Niu man irgi tas sijonas labai labai patinka. Bet šiemet jau nebeišeis nusimegzt, planų iki kaklo. Aš rinkčiaus kaip Rifė Teksrenos vilną. Dabar mezgu iš jų kostiumėlį, labai faini. Tiesa, jie plonoki, mezgu iš dvigubo. Tai kaip spalvotą dvigubą dėt nelabai suprantu, turbūt neitų spalvų atitaikyt, nebent tos spalvos vienodais tarpais sudėtos.
Va čia tie siūliukai. Man pilkai juodas variantas patinka.
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 25, 16:15)
Niu man irgi tas sijonas labai labai patinka. Bet šiemet jau nebeišeis nusimegzt, planų iki kaklo. Aš rinkčiaus kaip Rifė Teksrenos vilną. Dabar mezgu iš jų kostiumėlį, labai faini. Tiesa, jie plonoki, mezgu iš dvigubo. Tai kaip spalvotą dvigubą dėt nelabai suprantu, turbūt neitų spalvų atitaikyt, nebent tos spalvos vienodais tarpais sudėtos.
Aš iš tokių pilkai juodų 2 siūlų paltą mezgiau. 2 kamuoliukus labai gražiai pavyko sudėti-spalvos atitiko. Su kitais vargau-teko derinti, pervynioti. Žinoma-siūlų nuostolis tokiu būdu megzgant. Daugiau nebesiryžčiau.
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 25, 16:15)
Esu labai patenkinta savo sijonu, baigia nučiupinėt, kur nueinu visi giria.Kas dėl siūlų tai jie neįsisėdi.Gražiau yra iš vieno siūlo megzti.
QUOTE(Rife @ 2010 11 25, 23:25)
Esu labai patenkinta savo sijonu, baigia nučiupinėt, kur nueinu visi giria.Kas dėl siūlų tai jie neįsisėdi.Gražiau yra iš vieno siūlo megzti.
Tai man iš karto kilo klausimų: sijonas be pasijonio?
Tas siūlas atrodo gana šiurkštus. Ar negraužia?
O mezgėt paprastai? Nekaitaliojot siūlų kas trečia eilė?
Ir pasitikslinti noriu dėl kiekio. jei neklystu sunaudota 2,5 matkelio?
Kažin ar Šiauliuose kas matė kur nors tų Teksrenos vilnos siūlų Nes sijonas fantastiškas
QUOTE(vilma Liu @ 2010 11 26, 16:53)
Kažin ar Šiauliuose kas matė kur nors tų Teksrenos vilnos siūlų Nes sijonas fantastiškas
o kam siauliuos -internete yra-auksarankej ...siuntimas+6 lt ir turi savo svajoniu siulus
QUOTE(tiklis @ 2010 11 26, 17:45)
o kam siauliuos -internete yra-auksarankej ...siuntimas+6 lt ir turi savo svajoniu siulus
O per kiek laiko atsiunčia?
Gana greitai, per 2-3 dienas.
na atsiuncia tikrai greit-esu gavus uzsakyma jau kita diena po apmokejimo ...o gyvenu gilioj provincijoj ...siaip tikrai operatyviai ir greit viska sutvarko...niekad nenusivyliau...tiesa-spalvos (kai kurios) nelabai atitinka foto ...ypac su melyna problema ''rasalo melyna''-tai ''ant slapio atfalto tepalo deme'' spalva ..gali pavadint kokia nori-tik ne rasalo melyna ..alyvines,geltonos,zalios,elektrines(zydros) rozines labai ryskios ir grazios ..maciau beveik visas...samanine- na isvis pasaka...(kalbu apie vilna ir pusvilne..tektrenos ...na o pilkos- tikrai ne tokios kaip foto...
Iš mano patirties:tamsiai ruda - beveik juoda. O man papasakokit, kaip tas siūlas elgiasi, ar tįsta išskalbus. Blyn, numezgiau draugės mamai sijoną, o prieš tai ir nepasibandžiau. Rytoj foto įkelsiu.
QUOTE(vilma Liu @ 2010 11 26, 16:53)
Yra "Univermago" gale siulu parde, ten yra Teksrenos
sijonas tai tikrai fantastiskas