QUOTE(zuzu @ 2010 07 09, 11:30)
turiu tą stažą, bet kur man eit konkreciai, jei kažkokia boba informacijoj vakar griežtai pareiškė, o kas jus išleis į dekretą?ar vėl į sodrą, pas kitą darbuotoją, atsispausdinsiu kaip sakėt tą terminuotą sutartį, ir kur suėjus 30sav man kreipti?/ į sodrą vėl ?
dėl įdarbinimo iš naujo, bandysiu, jei susimylės, bet pagalvokit kolegijoj kaip nepatogu, mane įdarbina nuo rugs 1d, o kitą žmogų vadinas vėliau turi įdarbint, kad mane paleist, įdomu ar tas kitas žmogus lauks? ĮDOMU, KIEK LAIKO MANE TURI ĮDARBINT, AR PVZ, savaitei, ir tada paleist, ar galima kad ir 2-3dienas pabūnu ir šeinu, na kitam žmogui būt lengviau laukt???????
smilla , ir tau ačiū už patarimus...bet kaip sakei, kas mokėtų man tuos pinigus vistiek? kad ir turiu stažą?ko sodra man meluoja, juk tą patį jai sakiau, dirbau 3metyus iki šiol o ta bobelė sako: nesvarbu, jei jūs atleista, tai tarytum suprask, kaip žmogus šiukšlyne, išvis nebūtum dirbus....
dėl įdarbinimo iš naujo, bandysiu, jei susimylės, bet pagalvokit kolegijoj kaip nepatogu, mane įdarbina nuo rugs 1d, o kitą žmogų vadinas vėliau turi įdarbint, kad mane paleist, įdomu ar tas kitas žmogus lauks? ĮDOMU, KIEK LAIKO MANE TURI ĮDARBINT, AR PVZ, savaitei, ir tada paleist, ar galima kad ir 2-3dienas pabūnu ir šeinu, na kitam žmogui būt lengviau laukt???????
smilla , ir tau ačiū už patarimus...bet kaip sakei, kas mokėtų man tuos pinigus vistiek? kad ir turiu stažą?ko sodra man meluoja, juk tą patį jai sakiau, dirbau 3metyus iki šiol o ta bobelė sako: nesvarbu, jei jūs atleista, tai tarytum suprask, kaip žmogus šiukšlyne, išvis nebūtum dirbus....
nepanikuokit.
matau dar turit kelias savaites laiko. parasykit rastiska uzklausima, pridekit terminuotos sutarties kopija. rastiskame uzklausime nurodykit "remiantis tokio tai tokio nutarimo tokiu punktu kaip man bus apskaiciuota pasalpa" (nutarimo nuoroda as nurodziau). info zodziu, kaip isitikinau ne visada patikima. i uzklausimus rastu jie ziuri rimciau, nes kai padeda parasa konsultante, ji turi atsakyti uz savo atsakyma.
del isidarbinimo - manyciau uztektu kad viena diena isidarbinat, kt iseinat i dekreta.
gal turit kokiu pazistamu kurie gali idarbinti, bet kokiom salygom, bet kokiom pareigom.