Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(Rife @ 2010 10 11, 20:54)

Naujas sijonas žiemai iš 100 proc. vilnos

labai labai labai gražus sijonas, eh kaip gaila kad nemoku megzt
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2010 10 24, 19:41)
jau galiu pasirodyti ir aš, pagaliau baigtas sijonukas PP. ačiū pagelbėjusioms su schemom.  notworthy.gif
user posted image

Kaip grazu! wub.gif
Atsakyti
Vogels, tikrai simpatiškas sijonas bigsmile.gif 4u.gif Reikės kada ateičiai pasiplanuoti, dabar galvoje Lanesplitter'is - tas įstrižasis spalvotasis blush2.gif

Kolekcioniere, nunerti sijoną yra lengviau, negu įsivaizduoji - įsitikinau pati, kai pabandžiau įveikti Etro sijoną. Sijonas gimė greitai, didesnė problema jam įtaisyti pasijonį doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Rife, koks nuostabus raudonai juodas ar juodai raudonas sijonukas wub.gif
Atsakyti

Vasara airisku neriniu bliuzele buvau nusinerus, o dabar dar nusineriau ir sijona ax.gif

user posted image

is arciau smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
[quote=villyte,2010 11 01, 16:20]
Vasara airisku neriniu bliuzele buvau nusinerus, o dabar dar nusineriau ir sijona ax.gif

thumbup.gif , be komentarų
Atsakyti
Vai vai vai kaip gražu-prost nuotaka wub.gif
Atsakyti
zifara, ReNcYtEa, dekui, merginos biggrin.gif
Atsakyti
Vogels sijonukas labai gražus. Ir geras sprendimas paveiksluoti lauke. Aš savo mėlyną pabaigiau, bet nufotkinus kambary, nesimato nei spalvos, nei rašto.

Villyte, labai šventiškas komplektukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
na ir mano naujas sijonėlis...
user posted image
Atsakyti
Nuostabūs darbai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Norėjau paklausti mergaitės, kur raudonai juodą sijoną mezgė, Rifė berods,, kaip jis nešiojasi??? Noriu tokį megzti, bet ar neišsisėdi, tas raštas??? Be proto gražus sijonas wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vogels @ 2010 10 12, 12:55)
beje dukros megstuką išskalbiau skalbynėj liko tik lėlei  doh.gif o tokio sijono būtų labai gaila tiek darbo ir toks grožis  first.gif

O as skalbiu vilnonius rubus skalbimo masinoj ant rankinio skalbimo f-jos ir (tfu tfu tfu) dar nei vienas megztukas nesusivele, nesumazejo, neissitase.....
Papildyta:
QUOTE(laumar @ 2010 11 03, 22:05)
Nuostabūs darbai  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Norėjau paklausti mergaitės, kur raudonai juodą sijoną mezgė, Rifė berods,, kaip jis nešiojasi??? Noriu tokį megzti, bet ar neišsisėdi, tas raštas??? Be proto gražus sijonas wub.gif  wub.gif

Vat mane is principo domina klausimas del megztu sijonu. Kazkada buvau nusimezgus miniaka biggrin.gif , bet labai greit issidedejo. Nuo to laiko tik megztinius ir liemenes narplioju. O dabar prisiziurejus visokiu SM auksarankiu groziu ir vel uzsimaniau sijona nusimegzt. Bet kazkaip dvejoju ar nesigailesiu po to g.gif
Atsakyti