Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(aelitka @ 2010 10 12, 10:34)
Labai šaunus sijonukas thumbup.gif . Net sau tokio užsinorėjau ax.gif
O kur šiuos  siūlus pirkote? Ar yra ir kitokia šių siūliukų spalvinė gama? 4u.gif

Geriau būtų, kad nuotraukų necituotumėt 4u.gif

Yra dar tokie pilki siūlai, mėlyni ir įvairiaspalviai smile.gif
Man atrodo, kad šių siūlų yra daugumoj siūlų parduotuvių, jei internetu tai čia
http://www.auksarank...productID=46600
Atsakyti
Nesitikėjau tiek daug pagyrimų.Ačiū
Tie siūlai atrodo šiurkštūs, bet kai nusimezgė visai nekanda ir ant pliko kūno, bet pas mane su pamušalu.Tik nežinau kai išplausiu ar nesusitrauks, nes 100 proc. vilna.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 10 11, 21:54)
Naujas sijonas žiemai iš 100 proc. vilnos

Labai fainas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 10 12, 13:22)
Tie siūlai atrodo šiurkštūs, bet kai nusimezgė visai nekanda ir ant pliko kūno, bet pas mane su pamušalu.Tik nežinau kai išplausiu ar nesusitrauks, nes 100 proc. vilna.

močiutė mokė kad vilną reikia skalbti tik rankom vėsiam vandenį ir negalima kilnoti iš vandens. vieną kartą imerkiam į vandenį su spec skalbikliu vilnai visaip patrinam neiškeliant iš vandens kol išsiskalbia ir kai jau gerai iškeliam. o jei sušlapinam patrinam vėl šlapinam tada ji veliasi ir taip galima suvelti iki veltinio swoon.gif beje dukros megstuką išskalbiau skalbynėj liko tik lėlei doh.gif o tokio sijono būtų labai gaila tiek darbo ir toks grožis first.gif
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 10 12, 12:22)

superinis sijonas thumbup.gif vertas visu tu pagyrimu ir dar tiek biggrin.gif jei gerai iziuriu, megztas ripsu? o siule sone tikriausiai yra? ar spalviskai atitinka?
Atsakyti
Labai gražus thumbup.gif Gundausi ir aš ax.gif Mezgimo būdas aiškus,bet va kaip ta siūlė g.gif
Atsakyti
siūlė yra šone, bet ji visai nesimato nes yra atviros akys susiūtos.
Jei būčiau mezgusi 2 eiles mažiau tai iš vis net atspalviai nesiskirtų.
Kol nesusiuvau nieko nesimatė, siuvant gaunasi papildoma eilė. Gyveni ir mokaisi.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 10 12, 12:22)

Aš iš tokių pilkai-juodų mezgiau paltą (iš 2 siūlų). Skalbiau rankomis, džiovinau patiestą, šiek tiek patyso į ilgį

O kaip siaurinta ties liemeniu? Nedamezgant eilės iki galo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 13 spalio 2010 - 07:39
Kadangi mano sijonas yra ant klubų, tai parinkau akis ir mezgiau 2 ger. 2 išv.
Labai gerai apsitraukia, bet dar žadu įverti gumą.
Atsakyti
QUOTE(Rife @ 2010 10 13, 10:33)
Kadangi mano sijonas yra ant klubų, tai parinkau akis ir mezgiau 2 ger. 2 išv.
Labai gerai apsitraukia, bet dar žadu įverti gumą.

laaabai grazus tavo sijonukas 4u.gif galetum dar ir siule parodyti,idomu kaip spalvos suejo.su 2 spalvom siek tiek paprasciau,bet va kai dazniau tos spalvos keiciasi,tada jau ne kas buna...bent jau osinkoj prisiziurejau
Atsakyti
Sijonas pasakiškas, bet niekaip nesuprantu, kaip megzta unsure.gif
Atsakyti
Rife, jau kooks sijonas. Labai labai grazu, kruopstu ir tt, ir pan. smile.gif
Atsakyti