Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo ir gimdymo atostogos

QUOTE(Smilla @ 2010 06 24, 06:43)
I staza ieina ir tie 2 metai, kol mokejo pirmajam vaikui, taip, kad stazo jums pakanka bet kokiu atveju.
O Sodroj paskaiciuoja, kuris variantas palankesnis mamai, ta ir taiko. 4u.gif

Del stazo, tai man irgi aisku. Tik va sodroj aiskino kad turiu grist i darba, noredama gaut dekretines, nes turi kazkas isleist i jas. O dabar kaip suprantu tai galejau sau ramiai gulet namie ir vistiek buciau gavus ir dekreta, ir vaiko prieziuros atostogu pinigelius.
Atsakyti
QUOTE(kristute.u @ 2010 06 24, 18:51)
Del stazo, tai man irgi aisku. Tik va sodroj aiskino kad turiu grist i darba, noredama gaut dekretines, nes turi kazkas isleist i jas. O dabar kaip suprantu tai galejau sau ramiai gulet namie ir  vistiek buciau gavus ir dekreta, ir vaiko prieziuros atostogu pinigelius.

Galėjot sau ramiausiai būti VPA iki jam sueis 3 metukai 4u.gif
Atsakyti
O kazin kaip, jei imone besilaukiancia pagal etatu mazinima atleistu,nes visus darbuotojus atleidzia - darbo neber, bet imones dar neuzdaro? g.gif Jei gerai suprantu, tai netektu jokiu garantiju (kaip kad butu bankroto atveju ar imones likvidavimo)? Bet jei visai neatleistu - nei Sodrai mokes, nei i darba ner kaip eit blink.gif - dar pravaikstas uzrasys, o ir vazinejimas kainuoja...
Gal kam teko panasioj situacijoj pabuvot ar koki siaip protinga patarima turit unsure.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 25 birželio 2010 - 21:06
QUOTE(l'eau @ 2010 06 24, 10:49)
net jei pastojate tik dėl pinigų, galite tai daryti bet kada. jokio naujo įstatymo dar nėra priimta. jei būtų priimtas nuo kitų liepos, greičiausiai būtų kaip su dabartiniu - perskaičiuotų jau gaunantiems. taip kad "vėliausiai" iš esmės jokio skirtumo neturėtų.

klaidingas atsakymas. mažiau reikia tik4ti vbs.

nei klaidingas, nei ką, labai paprastai ir logiškai ten tie terminai paskaičiuoti
o jei ir priims planuojamas pataisas, tai galios tik naujai išeinančioms, tai jau ne kartą oficialiai sakė, net ne vbs doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Minlina @ 2010 06 26, 13:31)
nei klaidingas, nei ką, labai paprastai ir logiškai ten tie terminai paskaičiuoti
o jei ir priims planuojamas pataisas, tai galios tik naujai išeinančioms, tai jau ne kartą oficialiai sakė, net ne vbs  doh.gif

klaidingas, nes tokio įstatymo nėra. kaip galios jei bus ir galios ne vbs lygiu šnekėti paprasčiausiai neįmanoma nesant pagrindo. aš irgi galiu šnekėti kad pvz. saulė mėlyna, ale nuo to ji tokia netaps mirksiukas.gif jei bus, bus ir taisyklės, bus galima argumentuotai kažką ir sakyti, o dabar tik vbs, nervinimasis be reikalo ir klaidinimas besinervinančiųjų ir vbs tikinčių. mažiau beje politikai reikia tikėti. pažiūrėkit kaip dabar - priėmė, iš opozicijos patapę pozicija apkarpė (apkarpė beje visosm, jau išėjusios vpa bus perskaičiujama) užtai tokia erzelynė ir kilo rolleyes.gif

dar net neaišku kaip bus, bet va jau situacija kaip nusipirkus loteriją jau planuoti kur išleisi milijoną nors net neaiškų ar laimėsi cool.gif
Atsakyti
Turiu toki klausimeli cia dabar egiztuojancios lubos 4680 lt tai cia i rankas tiek ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Adrijana @ 2010 06 28, 14:10)
Turiu toki klausimeli cia dabar egiztuojancios lubos 4680 lt tai cia i rankas tiek ar ne?

Čia lubos ant popieriaus, o ne į rankas...
Atsakyti
QUOTE(Adrijana @ 2010 06 28, 15:10)

4680 neatskaicius mokesciu(vienu zodziu ant poperiaus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 28 birželio 2010 - 14:50
QUOTE(Mistake @ 2010 06 29, 12:07)
Sveikos wink.gif Sodrai popierius dėl motinystės atostogų pristačiau 06.16 d. o pinigėlių dar vis nėra. 2-a savaitė baiginėjasi, kažin kodėl taip ilgai?

sodroje man sakė, kad pašalpą paskaičiuoja ir pinigėlius perveda per 15 darbo dienų smile.gif taip kad atsipalaiduok ir dar gerą savaitę luktelk 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Niktė @ 2010 06 25, 14:00)
Galėjot sau ramiausiai būti VPA iki jam sueis 3 metukai  4u.gif

Bet kaip dabar dekreta skaiciuos?
Atsakyti
Labas vakaras,jei galite padekite 4u.gif
rytoj 06.30 iseinu i dekretines atostogas. i pirmaeilia darboviete grizus dirbti nuo rugsejo 8d,o antraeileje vis dar esu vaiko auginimo atostogose iki 3 metu( 08.17 suena 3 metukai) tai rytoj poliklinikoj gyd issius i sodra el.biuleteni... ir ka man reiks daryti tada? kap cia supildyti reiks abims darbdaviams??? antreiliu buhaltere sake kad butinai kazkoki popieriu is gyd paimti g.gif taigi pirma turetu supildyti pirmaeiliu buhaltere paskui antraeiliu??? o tada jau man i sodra eiti prasyma rasyti? ir beje,kaip sodra skaiciuos ismoka? ims 12 men atgfal tai suprantu, bet kaip bus su antraeilem? ju visai nelies nes vis dar vaiko auginimo atostogose?
ACIU
Atsakyti
Laba diena, gal galite atsakyti i toki klausima.
esu pirma menesi nescia, kadangi nestumas pas mane komplikuotas mane isleistu i nedarbinguma iki gimdymo t.y visiems 9men. esu isdirbusi imoneja 4 virs metu. kaip kistu mano dekretines ir kitos ismokos?
Atsakyti