Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(ramuner @ 2010 06 21, 09:24)
Sakykit, o tos naujosios lubos apie 2900 su mokesciais bus visoms taikomos ar tik naujai iseinanciom?

QUOTE(mykolė @ 2010 06 21, 10:10)
-arba kokios lubos į rankas gaunasi pagal įsigaliosiančią tvąrką nuo 2010 07 01?

va, šie dalykai ir man rūpi....
gal kas paprotins? biggrin.gif
Atsakyti
laba diena, turiu klausimeli, sodros tinklalapyje rasoma, kad motinystes pasalpa, jei teisingai supratau, negali buti mazesne kaip 390lt per menesi. Ar teisingai? tai kokia suma turetu buti priskaiciuota sodros uz 126d, jei mano pajamos nesiekia minimumo?Gal kas atsakytu bent abstrakciai?Nes siuo metu priskaiciuota lyg ir mazokai, tad gal ka ne taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2010 06 21, 01:14)
As noriu patekti i 90 ir 75 proc. O jei i dekrata iseiciau iki 2011 07 men, tai gauciau dar mano minetus %?

Manau ne į dekretą, o į vaiko priežiūros atostogas turit išeit iki 2011 07 mėn mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu klausima ir busiu labai dekinga uz atsakyma. Esu dieninio sk.studente,dirbu nuo kovo menesio,tai isejus i dekreta,dar tikrai neturesiu stazo,tai kaip suprantu motinystes pasalpos negausiu.
1.Jei dabar iseisiu is darbo ir stosiu i birza ar gausiu kokia nors pasalpa?Girdejau yra kazkoks vaiko krepselis,jei stovi birzoj.
2.Ar man geriau apsimoka likti darbe iki dekretiniu,nors vistiek nieko negausiu is sodros?
3.Ar kaip studente,nedirbanti gauciau kokia pasalpa?
Esu aklavietieje,nezinau kaip geriau pasielgti.
Atsakyti
QUOTE(*bella* @ 2010 06 21, 13:38)
Turiu klausima ir busiu labai dekinga uz atsakyma. Esu dieninio sk.studente,dirbu nuo kovo menesio,tai isejus i dekreta,dar tikrai neturesiu stazo,tai kaip suprantu motinystes pasalpos negausiu.
1.Jei dabar iseisiu is darbo ir stosiu i birza ar gausiu kokia nors pasalpa?Girdejau yra kazkoks vaiko krepselis,jei stovi birzoj.
2.Ar man geriau apsimoka likti darbe iki dekretiniu,nors vistiek nieko negausiu is sodros?
3.Ar kaip studente,nedirbanti gauciau kokia pasalpa?
Esu aklavietieje,nezinau kaip geriau pasielgti.

Kazkaip iki 26 amzziaus studentams stazo nereikia,,,bet kadangi jau dirbat, tai gal tas trukdo g.gif Gal kas pakomentuos tiksliai zinantis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2010 06 21, 14:44)
Kazkaip iki 26 amzziaus studentams stazo nereikia,,,bet kadangi jau dirbat, tai gal tas trukdo  g.gif Gal kas pakomentuos tiksliai zinantis  ax.gif

As taip pat galvojau,taciau pasirodo tas istatymas galioja tik tuo atveju,jei baigei studijas ir per 3men isidarbini ir pastoji,o jei dar tebesi studente negalioja tas istatymas.Tai va,ir neturiu to stazo,tai mastau,kad gal geriau man stot i birza ir poto gaut kazkokias pasalpas?
Atsakyti
QUOTE(*bella* @ 2010 06 21, 13:49)
As taip pat galvojau,taciau pasirodo tas istatymas galioja tik tuo atveju,jei baigei studijas ir per 3men isidarbini ir pastoji,o jei dar tebesi studente negalioja tas istatymas.Tai va,ir neturiu to stazo,tai mastau,kad gal geriau man stot i birza ir poto gaut kazkokias pasalpas?

O kazin, ar dieninio skyriaus studentai gali stoveti birzoje, nes jie ir taip skaitosi socialiai drausti g.gif ? Nenoriu klaidint, bet reiktu darbo birzoj gal pasidomet g.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2010 06 21, 15:22)
O kazin, ar dieninio skyriaus studentai gali stoveti birzoje, nes jie ir taip skaitosi socialiai drausti  g.gif ? Nenoriu klaidint, bet reiktu darbo birzoj gal pasidomet  g.gif

Gali,tik stazo negauna,nes darbo birza nemoka ismokos.O jei nori gaut lengvatas ar pasalpas birzoj stoveti reikia,net jei mokaisi universitete ir jei tau jau 24m.
Atsakyti
Gal kuri žinot, kokios "lubos" "į rankas" nuo 2010 liepos 1?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziv: 21 birželio 2010 - 15:11
QUOTE(agute07 @ 2010 06 21, 02:14)
As noriu patekti i 90 ir 75 proc. O jei i dekrata iseiciau iki 2011 07 men, tai gauciau dar mano minetus %?

dar kartą kartoju - priklausys nuo esamos tvarkos. to "naujo" įstatymo dar nėra. jei bus - bus priimtos ir jo taikymo taisyklės, kaip ir dabar galiojančiam, kuriose bus išaiškinta ar gautumėte, t.y. kokie procentai bus taikomi ir ar bus perskaičiuojama. pvz. pagal dabar galiojantį įstatymą po liepos vpa pašalpa bus perskaičiuojama.
QUOTE(ziv @ 2010 06 21, 16:11)
Gal kuri žinot, kokios "lubos" "į rankas"  nuo 2010 liepos 1?

jau atsakyta pirmame puslapyje, netingėkite naudotis paieška ir pasiskaityti temos mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri mamytė galės suteikti info ax.gif Situacija tokia:
Šiuo metu esu motinystės atostogose,sūneliui dveji metukai ir mėnuo,laukiuosi antro vaikelio,o įmonė kurioje dirbau neužilgo ruošiasi pradėti bankroto bylą. Ar gausiu aš kokias išmokas už antrą vaikelį,jei darbovietei bus pradėta bankroto byla,paskelbtas bankrotas?
Labai ačiū atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Įsimylėjus: 21 birželio 2010 - 17:24
QUOTE(Įsimylėjus @ 2010 06 21, 18:22)
Ar gausiu aš kokias išmokas už antrą vaikelį,jei darbovietei bus pradėta bankroto byla,paskelbtas bankrotas?
Labai ačiū atsakiusioms 4u.gif
žinoma gausite mirksiukas.gif
Atsakyti