Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(Natele @ 2010 08 20, 07:08)
Jei vekselio nerasytu, tai atleidimo isakyme butinai paziurekit, kad tikslios atsiskaitymo su jumis datos butu (atsiskaitymo terminas(ai)) ir sumos  - kiek konkreciai jums skolingi... Sekmes tariantis su darbdaviu  4u.gif . Parasykit, kaip sekesi  mirksiukas.gif .

dekoju, merginos uz vertingus patarimus 4u.gif pirma karta susiduriu su tokia situacija, todel visai nieko nezinojau blush2.gif dabar zinau viska ko gali prireikt ir kaip elgtis rolleyes.gif butinai pranesiu kaip sekes, jau siandien susisieksiu su dabdaviu, nes laukiau pora dienu "skambucio", bet tyla schmoll.gif
Atsakyti
Turiu klausimėlį, man jau baigėsi vadinamas dekretas, dabar turiu išeit vaiko auginimo atostogų...
norėjau paklaust, ar galima, kad atostogų išeitų abu tėvai vienu metu iki kol vaikui sukaks metukai g.gif tik klausimas, kam kiek procentų mokėtų g.gif
tokia situacija, kad reikia jog dabar būtumėm abu namie, o gyvent juk reikia doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Švelnutėlė: 20 rugpjūčio 2010 - 09:33
QUOTE(Švelnutėlė @ 2010 08 20, 09:32)
Turiu klausimėlį, man jau baigėsi vadinamas dekretas, dabar turiu išeit vaiko auginimo atostogų...
norėjau paklaust, ar galima, kad atostogų išeitų abu tėvai vienu metu iki kol vaikui sukaks metukai g.gif tik klausimas, kam kiek procentų mokėtų g.gif
tokia situacija, kad reikia jog dabar būtumėm abu namie, o gyvent juk reikia doh.gif

Pirmą kartą girdžiu. Abejoju, kad taip galima. Nebent darbovietėj išeitų susitart, kad kažkurį iš tėvų nemokamų išleistų, o kitas pasiimtų VPA.
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2010 08 20, 10:32)

Išeiti gali vienas iš tėvų 4u.gif Pirmą kartą girdžiu kad būtų galima abiems g.gif
Atsakyti
Sveiki
nežinau ar čia pataikiau, bet gal kas patars .. esu vaiko auginimo atostogose. Būsiu iki 2011 sausio mėnesio. Sužinojau kad esu nestuke.gif . Dekretas prasideda kažkur lapkričio pabaigoj. Taigi klasuimukas, ar išmoka tęsis už pirmą vaiką ir bus gaunami pinigėliai už antrą vaikelį, tiksliau už dekretą? ar bus dvigubai mokama?? gal kas girdėjote, žinote?
nes kiek girdėjau tuo piktinamasi, bet pakolkas niekas nepakeista..
ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 08 20, 11:30)
Išeiti gali vienas iš tėvų  4u.gif Pirmą kartą girdžiu kad būtų galima abiems  g.gif

Abu tevai gali iseiti tik gimus dvynukams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brunera @ 2010 08 20, 08:29)
dekoju, merginos uz vertingus patarimus  4u.gif  pirma karta susiduriu su tokia situacija, todel visai nieko nezinojau blush2.gif dabar zinau viska ko gali prireikt ir kaip elgtis rolleyes.gif  butinai pranesiu kaip sekes, jau siandien susisieksiu su dabdaviu, nes laukiau pora dienu "skambucio", bet tyla schmoll.gif

Sekmes ir mums butu smagu isgirsti, kaip pavyko susitarti su darbdaviu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedre.K. @ 2010 08 20, 12:48)
nes kiek girdėjau tuo piktinamasi, bet pakolkas niekas nepakeista..
ačiū už atsakymą  4u.gif

pakeista. nuo 2011 liepos.
Atsakyti
na ka gi... reikalai pas mane nei kiek nepajudejo doh.gif buhalteres ner, LAUK. blink.gif nelauksiu, pirm skambinu i VDI
Atsakyti
turiu klausimėlį... kai išeidinėsiu vaiko priežiūros atostogų planuoju būti namie du metus, bet jei prireiks 3 metų atostogų vėliau galėsiu parašyti prašymą 3 metam ar geriau iškart rašyti 3 metam, o jei rieks sugrįžti po 2?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti