Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(Marti @ 2010 09 09, 18:34)
aš nerti bijau, nes siūlų visai nedaug turiu...
norėčiau kažkokio paprasto iki kelių šiek tiek platėjančio, bet kad siūlų daug nerytų... ar aš čia perdaug įsisvajojau?

susirask koki nors neįkyrų kiauraraštini raštelį tada mažiau siūlų reiks g.gif o koki konkrečiai tai net neįsivaizduoju bet rinkčiausi iš tų kur gaunasi vertikalios juostos ir i apačia paplatinčiau bet nedaug
Atsakyti
as turiu plonos vilneles (po 2 plonus siuliukus susukti), net nezinau ar sijonas nesitampytu megztas, gal geriau nerti...? g.gif
Atsakyti

man ir gražu kai paltėja į apačią
Atsakyti
QUOTE(savitre @ 2010 09 09, 18:05)
susirask koki nors neįkyrų kiauraraštini raštelį tada mažiau siūlų reiks  g.gif  o koki konkrečiai tai net neįsivaizduoju  bet rinkčiausi iš tų kur gaunasi vertikalios juostos ir i apačia paplatinčiau bet nedaug

Marti, jei megsi labai skystą,retą, tai gal kaip nors siūlų ir užteks, bet sijonukas nelaikys formos, užpakalyje greit išsisėdės.
Aš nerizikuočiau ir bandyčiau pridėti kito siūlo, megzčiau dvispalvį, nes 400 metrų sijonui - mažai g.gif
Atsakyti
user posted image
ir dar
user posted image
Atsakyti
QUOTE(zifara @ 2010 09 10, 10:22)

ir dar

thumbup.gif
Atsakyti
aš nerti bijau, nes siūlų visai nedaug turiu...
norėčiau kažkokio paprasto iki kelių šiek tiek platėjančio, bet kad siūlų daug nerytų... ar aš čia perdaug įsisvajojau?

Aš tai megzčiau tuo rašteliu kur po krūtine3-4 g, 3-4blogos akys. Jei nori - šiek tiek blogųjų eilių motyve akių skaičių gali padidinti - ir tau išplatės - kiek norėsi... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2010 09 09, 22:42)
Marti, jei megsi labai skystą,retą, tai gal kaip nors siūlų ir užteks, bet sijonukas nelaikys formos, užpakalyje greit išsisėdės.
Aš nerizikuočiau ir bandyčiau pridėti kito siūlo, megzčiau dvispalvį, nes 400 metrų sijonui - mažai  g.gif

buvo kilus mintis dvispalvi daryt, bet tada turesiu bedos kol rasta issirinksiu sad.gif bet tikriausiai reiks vistiek apie dvispalvi mastyt (o taip nesinori siulu pirkt sad.gif )

QUOTE(angulyte @ 2010 09 10, 10:47)
Aš tai megzčiau tuo rašteliu kur po  krūtine3-4 g, 3-4blogos akys. Jei nori - šiek tiek blogųjų eilių motyve akių skaičių gali padidinti - ir tau išplatės - kiek norėsi...  4u.gif

manau, kad Jusu pasiulytu rasteliu pasinaudosiu, al dar kitos spalvos siulu reik susikombinuot sad.gif
Atsakyti
QUOTE(spaceRenata @ 2010 09 10, 10:29)

Tai va kokie grazus, tik paciai dar reikia nusinerti. Kazi baltas ar ziuretusi is tamsiai rudu siulu?(nes turiu rudus dar tik)
Atsakyti
Gražūs Jūsų darbeliai 4u.gif thumbup.gif

Mano pusę metų nertas sijonas sau ...jau bus kitai vasarai.... wub.gif

Sijonas * Tinklas *, siūlai Yan Art

user posted image

Sijono viršus:
user posted image

Sijono apačia:
user posted image

Pasijonis - juodas, trikotažinis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodauoga: 13 rugsėjo 2010 - 12:29
Labai noreciau nusimegzti sijonuka is mocheros .Gal patartumet kokia mochera pirkti, ir kiek siulu susinaudoja .Niekaip nerandu rusaiciu forumo su mocheriniais sijonais.
Atsakyti
QUOTE(KSIU2 @ 2010 09 20, 10:09)
Labai noreciau nusimegzti sijonuka is mocheros .Gal patartumet kokia mochera pirkti, ir kiek siulu susinaudoja .Niekaip nerandu rusaiciu forumo su mocheriniais sijonais.

as mezgiau is mocheros su silku, bet tinka ir kidmocheris. sunaudojau nepilnai 4 matkucius (po 25g). deviu 34-36 dydi. sekmes 4u.gif
Atsakyti