Tai kaip darbeliai su sijonais juda? As jau ipusejau per savaitele prisokdama savo rudaji Rytoj idesiu foto
QUOTE(zifara @ 2010 10 04, 21:16)
Tai kaip darbeliai su sijonais juda? As jau ipusejau per savaitele prisokdama savo rudaji Rytoj idesiu foto
Juda , bet vis kas nors įlenda į tarpą. iki kelių jau yra, bet nežinau kada pabaigsiu
Laukiam pasirodymo
QUOTE(zifara @ 2010 10 04, 21:16)
Aš irgi rudą sijoną narplioju, jau daugiau nei pusę turiu , planuose kitą savaitę pabaigt, jei niekas nesukliudys
QUOTE(Ristina @ 2010 09 03, 15:43)
kokie siulai ir vaselio dydis?
Įdėsiu nuotrauką, bet jau žiauriai gavosi :
QUOTE(zifara @ 2010 10 05, 19:43)
mano sijonas , aš kaiptik tokį dabar neriu , kokie jūsų siūlai
QUOTE(Luana @ 2010 10 05, 21:54)
mano sijonas , aš kaiptik tokį dabar neriu , kokie jūsų siūlai
jei gerai įžiūriu, tai šitą sijoną aš jau baigiau, dabar liko tik gumytei krštukas
Taip, cia sitoki sijona gal puse pasaulio turi - VS sijonas. Siulai ? Jei zinociau kokie tai pasakyciau Man atrodo kad vilnele plona, cia is antikvarines mamos spintos istraukti. Jie ploni labai, tai as is 3 neriu.
Papildyta:
O koki pasijoni Jus siusite? Turiu pamusalines - atlasines, gal tiks?
Papildyta:
QUOTE(carnitaster @ 2010 10 06, 07:04)
jei gerai įžiūriu, tai šitą sijoną aš jau baigiau, dabar liko tik gumytei krštukas
Smagu, kiekviena savo sijono variantą greit rodysimės
Dėl pasijonio tai mano mama siuvėja, tai žiūrėsiu ką patars ir iš kokios medžiagos siūs, prižadu kad kai bus viskas baigta rodysiuos
Dėl pasijonio tai mano mama siuvėja, tai žiūrėsiu ką patars ir iš kokios medžiagos siūs, prižadu kad kai bus viskas baigta rodysiuos
QUOTE(zifara @ 2010 10 06, 07:32)
Taip, cia sitoki sijona gal puse pasaulio turi - VS sijonas. Siulai ? Jei zinociau kokie tai pasakyciau Man atrodo kad vilnele plona, cia is antikvarines mamos spintos istraukti. Jie ploni labai, tai as is 3 neriu.
Papildyta:
Papildyta:
vat pasijonio tai dar ir neturiu, net nežinau, kokį reiks siūti
labai gražus, kaip čia megzta taip?