Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

Oi, dėkui, mergaitės. Bet kaip jos man atsibodo doh.gif Per daug aš čia jų prisigalvojau.
Atsakyti
thumbup.gif Nu tikrai labai gražus sijonukas thumbup.gif
Man irgi labai gražu pynės, bet jos suvalgo daug laiko ir siūlų blush2.gif
Tai aš jei ir darau, tai kokią vieną, bet pažiūrėti tikrai gražu 4u.gif
Atsakyti
aiwita, pažiūrėkite čia, nes sijonas juodas su pilku išsimezga kaip nuotraukoje
http://www.facebook....122702424430645
Atsakyti
user posted image
user posted image

Mano naujas sijonas iš Romos siūlų, nertas airišku nėrimu. Sako bus šalta žiema,tai nusimezgiau ilgą.
Atsakyti
Rife thumbup.gif
Atsakyti
Rife,idomus sijonukas,bet kodel cia airiski neriniai? g.gif
Atsakyti
Todėl kad neriasi iš atskirų dalių.Yra nunerta 135 kvadratai ir sujungti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rife: 30 lapkričio 2010 - 00:02
Rife įdomus sijonukas. Ir šiltas bus. O ir darbo kiek įdėta doh.gif

Pyniuoti sijonai taip pat gražūs ir šilti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulėlydis*: 01 gruodžio 2010 - 08:14
Šiandien kaip tik apžiūrinėjau tuos teksrenos siūliukus juodai raudonus. Bet man spalva tokia neįpatinga atrodė, kažkoka blanki. O kažkurios numegztas sijonukas taip gražiai atrodo. Kažkodėl likau apmastyme dėl tų siūlų g.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2010 12 04, 19:56)
Šiandien kaip tik apžiūrinėjau tuos teksrenos siūliukus juodai raudonus. Bet man spalva tokia neįpatinga atrodė, kažkoka blanki.  O kažkurios numegztas sijonukas taip gražiai atrodo.  Kažkodėl likau apmastyme dėl tų siūlų g.gif

O man kaip tik realybėje spalvos gražesnės, nei nuotraukoje megzto sijonuko.

Klausykit mergaitės, niekaip nerandu kaip reikia siūti atviromis akimis. Vakar naktį pabaigiau megzti sijonuką, bet nesugalvoju kaip gražiai susiūti
Atsakyti
Šiandien kaip tik apžiūrinėjau tuos teksrenos siūliukus juodai raudonus. Bet man spalva tokia neįpatinga atrodė, kažkoka blanki.  O kažkurios numegztas sijonukas taip gražiai atrodo.  Kažkodėl likau apmastyme dėl tų siūlų g.gif

Gal zinote kur teksrenos siulu yra Kaune?
Papildyta:

Atsakyti
QUOTE(mileta4 @ 2010 12 05, 12:17)

Aš pirkau parduotuvėje Laisvės alėjoje prie Soboro, kurioje prekiauja siuvimo reikmenimis.
Atsakyti