Įkraunama...
Įkraunama...

SIJONAI

QUOTE(matre @ 2010 08 18, 15:17)
Baiginėju nert šį sijoną ir iškilo klausimas dėl pasijonio. Kokį jį siūt,ar taikyt pagal sijono formą, ar kažkokį tiesų. Merginos patarkit kas labiau patyrusios.Galvoju pasijonį atskirai siūt,kad galėčiau keist. Ir iš kokios medžiagos siuvat pasijonius?  smile.gif

sveikos mezgijeles, dabar neriu VS sijonuka, bet sekantis sarase sitas smile.gif norejau paklausti is kokiu siulu neriat ir kokio numerio vaseliu smile.gif dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2010 08 20, 16:38)
sveikos mezgijeles, dabar neriu VS sijonuka, bet sekantis sarase sitas smile.gif norejau paklausti is kokiu siulu neriat ir kokio numerio vaseliu smile.gif dekui smile.gif

Nėriau iš Maxi, vašelis pradžioj buvo 1,25, kol pamečiau, tada pasiėmiau 1.Bet skirtingų gamintojų ir storiai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(rnikole @ 2010 08 20, 16:38)

labai grazus sijonas, bet minimalaus pasijonio reikia thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyras 4u.gif

QUOTE(rasa32 @ 2010 08 20, 15:03)
Labai grazus wub.gif ar cia rusiski siulai?maciau tokios sudeties ir spalvos ax.gif

Turkiški, bet kad aš prisiminčiau pavadinimą.... FOTO gi turiu, kai ieškojau DAR, nes norėjau suknią daryt, bet tą spalvą visam VLN išpirko. Va tokie siūlai, LINEN:

user posted image

Nieks nesitraukia, superiniai. Palaidiniukę gaminau iš tokių prieš 2 metus.

QUOTE(Bagyyra @ 2010 08 20, 16:31)
gadget3 Grazus sijonukas  wub.gif gal galima butu gauti motyvo schemute?  rolleyes.gif

Hmm. Man viena šaunuolė, kuri nėrėsi suknią, parodė ir atsiuntė, atsispausdinau ir nėriau iš foto motyvo. Žinau, kad KAŽKUR yra schema, jei rasiu, įdėsiu.
Atsakyti
Čia visa tema 4u.gif
Atsakyti
o clap.gif Limit labai ačiū wub.gif
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2010 08 20, 17:33)
Nėriau iš Maxi, vašelis pradžioj buvo 1,25, kol pamečiau, tada pasiėmiau 1.Bet skirtingų gamintojų ir storiai skiriasi.

o kokio ilgio jums gavosi tas sijonas? gal turit foto kaip atrodo? smile.gif
Atsakyti
PAGALBOS, labai prašau pagalbos, pradėjau nerti šitą sijoną, ir niekaip nesuprantu, pagal schemas, man jis gaunasi trumpas, gal kuri jau nėrėt ar turit pilną aprašymą šito sijonuko, kaip man padaryti tinkamo ilgio? Nes 39 eilių mažoka g.gif
user posted image

user posted image

ačiū 4u.gif

PS gal dar schemutę ryškesnę kas turi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo carnitaster: 21 rugpjūčio 2010 - 15:09
Paskutinį raštuką galima kartoti kiek reikia. Man jis irgi eilėj stovi, galvoju nert su vienu užmetimu, tai kartoti reiks daug.
Atsakyti
sveikos darbstuoles,

ilgai grozojausi jusu darbais ir nusprendziau pati pabandyt ir dabar rodausi smile.gif
http://public.fotki....mas-blynas.html
Atsakyti
nerkada, super sijonukas. Niekaip nepasakyčiau,kad tai pirmas darbelis thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carnitaster @ 2010 08 21, 16:07)
PAGALBOS, labai prašau pagalbos, pradėjau nerti šitą sijoną, ir niekaip nesuprantu, pagal schemas, man jis gaunasi trumpas, gal kuri jau nėrėt ar turit pilną aprašymą šito sijonuko, kaip man padaryti tinkamo ilgio? Nes 39 eilių mažoka g.gif
user posted image

user posted image

ačiū  4u.gif

PS gal dar schemutę ryškesnę kas turi?

nu as ir neriu sita sijona ir jau 27 eilute. pas mane jis ir gausnasi labai trumpas ir dar platus nzn ka ir daryti ar ardyti ir naziau deti tu pradzioj ananasu ir deti ne su dviem uzmetimais bet kokiais 3 uzmetimais.
Atsakyti