Alacka ,ir as prie pagyru prisidedu.
tikrai labai grazu.o del akrilano pilnai pritariu,be reikalo jo taip daugelis baiminasi,juk jis dabar visai kitoks nei anksciau.siulas minkstas svelnus ir nesiojasi puikiai.
enigma3 Ačiū Šleikutės atskirai numegztos ir prisiūtos
Viliuteee AČIŪ Tikrai man akrilas visai patinka,bet ne visas,tai tikrai,kitas būna labai jau ne koks.(beje,o kodėl jūsų temutės nebėra )
Viliuteee AČIŪ Tikrai man akrilas visai patinka,bet ne visas,tai tikrai,kitas būna labai jau ne koks.(beje,o kodėl jūsų temutės nebėra )
QUOTE(aiwita @ 2010 11 08, 12:43)
Net silpna pasidarė... Šitoks grožis.... Žodžių trūksta...
O batai čia taip idealiai pritaikyti ar irgi pačios daryti?
O batai čia taip idealiai pritaikyti ar irgi pačios daryti?
Dekui, labai malonu girdet tokius ivertinimus... Pirma karta neriau sau sijona, tad labai bijojau kaip jis man gausis, bet ziuriu, kad susilaukiau labai graziu ivertinimu, tai turbut, kad gavosi gerai
O batai tai priderinti, ne mano nerti
Papildyta:
QUOTE(saulėlydis* @ 2010 11 02, 10:13)
Villyte, labai šventiškas komplektukas
Aciu
Papildyta:
QUOTE(laumar @ 2010 11 18, 11:28)
Merginų darbai nerealūs, baltas kostiumėlis, vertas medalio
Labai aciu, tavo sijonas irgi fantastiskas, as iki tokiu niekaip neprisiruosiu
Papildyta:
Alacka33, koks fainas jaunatviskas sijonas - toks ale sarafanas ir spalva madinga, siemet ji man ant bangos
Šitą man lyg osinkoj mačiau-pasikuisk
ALACKA-sijonukas
ZUZANA-tavo sijonukas ir labai dailus
ZUZANA-tavo sijonukas ir labai dailus
QUOTE(villyte @ 2010 11 01, 15:20)
Vasara airisku neriniu bliuzele buvau nusinerus, o dabar dar nusineriau ir sijona
QUOTE(laumar @ 2010 11 18, 10:28)
Sijonas iki kelių
nerealūs . Seilė varva į tokius grožius žiūrint
QUOTE(Alacka33 @ 2010 11 18, 18:17)
Sijonuko atlikimas tai . Bet šiai manekenei tai tikrai netinkamas modeliukas . Man kažkaip kliūna . Atsiprašau nenoriu įžeisti, tiesiog tai mano nuomonė
Kai visos nėrė jau gal pernai, jei neužpernai VS sijonuką, tai aikčiojau kaip jo norėjau, bet kai mažai draugauju su vąšeliu tiesiog bijojau kad man per sudėtingas modelis . Na bet kiek galima aikčiot, reikia tiesiog imti ir bandyti . Ir pasirodo galima vąšelį įsimylėti . Štai mano meilės rezultatas:
Pasijonius kaitaliosiu visokių spalvų , taip sakant pagal nuotaiką
QUOTE(AušraTa @ 2010 11 21, 23:56)
nu labai dailu. šitas irgi mano planuose.