Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

Niu man irgi tas sijonas labai labai patinka. Bet šiemet jau nebeišeis nusimegzt, planų iki kaklo. Aš rinkčiaus kaip Rifė Teksrenos vilną. Dabar mezgu iš jų kostiumėlį, labai faini. Tiesa, jie plonoki, mezgu iš dvigubo. Tai kaip spalvotą dvigubą dėt nelabai suprantu, turbūt neitų spalvų atitaikyt, nebent tos spalvos vienodais tarpais sudėtos.

Va čia tie siūliukai. Man pilkai juodas variantas patinka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naiste777: 25 lapkričio 2010 - 15:17
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 25, 16:15)
Niu man irgi tas sijonas labai labai patinka. Bet šiemet jau nebeišeis nusimegzt, planų iki kaklo. Aš rinkčiaus kaip Rifė Teksrenos vilną. Dabar mezgu iš jų kostiumėlį, labai faini. Tiesa, jie plonoki, mezgu iš dvigubo. Tai kaip spalvotą dvigubą dėt nelabai suprantu, turbūt neitų spalvų atitaikyt, nebent tos spalvos vienodais tarpais sudėtos.

Aš iš tokių pilkai juodų 2 siūlų paltą mezgiau. 2 kamuoliukus labai gražiai pavyko sudėti-spalvos atitiko. Su kitais vargau-teko derinti, pervynioti. Žinoma-siūlų nuostolis tokiu būdu megzgant. Daugiau nebesiryžčiau.
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 25, 16:15)

Esu labai patenkinta savo sijonu, baigia nučiupinėt, kur nueinu visi giria.Kas dėl siūlų tai jie neįsisėdi.Gražiau yra iš vieno siūlo megzti.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 11 25, 23:25)
Esu labai patenkinta savo sijonu, baigia nučiupinėt, kur nueinu visi giria.Kas dėl siūlų tai jie neįsisėdi.Gražiau  yra iš vieno siūlo megzti.

Tai man iš karto kilo klausimų: sijonas be pasijonio?
Tas siūlas atrodo gana šiurkštus. Ar negraužia?
O mezgėt paprastai? Nekaitaliojot siūlų kas trečia eilė?
Ir pasitikslinti noriu dėl kiekio. jei neklystu sunaudota 2,5 matkelio?

ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Kažin ar Šiauliuose kas matė kur nors tų Teksrenos vilnos siūlų g.gif Nes sijonas fantastiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2010 11 26, 16:53)
Kažin ar Šiauliuose kas matė kur nors tų Teksrenos vilnos siūlų g.gif  Nes sijonas fantastiškas thumbup.gif

o kam siauliuos rolleyes.gif -internete yra-auksarankej mirksiukas.gif ...siuntimas+6 lt biggrin.gif ir turi savo svajoniu siulus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 26, 17:45)
o kam siauliuos rolleyes.gif -internete yra-auksarankej mirksiukas.gif ...siuntimas+6 lt biggrin.gif  ir turi savo svajoniu siulus mirksiukas.gif

O per kiek laiko atsiunčia?
Atsakyti
Gana greitai, per 2-3 dienas.
Atsakyti
na atsiuncia tikrai greit-esu gavus uzsakyma jau kita diena po apmokejimo mirksiukas.gif ...o gyvenu gilioj provincijoj lotuliukas.gif ...siaip tikrai operatyviai ir greit viska sutvarko...niekad nenusivyliau...tiesa-spalvos (kai kurios) nelabai atitinka foto unsure.gif ...ypac su melyna problema biggrin.gif ''rasalo melyna''-tai ''ant slapio atfalto tepalo deme'' spalva lotuliukas.gif ..gali pavadint kokia nori-tik ne rasalo melyna lotuliukas.gif ..alyvines,geltonos,zalios,elektrines(zydros) rozines labai ryskios ir grazios ..maciau beveik visas...samanine- wub.gif na isvis pasaka...(kalbu apie vilna ir pusvilne..tektrenos wub.gif ...na o pilkos- g.gif tikrai ne tokios kaip foto...
Atsakyti
Iš mano patirties:tamsiai ruda - beveik juoda. O man papasakokit, kaip tas siūlas elgiasi, ar tįsta išskalbus. Blyn, numezgiau draugės mamai sijoną, o prieš tai ir nepasibandžiau. Rytoj foto įkelsiu.
Atsakyti
QUOTE(vilma Liu @ 2010 11 26, 16:53)
Kažin ar Šiauliuose kas matė kur nors tų Teksrenos vilnos siūlų g.gif  Nes sijonas fantastiškas thumbup.gif

Yra "Univermago" gale siulu parde, ten yra Teksrenos mirksiukas.gif
Atsakyti
sijonas tai tikrai fantastiskas
Atsakyti