Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

Tai kaip darbeliai su sijonais juda? As jau ipusejau per savaitele prisokdama savo rudaji biggrin.gif Rytoj idesiu foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 10 04, 21:16)
Tai kaip darbeliai su sijonais juda? As jau ipusejau per savaitele prisokdama savo rudaji biggrin.gif Rytoj idesiu foto 4u.gif

Juda lotuliukas.gif , bet vis kas nors įlenda į tarpą. iki kelių jau yra, bet nežinau kada pabaigsiu doh.gif
Laukiam pasirodymo 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(zifara @ 2010 10 04, 21:16)

Aš irgi rudą sijoną narplioju, jau daugiau nei pusę turiu biggrin.gif , planuose kitą savaitę pabaigt, jei niekas nesukliudys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luana: 05 spalio 2010 - 10:22
QUOTE(Ristina @ 2010 09 03, 15:43)
Netikėtai  thumbup.gif  thumbup.gif
Sijonas smile.gif
user posted image
user posted image

kokie siulai ir vaselio dydis?
Atsakyti
Įdėsiu nuotrauką, bet jau žiauriai gavosi doh.gif :
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 10 05, 19:43)
Įdėsiu nuotrauką, bet jau žiauriai gavosi doh.gif :

mano sijonas lotuliukas.gif , aš kaiptik tokį dabar neriu mirksiukas.gif , kokie jūsų siūlai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2010 10 05, 21:54)
mano sijonas  lotuliukas.gif , aš kaiptik tokį dabar neriu mirksiukas.gif , kokie jūsų siūlai blush2.gif

bigsmile.gif jei gerai įžiūriu, tai šitą sijoną aš jau baigiau, dabar liko tik gumytei krštukas thumbup.gif
Atsakyti
Taip, cia sitoki sijona gal puse pasaulio turi - VS sijonas. Siulai ? Jei zinociau kokie tai pasakyciau biggrin.gif Man atrodo kad vilnele plona, cia is antikvarines mamos spintos istraukti. Jie ploni labai, tai as is 3 neriu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(carnitaster @ 2010 10 06, 07:04)
bigsmile.gif jei gerai įžiūriu, tai šitą sijoną aš jau baigiau, dabar liko tik gumytei krštukas thumbup.gif

O koki pasijoni Jus siusite? Turiu pamusalines - atlasines, gal tiks? ax.gif
Atsakyti
Smagu, kiekviena savo sijono variantą greit rodysimės thumbup.gif
Dėl pasijonio tai mano mama siuvėja, tai žiūrėsiu ką patars ir iš kokios medžiagos siūs, prižadu kad kai bus viskas baigta rodysiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 10 06, 07:32)
Taip, cia sitoki sijona gal puse pasaulio turi - VS sijonas. Siulai ? Jei zinociau kokie tai pasakyciau biggrin.gif Man atrodo kad vilnele plona, cia is antikvarines mamos spintos istraukti. Jie ploni labai, tai as is 3 neriu. 4u.gif
Papildyta:

O koki pasijoni Jus siusite? Turiu pamusalines - atlasines, gal tiks? ax.gif

vat pasijonio tai dar ir neturiu, net nežinau, kokį reiks siūti g.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image

Naujas sijonas žiemai iš 100 proc. vilnos
Atsakyti
labai gražus, kaip čia megzta taip?
Atsakyti