QUOTE(l'eau @ 2010 06 22, 13:10)
tik neskaitykite delfio - tai nėra patikimas šaltinis ir tik skatina vbs pletkus yra taip :
- jei pastojote su antru iki įmonei paskelbus apie bankrotą / veiklos sustabdymą - darbinti galite tik jei pati to norite, jei po - reikėtų įsidarbinti bent dienai kad gauti išmokai
- jei būsite atleista dėl įmonės bankroto - išmokų tai nesustabdys ir niekaip neįtakos
- dėl įmonės sustabdymo nėra pagrindo jus atleisti
- jei įmonės veikla sustabdyta, vadinasi yra kam jus išleisti į atostogas, net jei būtų bankrutuojanti, būtų bankroto administratorius
visa informacija čia ir čia, pasiskaitykite užuot tikėjusi vbs agentūra
- jei pastojote su antru iki įmonei paskelbus apie bankrotą / veiklos sustabdymą - darbinti galite tik jei pati to norite, jei po - reikėtų įsidarbinti bent dienai kad gauti išmokai
- jei būsite atleista dėl įmonės bankroto - išmokų tai nesustabdys ir niekaip neįtakos
- dėl įmonės sustabdymo nėra pagrindo jus atleisti
- jei įmonės veikla sustabdyta, vadinasi yra kam jus išleisti į atostogas, net jei būtų bankrutuojanti, būtų bankroto administratorius
visa informacija čia ir čia, pasiskaitykite užuot tikėjusi vbs agentūra
Aciu l'eau
na as su antru pastojau kai imone jau veikla buvo sustabdziusi, yra likes direktorius kuris dirba savo ofise uzsienyje ir likusi lietuve prokura kurios atsakymo dar nesulaukiau del isleidimo manes i dekreta ir VPA..
dar turiu keleta klausimu :
-ka turite omenyje sakydama, kad del imones veiklos sustabdymo nera pagrindo manes atleisti
-jeigu butu kam mane isleisti is ankstesnes darbovietes tiek i dekreta tiek i VPA ar sodrai neuzkliutu kad imone sustabdzius veikla??
-jeigu kaip jus rasote, kad isidarbinti bent dienai ar savaitei kas butu su mano pasalpa uz pirma vaikeli? ir tarkim iseiti uz savaites i VPA pirmo vaikelio???tai nebutu kliutis gauti pasalpa uz antra vaikeli pagal jau paskaiciuota DU uz pirmo vaiko ar jau skaiciuotu 12 men atgal nuo tos savaites kur pradirbau naujoje imoneje ir aisku tie menesiai visi antru VPA metu gautusi...
-gal galite pasakyti ar labiau tiketi sodros moteriskiu telefoniniu atsakymu ar uzklausti sodros ju puslapyje???
jezau kaip sudetinga kaip painu kai ne viskas nuo musu priklauso...per daug jau nerimo inese..
nepykit uz kvailus klausimus bet niekad negalvojau kad man taip nutiks...