Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(laumar @ 2010 11 18, 11:28)
Sijonas iki kelių

4u.gif  4u.gif

Labai labai thumbup.gif
niekiap nedrįstu tokio imtis... Bet laaabai gražu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2010 11 18, 11:28)
Sijonas iki keliu

4u.gif  4u.gif

regna, o kokio sijono noretum, plono, storo, plataus aptempto????Aptempto pati nemezgu, bijau išsisėdėjimo, o kas liečia tokius, kaip paskutinis mano darbas, kreipkis 4u.gif Dėl kelnių tai nepatarsiu, nėra praktikos mirksiukas.gif Dar yra tema, sijonų shemos, ten reiktų paieškoti

Laumar 4u.gif
Visų pirma,didelius ačiukas,kad suregavai į mano nuorodą.

Sijono noriu storo,kadangi mano siūlai yra gyvūno.

Kas liečia kelnias,tai yra mano didelė svajonė,nuo tada ,kai pamačiau,bet pas mus lt jos dar nėra paklausa.

Bet,tai yra praktiška ir svarbiausiai silta.
Darbeliai ir tavo visų kitų,yra nereliai gražūs 4u.gif

Atsakyti
laumar,labai grazus tavo sijonas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 11 15, 02:27)
    Antras,klausimas,ilgai ieškojau,,bet,neradau,atsakymo,kaip galima būtų nusimegsti ilgas kelnias.

As neriau kelnes.Grazu,nors ir neiprasta.Galit paieskot mano darbu albume.Megzti galima ivairiai-tankiai,kiaurarasciu,ziurint kokiam metu laikui norit.Tik mano patarimas,nusimegzkit pradzioj kelniu klesnes,o tik tada liemeni.T.y. pradekit megzti nuo apacios.As neriau nuo virsaus,toks jau rastas buvo,tad veliau teko virsu nukirpti ir perdaryti,nes nuo svorio viskas issitempe zemyn smile.gif
Atsakyti
QUOTE("molla" @ 2010 11 18, 11:39)
laumar labai gražus sijonas  wub.gif  O gal galima schemą?

Ačiū wub.gif wub.gif
user posted image
Pradejau nuo 55 eiles, jei reikes konkrečiau rašyk. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(regna @ 2010 11 18, 12:33)
Laumar 4u.gif
   Visų pirma,didelius ačiukas,kad suregavai į mano nuorodą.

Sijono noriu storo,kadangi mano siūlai yra gyvūno.

Kas liečia kelnias,tai yra mano didelė svajonė,nuo tada ,kai pamačiau,bet pas mus lt jos dar nėra paklausa.

Bet,tai yra praktiška ir svarbiausiai silta.
Darbeliai ir tavo visų kitų,yra nereliai gražūs 4u.gif

Einu paieškoti tos temos su sijonu schemom.

QUOTE(Viliuteee @ 2010 11 18, 13:17)
laumar,labai grazus tavo sijonas thumbup.gif  thumbup.gif

Viliuteee sulaukti iš profės tokio pagyrimo, nerealus jausmas, ačiū wub.gif wub.gif
Papildyta:
http://www.supermama...howtopic=398124

Sijionų scemų tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laumar: 18 lapkričio 2010 - 14:03
user posted image

user posted image
Atsakyti
Alacka labai orginalus darbas wub.gif
Atsakyti
Alacka, labai įdomus darbas ax.gif Įdomu pamatyti truputį iš toliau
Atsakyti
Alacka33 jazau kokis gražums :bigsmile:Didžiajai esu panašų mezgusi.Iš kokio siūlo mezgei? Nes aš tai patyriau fiasko-nepataikiau siūlo-išmest reikėjo verysad.gif
Atsakyti
Ačiū aciuks.gif merginos už pagyrasNa siūlai tai čia Maximoj pirkti,Nako akrilas,bet nieko blogo apie juos negaliu pasakyt,man jie visai patiko,mergina jį jau pranešiojus,tai nei susibumbulavo,nei kas išsitampė ax.gif O kas dėl perfotografavimo,tai labai sunku priprašyt,kad pozuotų biggrin.gif ,bet pabandysiu prikalbint.
Atsakyti
Tai va pasirodo kartais akrilas geriau nei pusvilnė turkiška doh.gif Ačiū už info,Alacka33 4u.gif
Atsakyti
ALACKA, labai grazus jaunatviskas darbelis thumbup.gif .
o sakykit, kaip tos sleikuciu juosteles per sijona eina?jos prisiutos ar cia is rasto kaip nors iseina?
Atsakyti