kiek siuliuku sunaudojat sitiem dryziukams? saunuoles , labai simpatiski sijonukai...
QUOTE(pra @ 2011 01 11, 18:15)
kiek siuliuku sunaudojat sitiem dryziukams? saunuoles , labai simpatiski sijonukai...
priklauso nuo gabaritu ir mezgimo tankumo - 2-3 matkiukai. Man sueis apie 2,5 matkiuko
QUOTE(Ryke @ 2011 01 12, 21:22)
priklauso nuo gabaritu ir mezgimo tankumo - 2-3 matkiukai. Man sueis apie 2,5 matkiuko
aciu
aelitka, šauniai atrodo visas komplektukas Kaip sijonuko padelkas apnėrei?
Merginos,
mane taip pat sužavėjo dryžuoti jūsų sijonukai.Užsimaniau ir aš tokio
mane taip pat sužavėjo dryžuoti jūsų sijonukai.Užsimaniau ir aš tokio
vilma Liu
Sijono apačiai nieko nedariau, kaip gavosi numezgus, tai taip ir palikau
Sijono apačiai nieko nedariau, kaip gavosi numezgus, tai taip ir palikau
QUOTE(pra @ 2011 01 11, 19:15)
Na, aš irgi ne iš kūdųjų. 164, o dėviu 10-12 dydžio rūbus. Tai man sijonui suėjo tik 1,5 matkiuko
Kai galtvėj susitiksiu tokį pat dryžuotą sijoną, žinosiu, kad kažkuri mamytė eina Blogai tik tai, kad spalvų spektras labai mažas. Todėl turėsim vienodus visos
Įdomu, kaip atrodytų numegzta kokia nors bliuzelė iš vienų margiukų Gal kas nors mezgė?
QUOTE(vilma Liu @ 2011 01 13, 14:08)
Įdomu, kaip atrodytų numegzta kokia nors bliuzelė iš vienų margiukų Gal kas nors mezgė?
Būtent iš Teksrenos margiukų tai būtų gražiai juostuota, nes pakankamai gražiai dažyti jie. Taip kaip tie sijonai, tik ne įstrižai juostuotas, o pagal mezgimo kryptį
QUOTE(aiwita @ 2011 01 13, 10:19)
Na, aš irgi ne iš kūdųjų. 164, o dėviu 10-12 dydžio rūbus. Tai man sijonui suėjo tik 1,5 matkiuko
Kai galtvėj susitiksiu tokį pat dryžuotą sijoną, žinosiu, kad kažkuri mamytė eina Blogai tik tai, kad spalvų spektras labai mažas. Todėl turėsim vienodus visos
o jei mano dydis 6 ūgis 155 tai gal vieno užteks matkiuko.. jei virš kelių noriu:) nzn kiek pirkt.. bet jei liks tai gal tada šaliką megzti:)
Atnesu i kompanija ir savo dryziu
Šiandien ieškojau kažkokioj internetinėj parduotuvėj tokią spalvų gamą mačiau šitų siūlų, kad net nustebau
Papildyta:
vaje, vargšytė. kiek ten tavęs tėra
gal ir matkiuko užtektų, bet aš pirkčiau du, geriau paskui ką nusimegsi. Bjauru, kai reikia ieškoti po visą miestą atspalvio, juolab, kad jie tikrai nėra brangūs
Papildyta:
QUOTE(coliukasv @ 2011 01 13, 16:26)
o jei mano dydis 6 ūgis 155 tai gal vieno užteks matkiuko.. jei virš kelių noriu:) nzn kiek pirkt.. bet jei liks tai gal tada šaliką megzti:)
vaje, vargšytė. kiek ten tavęs tėra
gal ir matkiuko užtektų, bet aš pirkčiau du, geriau paskui ką nusimegsi. Bjauru, kai reikia ieškoti po visą miestą atspalvio, juolab, kad jie tikrai nėra brangūs