QUOTE(Smilla @ 2010 07 07, 16:17)
Gali atleisti, tik Sodrai reikes pristatyti kazkokius popierius, gal darbo sutarti, kur maytusi, kad buvp terminuota sutartis, ir kad tuo metu, kol dar mamyte dirbo, ji jau buvo pastojusi. Cia taip pat kaip su bankrutuojancia imone. Anksteseje temoje man atrodo buvo komentaras tuo klausimu, ir su pacitavimu.
gali atleisti tik praeujus menesiui po nestumo gimdymo at
nors visgi ji turetu gauti pasalpas
"42. Moteriai, atleistai iš darbo nėštumo metu arba nėštumo ir gimdymo atostogų metu dėl įmonės, įstaigos, organizacijos likvidavimo ar bankroto bylos iškėlimo, taip pat dėl to, kad pasibaigė terminuotos darbo sutarties terminas arba Lietuvos Respublikos valstybės tarnybos įstatyme (Žin., 1999, Nr. 66-2130; 2002, Nr. 45-1708), Lietuvos Respublikos valstybės politikų ir valstybės pareigūnų darbo apmokėjimo įstatyme (Žin., 2000, Nr. 75-2271) ir Lietuvos Respublikos teisėjų atlyginimų įstatyme (Žin., 2008, Nr. 131-5022) nurodytų asmenų paskyrimo į pareigas terminas ar įgaliojimų laikas, ir turinčiai šių Nuostatų 38.3 punkte nurodytą draudimo stažą arba neįgijusiai reikiamo stažo dėl aplinkybių, nurodytų šių Nuostatų 38.4 ir 38.5 punktuose, motinystės pašalpa mokama šių Nuostatų 39 punkte nustatyta tvarka.
Papildyta:
QUOTE(Nyte2006 @ 2010 07 07, 14:05)
Labutėlis
Situacija: dirbu vienoje darbovietėje, kuri išleido mane vaiko priežiūros atostogų, iki vaikui sueis treji metai.
Klausimukai:
*Ar galiu, kai vaikui sueis dveji metukai, įsidarbinti antroje įmonėje, o pirmoje ir toliau likti vaiko priežiūros atostogose?
**Ar privalau apie tai pranešti pirmajai darbovietei?
***Kaip tuomet būtų su neapmokestinamais pajamų dydžiais NPD ir PNPD? Ar man juos vertintų?
Labai laukiu komentarų
Ir iš anksto nuoširdžiai dėkoju
Situacija: dirbu vienoje darbovietėje, kuri išleido mane vaiko priežiūros atostogų, iki vaikui sueis treji metai.
Klausimukai:
*Ar galiu, kai vaikui sueis dveji metukai, įsidarbinti antroje įmonėje, o pirmoje ir toliau likti vaiko priežiūros atostogose?
**Ar privalau apie tai pranešti pirmajai darbovietei?
***Kaip tuomet būtų su neapmokestinamais pajamų dydžiais NPD ir PNPD? Ar man juos vertintų?
Labai laukiu komentarų
Ir iš anksto nuoširdžiai dėkoju
galit isidarbinti. pranesit pirmai kai sueis vaikui treji ir reikes apsispresti kur dirbsit. NPD ir PNPD galesit pasinaudoti jei parasysit prasyma antroje darbovietej