų g.gif  Gal kas nors mezgė?

Būtent iš Teksrenos margiukų tai būtų gražiai juostuota, nes pakankamai gražiai dažyti jie. Taip kaip tie sijonai, tik ne įstrižai juostuotas, o pagal mezgimo kryptį
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aiwita: 13 sausio 2011 - 13:48
QUOTE(aiwita @ 2011 01 13, 10:19)
Na, aš irgi ne iš kūdųjų. 164, o dėviu 10-12 dydžio rūbus. Tai man sijonui suėjo tik 1,5 matkiuko
Kai galtvėj susitiksiu tokį pat dryžuotą sijoną, žinosiu, kad kažkuri mamytė eina  biggrin.gif  Blogai tik tai, kad spalvų spektras labai mažas. Todėl turėsim vienodus visos  smile.gif

o jei mano dydis 6 ūgis 155 tai gal vieno užteks matkiuko.. jei virš kelių noriu:) nzn kiek pirkt.. bet jei liks tai gal tada šaliką megzti:) g.gif
Atsakyti
Atnesu i kompanija ir savo dryziu drinks_cheers.gif

user posted image
Atsakyti
Šiandien ieškojau kažkokioj internetinėj parduotuvėj tokią spalvų gamą mačiau šitų siūlų, kad net nustebau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(coliukasv @ 2011 01 13, 16:26)
o jei mano dydis 6 ūgis 155 tai gal vieno užteks matkiuko.. jei virš kelių noriu:) nzn kiek pirkt.. bet jei liks tai gal tada šaliką megzti:) g.gif

vaje, vargšytė. kiek ten tavęs tėra tongue.gif
gal ir matkiuko užtektų, bet aš pirkčiau du, geriau paskui ką nusimegsi. Bjauru, kai reikia ieškoti po visą miestą atspalvio, juolab, kad jie tikrai nėra brangūs
Atsakyti