Galesite, tik uz 3m niekas nemokes, kaip ir dabar
O Sodroj buvot?Jei taip, tai kada susitvarkėt ten?
nebuvau, tik darbovieteje prasyma parasiau, o buhaltere turejo perduoti duomenis.
nebuvau, tik darbovieteje prasyma parasiau, o buhaltere turejo perduoti duomenis.
Anksciau pareigunes gaudavo 10% daugiau, nei Sodros". Buhalterijoje aiskina, kad pareiguniu tai neliecia, bet man cia kazkaip is serijos:"viena bobute sake">>
QUOTE(agute07 @ 2010 06 19, 18:24)
Persiprašau jei pasikartosiu. Sakykime jei pastoju lapkritį-gruodį, tai jau patenku be jokių išlygų į naujai priimtą įst" t.y. 100% ir 70%-40% ?
CIa merginos skaiciavo, kad norint speti i 90 ir 75 proc. (dabartine tvark), pastojimui lieka dabar 1,5 menesio.
O tos, kurios jau dabar laukiasi ir ka tik isejo, ar tuoj iseis i dekreta, ju nelies tas naujas istatymas (t.y. 100% ir 70%-40% )... Bent jau taip teigia viceministre...
QUOTE(kris*** @ 2010 06 19, 19:44)
Tai ir negausit pinigeliu, kol i Sodra nenueisit i neparasysi prasymo.
QUOTE(agute07 @ 2010 06 19, 20:51)
Anksciau pareigunes gaudavo 10% daugiau, nei Sodros". Buhalterijoje aiskina, kad pareiguniu tai neliecia, bet man cia kazkaip is serijos:"viena bobute sake">>
Kartais Sodros darbuotojais irgi negali pasikliauti...
Merginos, patikslinkite, jeigu pvz as planuoju leliaus gamyba per naujus, tai gimtu rugsejo men, ar gauciau pagal sena, 90% ir 75%, ar jau pagal nauja? Paaiskinkite kas nors, nu niekaip nesusigaudau... Tai sako, kad visas lies ir isejusias ir iseinancias, tai vel kitaip... Gal kas zinote tiksliai???
QUOTE(agute07 @ 2010 06 20, 16:32)
Merginos, patikslinkite, jeigu pvz as planuoju leliaus gamyba per naujus, tai gimtu rugsejo men, ar gauciau pagal sena, 90% ir 75%, ar jau pagal nauja? Paaiskinkite kas nors, nu niekaip nesusigaudau... Tai sako, kad visas lies ir isejusias ir iseinancias, tai vel kitaip... Gal kas zinote tiksliai???
Gautumėte jau pagal naują, nes į VPA išeitumėte jau po 2011 07. Jei norite gauti pagal seną, pastoti turėtumėte kuo greičiau, geriausia per mėnesį laiko.
QUOTE(agute07 @ 2010 06 20, 16:32)
gautumėt pagal egzistuojanti. naujo dar nėra.
As noriu patekti i 90 ir 75 proc. O jei i dekrata iseiciau iki 2011 07 men, tai gauciau dar mano minetus %?
QUOTE(agute07 @ 2010 06 21, 01:14)
As noriu patekti i 90 ir 75 proc. O jei i dekrata iseiciau iki 2011 07 men, tai gauciau dar mano minetus %?
jei iki 2011 07 01
Sakykit, o tos naujosios lubos apie 2900 su mokesciais bus visoms taikomos ar tik naujai iseinanciom?
-nelabai aišku: ar iki liepos 1d. reikia pagimdyti ar jau būtinai reikia į dekretą išeiti, kad gauti pinigelius pagal senesnę tvarką?
(gal kas galėtu parašyti, kaip preliminariai pasiskaičiuoti tą būsimos pašalpos dydį? man tas nieko nesako, kai parašo pinigėlių sumą neatskaičius mokesčių.. nemoku aš jų atimti iš popierinės algos..)
-na, tarkim jei mėn atlyginimas į rankas 4200lt-kiek gausis tas 90 procentų?
-arba kokios lubos į rankas gaunasi pagal įsigaliosiančią tvąrką nuo 2010 07 01?
(gal kas galėtu parašyti, kaip preliminariai pasiskaičiuoti tą būsimos pašalpos dydį? man tas nieko nesako, kai parašo pinigėlių sumą neatskaičius mokesčių.. nemoku aš jų atimti iš popierinės algos..)
-na, tarkim jei mėn atlyginimas į rankas 4200lt-kiek gausis tas 90 procentų?
-arba kokios lubos į rankas gaunasi pagal įsigaliosiančią tvąrką nuo 2010 07 01?
QUOTE(agute07 @ 2010 06 21, 02:14)
Reikia ne į dekretą iki 2011 07 01 išeiti, o į vaikučio auginimo atostogas, kurios prasideda po dekreto (kai vaikučiui būna apie 2 mėn).
p.s. dekretas prasideda suėjus 30 nėštumo savaičių ir trunka 126 dienas.