QUOTE(Ellfė @ 2010 07 29, 13:47)
Taip, zinau, kad negauciau tokios sumos. Mane domina ne tai. Noriu tik issiaiskinti uz koki laikotarpi man skaiciuos, nes dirbsiu tik keleta menesiu ir vel iseisiu i dekreta. Tai ar man skaiciuos buvusius pirmo vaiko pinigus (taikant naujus pasikeitusius skaiciavimus), ar man skaiciuos tik dali to laikotarpio ir kita dalis tai ka as uzdirbsiu per kelis menesius. Tiesog norisi zinoti sitaucija. Kad nebutu taip, jog nieko negausiu ar gausiu labai mazai, nes pradirbsiu tik keleta menesiu
neskaičiuos buvusiių pirmo vaiko pinigų nes tokių net nėra. galėsite rinktis - pagal jau paskaičiuota du ar 12 mėn. iki dekreto. temoje n kartų apie tai jau rašyta
nieko negauti arba gauti labai mažai jums vargiai įmanoma net teoriškai, vargu ar taip būtų net jei pateiktumėt raštišką prašymą, t.y. jums pačiai pageidaujant.
QUOTE(Ellfė @ 2010 07 29, 15:23)
Dekui uz atsakyma
. Dabar nestumo dar neplanuojame. galvojame rudeniop. Kaip jau bus taip. Man tiesiog svarbu, kad kazka moketu, nes gine prigasdino, kad gimdyciau vaika iki kol sueis 2 metai vaikui, nes paskui atseit neapsimokes gimdyti ateinancius 2 metus. tai va ir masciau kodel?
. galvojau, kad gal nieko nemokes
.
todėl kad tos, kurios gimdo ir vaikus planuoja tik dėl pinigų nori gauti pagal dabar galiojantį įstatymą. nuoroda jau dėta, pasiskaitykit, bus naudinga žinoti kas ir kaip užuot tikėjus vbs marazmais