Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(vogels @ 2010 11 23, 16:02)
nu labai dailu. šitas irgi mano planuose.  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif . Vakarai ilgesni, tai pats laikas planus įgyvendint mirksiukas.gif

QUOTE(Luana @ 2010 11 23, 16:31)
thumbup.gif
Ir aš tokį turiu biggrin.gif

Ačiū 4u.gif . Sijonuotų kompanija drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gražus VS sijonukas. Jis jau du metai mano eilėje stovi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AušraTa @ 2010 11 21, 22:56)

Šaunus sijonas , ir mano planuose jis yra, labai jau žavus tas modelis wub.gif
PAsidarbavai šauniai thumbup.gif
Atsakyti
[quote=AušraTa,2010 11 21, 21:56]
wub.gif nerealūs wub.gif . Seilė varva į tokius grožius žiūrint bigsmile.gif rolleyes.gif 4u.gif
Sijonuko atlikimas tai thumbup.gif . Bet blush2.gif šiai manekenei tai tikrai netinkamas modeliukas blush2.gif . Man kažkaip kliūna blush2.gif . Atsiprašau nenoriu įžeisti, tiesiog tai mano nuomonė rolleyes.gif

O man visai nekliūna ši manekene smile.gif

user posted image

Šita labiau užkliuvo, pats sijonas thumbup.gif , bet ne šitai manekenei .... na kliūna doh.gif

Kiekvienai kitaip .... svarbu pati jautiesi thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 23, 20:25)
Gražus VS sijonukas. Jis jau du metai mano eilėje stovi  ax.gif

O paskui gal visai išsibrauks iš eilės, nes atsibos ten stovėti tongue.gif
Atsakyti
Aušra Ta thumbup.gif sijonukas. Labai smagiai nešiojasi, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 23, 19:25)
Gražus VS sijonukas. Jis jau du metai mano eilėje stovi  ax.gif

QUOTE(laumar @ 2010 11 23, 22:26)
Šaunus sijonas , ir mano planuose jis yra, labai jau žavus tas modelis wub.gif
PAsidarbavai šauniai thumbup.gif

Ačiū 4u.gif . Būrys VS sijonuko gerbėjų matosi, kad pasipildys 4u.gif

QUOTE(giedre27 @ 2010 11 24, 01:12)
O man visai nekliūna  ši manekene smile.gif
Šita labiau užkliuvo, pats sijonas  thumbup.gif , bet ne šitai manekenei .... na kliūna  doh.gif 
Kiekvienai kitaip .... svarbu pati jautiesi   thumbup.gif   thumbup.gif   thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(aiwita @ 2010 11 24, 09:28)
O paskui gal visai išsibrauks iš eilės, nes atsibos ten stovėti  tongue.gif

QUOTE(saulėlydis* @ 2010 11 24, 09:49)
Aušra Ta thumbup.gif sijonukas. Labai smagiai nešiojasi, pamatysi  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif . Jau buvau vieną kartą pasipuošus mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AušraTa: 24 lapkričio 2010 - 11:41
Mergaitės, ar niekas nesusigundytumėt tokiu sijonėliu?user posted image

Kažkada kažką panašaus Rifė mezgė. Keliese būtų smagiau darbuotis, būtų su kuo pasitart 4u.gif
Mane užkabino šitas sijonukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 24 lapkričio 2010 - 12:09
QUOTE(angulyte @ 2010 11 24, 12:09)
Mergaitės, ar niekas nesusigundytumėt tokiu sijonėliu?
Kažkada kažką panašaus Rifė mezgė. Keliese būtų smagiau darbuotis, būtų su kuo pasitart  4u.gif
Mane užkabino šitas sijonukas  wub.gif

Jau kelinta diena vaikštau į darbą tokiu cool.gif Kolegės nučiupnojo, panašu, kad tuoj nebeteksiu savo išskirtinumo - megzti ne viena ruošiasi lotuliukas.gif

Nerealiai smagus modeliukas - ir megzti, ir dėvėti. (Aišku, nežinau, kaip bus ilgiau panešiojus, kaip elgsis siūlas...). 2-3 dienų darbas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(angulyte @ 2010 11 24, 13:09)
Kažkada kažką panašaus Rifė mezgė. Keliese būtų smagiau darbuotis, būtų su kuo pasitart  4u.gif
Mane užkabino šitas sijonukas  wub.gif

Jei tik atsirastų kas man viską nuo a iki ž išaiškintų kaip tokį nusimegzt, aš pasirašyčiau biggrin.gif , nes iki šiol tik su vašeliu draugavau, su virbalais labai minimaliai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2010 11 24, 13:58)
Jau kelinta diena vaikštau į darbą tokiu  cool.gif  Kolegės nučiupnojo, panašu, kad tuoj nebeteksiu savo išskirtinumo - megzti ne viena ruošiasi  lotuliukas.gif

Nerealiai smagus modeliukas - ir megzti, ir dėvėti. (Aišku, nežinau, kaip bus ilgiau panešiojus, kaip elgsis siūlas...). 2-3 dienų darbas  cool.gif

O kaip tu mezgei? Nuo kampo iki norimo ilgio, tada tiesiai, ir paskui mažinai akis? user posted image
Ar kaip nors kitaip?
Rusaitės lyg ir planavo vienam krašte sumezginėt ištisai, kitam platint -tada susiuvus turėtų trapecija išeit ir siūlės nesimatyt.... Gal pasirodyk saviškį 4u.gif Kokius siūliukus pasirinkai? (Atsiprašau, jei TU'jinu, bet kažkaip po skarų temos sava mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angulyte: 24 lapkričio 2010 - 14:47
QUOTE(angulyte @ 2010 11 24, 14:44)
O kaip tu mezgei? Nuo kampo iki norimo ilgio, tada tiesiai, ir paskui mažinai akis?
Ar kaip nors kitaip?
Rusaitės lyg ir planavo vienam krašte sumezginėt ištisai, kitam platint -tada susiuvus turėtų trapecija išeit ir siūlės nesimatyt.... Gal pasirodyk saviškį  4u.gif  Kokius siūliukus pasirinkai? (Atsiprašau, jei TU'jinu, bet kažkaip po skarų temos sava  mirksiukas.gif )

Mezgiau pagal originalų aprašymą, iš kampo drinks_cheers.gif Lanesplitter Tik juosmenį be gumos dariau... Siūlė matosi, bet man ji netrukdo (kaip pastebėjo viena bendradarbė, pusė žavesio prapultų, nes neliktų kreiziškumo lotuliukas.gif ). Siūlai Yarnart Magic - pirkau Gariūnuose blush2.gif Siūlo kokybė kol kas nelabai aiški. Po plovimo neištįso, bet siūlas nesuktas, linkęs burbuliuotis. Virbalai 5 nr. ir 4,5 nr valiniai juosmeniui.

Su pasirodymu problema - neprisitaikau pasifotografuot doh.gif
Atsakyti