Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(zifara @ 2010 09 07, 12:59)
O ir aš vis pasvajoju apie sijoną, reikėtų gerai  fitness4.gif

(bet kad baisu žmonių neišgasdinti... biggrin.gif )

Zifara: man tas pats drinks_cheers.gif Bet taip noriu sijono, kad nors imk ir nusisauk! smile.gif
Sijonuotosios: bukit geros, nepalikit musu, apkuniu, bet labai mielu, likimo valiai, patarkit, kas galetu mums tikti. Itariu vistiek turit prikaupusios visokiu graziu sijonu modeliuku ne tik monekenem. mirksiukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif o aš maniau, viena čia tokia esu... kuri nori, bet bijo pradėti, nes apimtis mažinasi doh.gif lotuliukas.gif juokas juokais, vieną kart jau pasimokiau, nėriau nėriau liemenę priešokom, o kai jau buvo baigta, pasirodė, kad mano šedevras pora dydžių "pagerintas" doh.gif teko mamai atiduot ardyt, nes pati pakęsti negaliu ardyti siūlo, kuris su pūku ir kimba doh.gif
Taip kad, pirmiau mažinat apimtis, paskui į sijonus kimbat lotuliukas.gif nes paskui bus gaila darbo tongue.gif o dabar marš varvint seilių į gražuolių sejonus (čiur aš pirma lotuliukas.gif )
Atsakyti
Kaip supratau, apkunioms lieka tik dzinsai ir treningines kelnes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Taip taip, o dar rubai-palapines - ilendi ir pasislepi ph34r.gif

O kodel manot, kad megzti trapecijos sijonai netinka apkunioms mergaitems?
Toks, aisku, jau matytas nekart http://picasaweb.goo...477602737354594
ar toks http://picasaweb.goo...478178262972882

Jei nesiojat tokio tipo siutus, tiks ir megzti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Getira @ 2010 09 07, 12:07)
Man tai noretusi kokio sijonuko ziemai.. Tik as apkuni ir net neisivaizduoju, koks fasonas man galetu tikti.  doh.gif

Aš ir toli gražu ne iš lieknųjų (nesiskundžiu subinės ir klubų apimtim blush2.gif ) ,bet megztus sijonus nuo pernai pradėjau nešiot ax.gif Net ir servetėlinį,tik platėjimą padariau nuo klubų ir tikrai niekas nepasakė,kad eičiau nusirengt. Ir va dabar jau planuose 2psl.atgal Saulėlydžio įdėtas baltas sijonukas (įdėta visas kostiumėlis). Šitokios formos siūti man labai tinka,tai ir nertas tikrai bus thumbup.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz padrasinimus, belieka kibti i darba ir greiciau pradet narplioti sijonuka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 09 07, 17:56)
Saulėlydžio įdėtas baltas sijonukas (įdėta visas kostiumėlis). Šitokios formos siūti man labai tinka,tai ir nertas tikrai bus  thumbup.gif

Tai kimbam. Aš jau vakar pradėjau. Greitai man neisis, nes lygiagrečiai dar visokių darbelių turiu (pvz.kojinės, riešinės). Mano klubų apimtis 108cm doh.gif Iš ROMA siūliukų nerius. 250 kilpelių pynelės užtenka.

Tokio modelio sijonai gerai tinka apkūnesnėm. Ir VS kur rodžiau bordinis mano labai labai smagus. Kai pradėsiu nešioti šiemet, tai reiks ant savęs parodyti (nes pernai tik ant pakabos). Nenoriu kartotis, yra foto prieš kelis psl.
Atsakyti
storos, plonos, kūdos, apkūnios, nerkim, megskim, puoškimės. kitos su kelnėm baisiau atrodo, nesvarbu kokio storio yra. svarbu kokį modeliuką pasirenka, nenurašykit savęs. labai gera laida eina per TV1, nuoga ir tuo patenkinta. įdėti sijonukų pavyzdžiai labai gražūs.
Atsakyti
sveikos mezgėjos-nėrėjos,
aš čia su dideliu prašymu blush2.gif
gal galite patarti kokį sijonuką galėčiau nusimegsti prie šito megztuko?
http://public.fotki....moch-melsv.html
kažkada jį nusimezgiau, o siūlų tai liko šiek tiek, tai norėčiau sijoną pasichimičint prie jo tokį patį. siūlų turiu nei daug, nei mažai - 400metrų mezgimui su 4 nr virbalais. norėčiau kažko nelabai prikrauto. nerti net nesvajoju, nes tikriausiai daug siūlų sueis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2010 09 09, 17:35)
sveikos mezgėjos-nėrėjos,
aš čia su dideliu prašymu blush2.gif
gal galite patarti kokį sijonuką galėčiau nusimegsti prie šito megztuko?
http://public.fotki....moch-melsv.html
kažkada jį nusimezgiau, o siūlų tai liko šiek tiek, tai norėčiau sijoną pasichimičint prie jo tokį patį. siūlų turiu nei daug, nei mažai - 400metrų mezgimui su 4 nr virbalais. norėčiau kažko nelabai prikrauto. nerti net nesvajoju, nes tikriausiai daug siūlų sueis sad.gif

As turbut nerciau i apacia platejanti is tokiu motyvu, kaip ant krutines, o po apacia siuciau tamsiai pilka ar juoda pamusaliuka
Atsakyti
O aš gal kaip tik visai paprastą daryčiau-tokiu raštu,kaip po krūtine,kad visas dėmesys kryptų į tokią gražią krūtinę (turiu galvoj raštą smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(IngridaGal @ 2010 09 09, 17:54)
As turbut nerciau i apacia platejanti is tokiu motyvu, kaip ant krutines, o po apacia siuciau tamsiai pilka ar juoda pamusaliuka

aš nerti bijau, nes siūlų visai nedaug turiu...

QUOTE(ReNcYtEa @ 2010 09 09, 18:30)
O aš gal kaip tik visai paprastą daryčiau-tokiu raštu,kaip po krūtine,kad visas dėmesys kryptų į tokią gražią krūtinę (turiu galvoj raštą  smile.gif  )

norėčiau kažkokio paprasto iki kelių šiek tiek platėjančio, bet kad siūlų daug nerytų... ar aš čia perdaug įsisvajojau?
Atsakyti