Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(viosim @ 2010 12 26, 00:29)
Labai gražus sijonas, Ivonnna.  thumbup.gif

QUOTE(naiste777 @ 2010 12 26, 15:34)
Ar čia irgi iš Teksrenos vilnos? Ar viengubu siūlu megzta? Labai gražu.

Aciu 4u.gif
O siuliukas viengubas. Sijonukas jau isbandytas - tikrai siltas. Taip, tai Teksteros vilna - mezgasi greitai ir lengvai.
Atsakyti
naujas šiltas sijonukas suspėtas pasigaminti šventėm ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2010 12 28, 13:48)
naujas šiltas sijonukas suspėtas pasigaminti  šventėm  ax.gif 

Kaip idomu butu pamatyt sita grozi wub.gif ant savininkes... labai noriu megzto sijono, bet niekaip neissirenku koki megzt biggrin.gif
Atsakyti
Labutis visoms.
Vis skaitinėju ir skaitinėju čia. Žaviuosi visomis auksarankėmis. Turiu ir aš keletą sijonukų nunėrusi, norėčiau pasidalinti su Jumis, tik, deja, nemoku įkelti foto blush2.gif . Gėda, bet gal kuri paprotinsit... Kažkaip lengviau man sekasi mezginių raštus šifruot nei kompiuterio galimybes. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 12 28, 16:13)
Labutis visoms.
Vis skaitinėju ir skaitinėju čia. Žaviuosi visomis auksarankėmis. Turiu ir aš keletą sijonukų nunėrusi, norėčiau pasidalinti su Jumis, tik, deja, nemoku įkelti foto  blush2.gif . Gėda, bet gal kuri paprotinsit... Kažkaip lengviau man sekasi mezginių raštus šifruot nei kompiuterio galimybes. ax.gif

Sija8: man labai padejo sita nuoroda, kai mokiausi ikelti pirmuosius savo paveiksliukus i supermama.lt
http://www.supermama...howtopic=616673
Linkiu sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ivonnna @ 2010 12 24, 13:28)
Mano vilnonis sijonas.
user posted image

Gal galima šiek tiek plačiau apie šį sijoną smile.gif
Pradėjau megzti ir kaip tai bijau, kad nebūtų darbas veltui. Kiek reikia uždėti akių? Kaip suprantu yra keli mezgimo būdai. Aš mezgu kas antroje eilėje pradžioje eilės sumezgu akis, o gale vieną pridedu. Tai kiek maždaug akių reiktų uždėti? Tai turėtų būti sijono ilgis ar kaip?
Atsakyti
Turiu toki klausima... 4u.gif

Parsisiunciau zurnala ir ten radau labai man patinkancio sijono modeli... wub.gif
user posted image
user posted image

Yra aprasymas ir schema, bet viskas anglu kalba, su kuria deja nedraugaujam doh.gif Nu ir niekaip nesuprantu net nuo ko pradet verysad.gif

jei vertinant be aprasymo, tai uzsegimas sone... Taigi ta dali turbut vientisa reikia megzt g.gif

O kaip toliau? Ratu megzt labai nenoriu, o is 2 daliu ar iseis graziai prijungt?

Ir dar del rastu, gal kas panasiu su schemom turetu, nebutinai tokio paties blush2.gif Nemoku megzt is aprasymu net lietuvisku, ka jau sakyt apie itas kalbas schmoll.gif

ir gal kas galetu paaiskint kaip mazdaug platint? gal tose eilese, kur ripsu mezgasi? ar kur lygiu rastu? 4u.gif

Buciau labai dekinga ax.gif
Atsakyti
Na va išmokau ir aš įkelti foto pagaliau. tongue.gif Ačiū už pagalbą 4u.gif .
Mano vasarinis sijonukas wub.gif

user posted image

user posted image

O čia žieminis
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sija8: 30 gruodžio 2010 - 19:44
waw sija8 fantastika wub.gif gal pasidalintum rasteliu? ir kiek siulu rekejo siam groziui? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sija8 @ 2010 12 30, 19:31)
Na va išmokau ir aš įkelti foto pagaliau.  tongue.gif Ačiū už pagalbą  4u.gif .
Mano vasarinis sijonukas  wub.gif

Wow blink.gif blink.gif Neitiketinas grozis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bagyyra @ 2010 12 30, 20:33)
waw sija8 fantastika  wub.gif gal pasidalintum rasteliu?  ir kiek siulu rekejo siam groziui?  thumbup.gif

Ačiū. Mielai pasidalinčiau, bet dabar reikia išmokti įkelti žurnalų iškarpas. blush2.gif Nors čia buvo naudota keletas schemų. O dėl siūlų, nelabai pamenu doh.gif . Žinau, kad daug....
Atsakyti
Radau vasarinio sijonuko schemutę.

user posted image

Apačia

user posted image

Tik nežinau ar įžiūrėsit, prastos kokybės foto doh.gif
Atsakyti