QUOTE(Destiny73 @ 2010 07 09, 08:15)
o jus rodete terminuota sutarti sodroje?
siulau atsispausdinti si istatyma ir nunesti i sodra
http://www3.lrs.lt/p...c_l?p_id=368218
ten kazkuris punktas yra butent del terminuotos sutarties
o jus turit 12 men staza per 24 men?
Papildyta:
blogiausiu atveju bandykit tartis su darbdaviu, kad pries pat dekreta jis jus priimtu i darba ir is karto isleistu i dekreta. nors su kolegija vargu ar sutarsit
turiu tą stažą, bet kur man eit konkreciai, jei kažkokia boba informacijoj vakar griežtai pareiškė, o kas jus išleis į dekretą?ar vėl į sodrą, pas kitą darbuotoją, atsispausdinsiu kaip sakėt tą terminuotą sutartį, ir kur suėjus 30sav man kreipti?/ į sodrą vėl ?
dėl įdarbinimo iš naujo, bandysiu, jei susimylės, bet pagalvokit kolegijoj kaip nepatogu, mane įdarbina nuo rugs 1d, o kitą žmogų vadinas vėliau turi įdarbint, kad mane paleist, įdomu ar tas kitas žmogus lauks? ĮDOMU, KIEK LAIKO MANE TURI ĮDARBINT, AR PVZ, savaitei, ir tada paleist, ar galima kad ir 2-3dienas pabūnu ir šeinu, na kitam žmogui būt lengviau laukt???????
smilla ,
ir tau ačiū už patarimus...bet kaip sakei, kas mokėtų man tuos pinigus vistiek? kad ir turiu stažą?ko sodra man meluoja, juk tą patį jai sakiau, dirbau 3metyus iki šiol o ta bobelė sako: nesvarbu, jei jūs atleista, tai tarytum suprask, kaip žmogus šiukšlyne, išvis nebūtum dirbus....
Kartais taip norisi žmogų pasiųsti kur nors toli, bet pasižiūri į jį ir supranti, kad jis jau visur buvo.