Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(naiste777 @ 2010 06 28, 20:36)
Geriausia daryt "mobilų" pasijonį, t.y. nepritvirtintą prie sijono. Turi kelis ir kaitalioji pagal progą

labai gera mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2010 06 28, 08:42)
labai dailūs visi darbai.  thumbup.gif  . Užbaigiau ir aš sau sijoną. liko atviras klausimas dėl pasijonio spalvos. siūsiu gal juodą arbą tamsiai mėlyną  g.gif  na dar vis nežinau. labai nekritikuokit  blush2.gif  čia pirmas toks blynas sau  mirksiukas.gif

user posted image
user posted image

labai labai dailus sijonukas, o gal galetum imesti ir schemute ax.gif . Dar klausimelis, ar tiktu sita sijona nerti is lininiu siulu, nes siulai stovi, o niekaip nesugalvoju, koki rasta jiems parinkti g.gif
Atsakyti
ačiū merginos už palaikymą smagu girdėti iš tokių profių pagyrimus mirksiukas.gif o apie mobilų pasijonį jau irgi galvojau, gal darysiu prisegamą ant šponkučių ir keisiu vis g.gif . antra diena maivausi su baltu pasijoniu - smagu kai gatvėj atsisuka wub.gif
o raštas čia
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2010 06 29, 10:52)
ačiū merginos už palaikymą smagu girdėti iš tokių profių pagyrimus  mirksiukas.gif  o apie mobilų pasijonį jau irgi galvojau, gal darysiu prisegamą ant šponkučių ir keisiu vis  g.gif . antra diena maivausi su baltu pasijoniu - smagu kai gatvėj atsisuka  wub.gif
o raštas čia

tikrai darbas vertas atsisukimo thumbup.gif aciū už schemutę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2010 06 29, 10:52)
ačiū merginos už palaikymą smagu girdėti iš tokių profių pagyrimus  mirksiukas.gif  o apie mobilų pasijonį jau irgi galvojau, gal darysiu prisegamą ant šponkučių ir keisiu vis  g.gif . antra diena maivausi su baltu pasijoniu - smagu kai gatvėj atsisuka  wub.gif
o raštas čia

labai gražu, ir aš atsisukčiau eidama thumbup.gif ir pasijonį gali derint pagal tai kokią bliuskutę dėvi, jei baltą-tiks ir baltas pasijonis labai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2010 06 28, 08:42)
labai dailūs visi darbai.  thumbup.gif  . Užbaigiau ir aš sau sijoną. liko atviras klausimas dėl pasijonio spalvos. siūsiu gal juodą arbą tamsiai mėlyną  g.gif  na dar vis nežinau. labai nekritikuokit  blush2.gif  čia pirmas toks blynas sau  mirksiukas.gif

user posted image

dar klausimelis, o is kokiu siulu tu neriai sita sijona?
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 06 30, 09:41)
dar klausimelis, o is kokiu siulu tu neriai sita sijona?

Šito ir aš norėjau paklaust. Labai gražus sijonas, gal reiks rizikuot pirmam blynui ax.gif Kol kas tik kepurytes esu nėrus ir dukrytei krikštynoms suknelę. smile.gif
Atsakyti
siūlai FILETTA , 100 % medvilnė , matkelį 100 gr - 560 metrų . sunėriau 2,5 matkelio. iš pradžių atrodė kad bus per trumpas jau bet kai išskalbiau patyso ir tikrai viskas dabar gerai. Buvau jau pusę nunėrus iš storesnių siūlų pagriebiau namie rastos pusvilnės ir teko išardyti. negražiai atrodė labai platėjo ir nebuvo tokio lengvo kritimo.
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2010 06 30, 13:58)
siūlai  FILETTA , 100 % medvilnė , matkelį 100 gr  - 560 metrų . sunėriau 2,5 matkelio. iš pradžių atrodė kad bus per trumpas jau bet kai išskalbiau patyso ir tikrai viskas dabar gerai. Buvau jau pusę nunėrus iš storesnių siūlų pagriebiau namie rastos pusvilnės ir teko išardyti. negražiai atrodė labai platėjo ir nebuvo tokio lengvo kritimo.

aciū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2010 06 30, 13:58)
siūlai  FILETTA , 100 % medvilnė , matkelį 100 gr  - 560 metrų . sunėriau 2,5 matkelio. iš pradžių atrodė kad bus per trumpas jau bet kai išskalbiau patyso ir tikrai viskas dabar gerai. Buvau jau pusę nunėrus iš storesnių siūlų pagriebiau namie rastos pusvilnės ir teko išardyti. negražiai atrodė labai platėjo ir nebuvo tokio lengvo kritimo.

O kokio storio vašelis buvo? Koks sijono ilgis gaunasi? Nes čia ilgokas atrodo...
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2010 06 30, 15:48)
O kokio storio vašelis buvo? Koks sijono ilgis gaunasi? Nes čia ilgokas atrodo...

vašelis 1,1mm o sijono ilgis gavosi 52cm. toks iki kelių. man toks pats tas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2010 06 30, 15:13)
vašelis 1,1mm o sijono ilgis gavosi 52cm. toks iki kelių. man toks pats tas  ax.gif

Tai siūlai panašiai kaip Maxi... Aš kai žemo ūgio,tai man galėtų ir trumpesnis šiek tiek būt. biggrin.gif
Atsakyti