Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(Olaiva @ 2010 10 13, 12:01)
laaabai grazus tavo sijonukas 4u.gif galetum dar ir siule parodyti,idomu kaip spalvos suejo.su 2 spalvom siek tiek paprasciau,bet va kai dazniau tos spalvos keiciasi,tada jau ne kas buna...bent jau osinkoj prisiziurejau

Aš mezgiau ne kaip Osinkoj
Ten pradeda nuo 4 akių ir vis platina , vėliau siaurina ir todėl nesueina spalvos.
Aš iš karto užsidėjau tiek akių kokio noriu ilgio ir vienoje pusėje pridėjau akis , o kitoje nuėmiau, kad gautusi skersas, tada labai gerai eina sutaikyti spalvas.
Dabar neturiu su kuo nupaveiksluoti tos siūlės, bet ten nelabai matosi.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 10 13, 22:49)
Aš mezgiau ne kaip Osinkoj
Ten pradeda nuo 4 akių ir vis platina , vėliau siaurina ir todėl nesueina spalvos.
Aš iš karto užsidėjau tiek akių kokio noriu ilgio ir vienoje pusėje pridėjau akis , o kitoje nuėmiau, kad gautusi skersas, tada labai gerai eina sutaikyti spalvas.
Dabar neturiu su kuo nupaveiksluoti tos siūlės, bet ten nelabai matosi.

Norėjau pasitikslinti, kiekvienoj eilėj mezgant, iš vienos pusės nuimti pora akių, o baigiant eilėj damegzti dvi akis, nauja eilė ir vėl taip pat????
Atsakyti
QUOTE(laumar @ 2010 10 14, 09:57)
Norėjau pasitikslinti, kiekvienoj eilėj mezgant, iš vienos pusės nuimti pora akių, o baigiant eilėj damegzti dvi akis, nauja eilė ir vėl taip pat????

kad gal ne dvi,tiesio pradzioj 2 sumezga,lieka 1,o gale uzdeda 1 aki.ir taip kas antroj eilej
Atsakyti
QUOTE(Olaiva @ 2010 10 14, 11:02)
kad gal ne dvi,tiesio pradzioj 2 sumezga,lieka 1,o gale uzdeda 1 aki.ir taip kas antroj eilej

taip teisingai supratot
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 10 11, 21:54)
Naujas sijonas žiemai iš 100 proc. vilnos

SUPERINIS SIJONAS wub.gif noooriu ir as jo. Jau anksciau Osinkoj nuziurejau, o dabar iki galo itikinot kad reikia ir man mirksiukas.gif LABAI grazus darbas wub.gif
Atsakyti
Labas vakaras
Rodau ir aš savajį blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2010 10 16, 22:57)
Labas vakaras

Labai gražu thumbup.gif Ir spalvytė thumbup.gif Mano planuose irgi šitas sijonėlis eilės laukia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 10 14, 14:36)

Sveika, o koks bendrai raštas ten?
Atsakyti
QUOTE(laguna @ 2010 10 19, 10:42)
Sveika, o koks bendrai raštas ten?

mezgasi 3 eilės gerosios 1 išvirkščioji
Atsakyti
Koks grazus Luanos sijonas smile.gif Ir as tokio noreciau, bet nedristu net pradet, nes niekad nemezgiau sijono, o ir pagal apimtis ne coliuke esu... :]

quote=Luana,2010 10 16, 23:57]
Labas vakaras

Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 10 11, 21:54)
user posted image
user posted image

Naujas sijonas žiemai iš 100 proc. vilnos

Labai labai gražus sijonas. Kiek akių uždėjote? Ir koks jūsų ūgis, nes sijono ilgis....pats tas.
Mezgėte ripsiuku? Kokio numerio virbalais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorkutė: 22 spalio 2010 - 15:55
user posted image

Gal turite šio sijonuko schemą?
Anksčiau tikrai buvau radusi, bet dabar nerandu...
4u.gif
Atsakyti