Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(Neaiste @ 2011 01 03, 16:00)
as bandysiu ta kft ismegzti. bet kazko nesuprantu, jei kft megzti tik viena aki, tai is kur atsiranda ta eile iskilusiu isvirskciu akiu? g.gif

Pasimegzkit pavyzduką raštu: 3 eilės gerosiomis, viena išvirkščiosiomis 4u.gif tongue.gif Viskas paaiškės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agurčikas @ 2010 12 29, 00:19)
Gal galima šiek tiek plačiau apie šį sijoną smile.gif
Pradėjau megzti ir kaip tai bijau, kad nebūtų darbas veltui. Kiek reikia uždėti akių? Kaip suprantu yra keli mezgimo būdai. Aš mezgu kas antroje eilėje pradžioje eilės sumezgu akis, o gale vieną pridedu. Tai kiek maždaug akių reiktų uždėti? Tai turėtų būti sijono ilgis ar kaip?

Aš megzdama supratau, kad paskaičiuoti kiek tiksliai reikia akių yra neįmanoma. Aš buvau užsidėjusi apie 150. Aš irgi nedidelio ūgio 165cm, bet ilgis buvo geras. Tik kad ant dukros atrodė taip gražiai, kad perdariau jai į sarafaną ax.gif Dabar kaip tik baiginėju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2011 01 03, 16:08)
Pasimegzkit pavyzduką raštu: 3 eilės gerosiomis, viena išvirkščiosiomis  4u.gif  tongue.gif  Viskas paaiškės  mirksiukas.gif

mezgu jau ta sijona kampu, gaunasi neblogai, na siulai tai tokie is neilgu atkarpu tai margu margas gaunasi, bet gerai thumbup.gif
Atsakyti
Būtinai pasirodyk, kai numegsi. O kokie siūlai?
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 05, 15:00)
Būtinai pasirodyk, kai numegsi. O kokie siūlai?

siulai is situ, akriliniu, tik maniskiu spalvu (juoda-rusva-balta-melsva) cia nera http://www.kasiulai....a357a0bbb917654

kaip suprantu, akrilas sijonui - ne pats blogiausias variantas. standziai gaunas

finisuosiu, manau, tik po kokiu 2 sav., nes letai dar mezgu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neaiste: 05 sausio 2011 - 15:36
Sveikos mergytes,
as ir mezgu(tiksliau jau numezgiau) ta juostom sijoneli dukrai.Ir gavosi truputi per trumpas,bet nieko ties liemeniu damegsiu.Ji norejo 50cm ilgio,apsiskaiciavau,kad reikia uzsidet kazkur 120akiu.Ir gavosi trumpas,nes ta sudurimo siule eina skersai sijono,tai as manau,kad reikia apie 10-15 akiu daugiau uzsidet. g.gif Ir dar vyras skaiciavo,nu ten idomiai(trikampio krastines) ir taip gavosi,kad reikia uzsidet daugiau akiu .Nu cia primaliau,turbut nei viena nieko nesupras rolleyes.gif Ir kaip sake mergaites,as pradzioj sumezgiau 2akis,o gale uzdedavau

Va tokia forma gaunasi:

user posted image

Paskui sulenkiam stai taip pusiau:

user posted image

Ir stai sijonukas:

user posted image

O sau dabar is juodu su melyna pradesiu megst rolleyes.gif

Atsakyti
Nu va, kaip gražu. Aš irgi galvoju, tik apie pilkai juodą variantą. Ir norėčiau storesnio. Kaži kaip man eisis dvigubą siūlą spalvas suderint g.gif
Atsakyti
Mezgiau iš tokių siūlų tik juodas-pilkas variantą. Virbalai Nr. 2,5 tai dėjau 155 akis ir gavosi sijonuko ilgis 46 cm. Juosmenį primezgiau stulpeliu 1*1. deja dar nenufotografuotas, nes prie jo mezgu megztuką. Kai turėsiu nuotrauką - įkelsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2011 01 05, 19:18)
Nu va, kaip gražu. Aš irgi galvoju, tik apie pilkai juodą variantą. Ir norėčiau storesnio. Kaži kaip man eisis dvigubą siūlą spalvas suderint  g.gif

Dievuliau, apžiūrėjau Jūsų mezginukus. Na, nerealiai viskas gražu. wub.gif Žemai galvą lenkiu prieš Jūsų talentą.
Atsakyti
Nu va, kaip gražu. Aš irgi galvoju, tik apie pilkai juodą variantą. Ir norėčiau storesnio. Kaži kaip man eisis dvigubą siūlą spalvas suderint  g.gif

Aciu blush2.gif
As ir norejau juoda su pilka,bet negavau siu siulu,tai nusipirkau su melyna,na del melynos spalvos alpstu rolleyes.gif
As mezgiau su 3 nr. virbalais,gaunasi plonokas,noretusi storesnio,bet zinok spalvu ketimasi sunkiai bus suderint,man rodos turesi nutraukinet siula,nes nevienodais tarpais siulu spalvos eina.Na bendrai pabandyk,as tai nebandziau su dvigubu siulu,man tik taip atrodo,kad bus.
Atsakyti

Jau pasikartosiu, nes kazkada rasiau. Mezgiau palta is tokiu 2 siulu. Sunkoka atitaikyti. Be to, manau, sijonui bus per stora
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2011 01 05, 19:29)
Dievuliau, apžiūrėjau Jūsų mezginukus. Na, nerealiai viskas gražu. wub.gif Žemai galvą lenkiu prieš Jūsų talentą.

Dievulėliau, dabar nebežinau kur iš nepatogumo sulįsti blush2.gif Nieko čia ypatingo, bet kai pagiria labai smagu smile.gif

QUOTE(Viksė @ 2011 01 05, 19:49)
Sunkoka atitaikyti. Be to, manau, sijonui bus per stora

Vis tik bandysiu iš dviejų siūlų. Kaip nors sutaikysiu. O per storas nebus, neseniai baigiau sijoną irgi iš Teksrenos dvigubo tik vienspalvį ir pyniuotą. Pats tas žiemai.
Atsakyti