aelitka, labai viskas puikiai. Kažkas panašaus ir mano vizijose yra. Tik dar nežinau kada. Ar sijonas iš viengubo siūlo?
Sijonas iš viengubo, dėjau pasijonį.
QUOTE(aelitka @ 2011 01 10, 20:55)
Pasirodau su tik iškeptu komplektuku iš TEKSRENOS vilnos Sijonui į poras dar megstuką numezgiau ir sagę suvėliau
O jerguteliau,kaip grazu
Sakyk ar is kampo mezgiai,ta prasme nuo 4 akiu ir platinai,ar nuo ilgio i ploti?
Na labai grazu !!!!!!!!!!!!
norwa ,naiste777
mezgiau vienam krašte sumegzdama 2 akis, o kitame dėdama užmetimą. Juosmenį mezgiau 1*1 stulpeliu
mezgiau vienam krašte sumegzdama 2 akis, o kitame dėdama užmetimą. Juosmenį mezgiau 1*1 stulpeliu
QUOTE(Almera @ 2011 01 10, 17:30)
Labai noreciau tokio sijonuko:
Gal kas turit schemute? Kaip isivaizduoju, cia, tikriausiai, megzta aplink, virbalais su valu...? Ir kokie siulai, kokio storio cia tiktu? Nesu super mezgeja, o ir mezgiau labai seniai, bet gal pavyks... Nes labai norejau kazka panasaus nusipirkti, bet kad neradau...
Gal kas turit schemute? Kaip isivaizduoju, cia, tikriausiai, megzta aplink, virbalais su valu...? Ir kokie siulai, kokio storio cia tiktu? Nesu super mezgeja, o ir mezgiau labai seniai, bet gal pavyks... Nes labai norejau kazka panasaus nusipirkti, bet kad neradau...
Jei suprantat rusiškai, gal čia rasit kas neaišku
http://club.osinka.r...-36413?&start=0
QUOTE(bazuka @ 2011 01 11, 09:49)
Rusiskai suprantu Aciu labai
Mezgiau pagal originalų aprašymą, iš kampo Lanesplitter Tik juosmenį be gumos dariau... Siūlė matosi, bet man ji netrukdo (kaip pastebėjo viena bendradarbė, pusė žavesio prapultų, nes neliktų kreiziškumo ).[QUOTE]
Įspūdingas sijonukas Narpliojau šio sijonuko aprašymą, tai jei teisingai supratau, pradėjus nuo 4 akių, sekančioj eilėj reikia iš abiejų kraštų po 1 pridėti. Po to taip pat po 1 mažinti, kai pasiekiam norimą ilgį. Pabaigoj turi likti 4 akys. Bet nedašunta kaip su tuo juosmeniu, nes platėja vienodai. Čia ko gero prieš siaurinimą reikia dar kažkiek eilių kažkaip megzti. Matomai šita vieta mane ir klaidina.
Įspūdingas sijonukas Narpliojau šio sijonuko aprašymą, tai jei teisingai supratau, pradėjus nuo 4 akių, sekančioj eilėj reikia iš abiejų kraštų po 1 pridėti. Po to taip pat po 1 mažinti, kai pasiekiam norimą ilgį. Pabaigoj turi likti 4 akys. Bet nedašunta kaip su tuo juosmeniu, nes platėja vienodai. Čia ko gero prieš siaurinimą reikia dar kažkiek eilių kažkaip megzti. Matomai šita vieta mane ir klaidina.
QUOTE(dangute1 @ 2011 01 11, 13:36)
Iš pradžių abiejose pusėse pridedam po akį - kol pasiekiam ilgį, paskui vienoje pusėje sumezgam, kitoje pridedam - kol pasiekiam plotį, paskui abiejose pusėse sumezgam. Megzti lengviau, negu aprašymą perskaityti
QUOTE(aelitka @ 2011 01 10, 20:55)
Pasirodau su tik iškeptu komplektuku iš TEKSRENOS vilnos Sijonui į poras dar megstuką numezgiau ir sagę suvėliau
Nu man tai jis gavosi visiškai tiesus. Tavo nuotraukoje atrodo, kad trapecijos formos. Kaip tau tai pavyko?
QUOTE(Šilingė @ 2011 01 11, 15:07)
Iš pradžių abiejose pusėse pridedam po akį - kol pasiekiam ilgį, paskui vienoje pusėje sumezgam, kitoje pridedam - kol pasiekiam plotį, paskui abiejose pusėse sumezgam. Megzti lengviau, negu aprašymą perskaityti
, susikonspektavau jau viską, dabar jau reiks pasiplanuoti darbelį .
O kaip reikia megzti nuo ilgio? kaip suprantu, tai nuo ilgio į abi puses megzti mažinant akių skaičių, bet kaip tą atlikti ?
merginoms už pagyrimus . Juosmens stulpelius mezgiau su mažesnio numerio virbalais,todėl vizualiai nuotraukoje ir atrodo, kad trapecijos forma. Gal kiek ir džiovinant dar taip nutempiau. Žodžiu, mezgant nieko ypatingo nedariau.
Sėkmės visoms baigiant savo išsvajotus sijonukus
Sėkmės visoms baigiant savo išsvajotus sijonukus