Mane pykino mazdaug iki 17 sav. Dabar jau, galima sakyti, savijauta puiki, palyginus su tuo, kaip buvo anksciau
Mane gal tik pora mėnesių ir visai ne nuo nėštumo pradžios
Bet sakyčiau labai greit man tas laikas praėjo, tik labai bijojau,kad nevemčiau ir to išvengiau
Bet sakyčiau labai greit man tas laikas praėjo, tik labai bijojau,kad nevemčiau ir to išvengiau
As noriu duoti patarima kas man padejo kai pradejau vemti kiekviena ryta kai suejo 3men. reikia i darba eiti o as kolzeta gazdinau siaubas tai greifurtas kiekviena diena po viena ir praejo Cia man patare sena pazystama ir tikrai padejo.
Sekmes jums auginant graziuosius pilvukus
aš besilaukdama dukrytes vemiau istisai ir po kelis kartus visus devynis menesiu ir per gimdymą
Papildyta:
o as isvemdavau tik suvalgyta greipfruta, nepadejo man
Papildyta:
QUOTE(VOLVIKE @ 2010 11 23, 13:03)
As noriu duoti patarima kas man padejo kai pradejau vemti kiekviena ryta kai suejo 3men. reikia i darba eiti o as kolzeta gazdinau siaubas tai greifurtas kiekviena diena po viena ir praejo Cia man patare sena pazystama ir tikrai padejo.
o as isvemdavau tik suvalgyta greipfruta, nepadejo man
prisijungsiu ir as,pykina nuo kazkur 3sav.Kai tik pykina turiu kazka valgyt,tai tvarkoj,jei ryte paguliu ilgiau tai tada turiu lekt iki tualeto,bet nevemiu o tik pataso.siandien labiau pykina,atrodo ir pavalgius,bet kazkaip ir pykina ir pilvas pasidare kaip balionas,gal ka suvalgiau.Nes valgau viska,o ryte jei pykina tai man padeda citrusiniai,pvz manadarinas.Tikiuosi kazkam irgi pades.O pirmas nestumas tai taip pykino,kad nieko negalejau valgyt,teko netgi i ligonine vaziuoti,lasilines dare,tai padejo.sekmes visoms ir kantrybes
Per pirmą nėštumą taip nepykino, o va dabar visus tris mėnesius ištisai draugavau su wc,bet pagaliau baigėsi. visoms lengvo nėštumo
oi moterys su tuo vemimo tai kosmaras kazkoks, mane pykino visu keturis menesius, ir dabar dar kartais supykina baisiai, uztenka kvapo, vaizdo ar dar ko panasaus... oi baisu, rugstys kyla, skrandi skauda, jeigu papykina tai galva plysta nezmoniskai, is keturiu menesiu buvo taip kad daug dienu net is lovos pasikelt neisejo... ir nepadejo niekas, vaisiu apskritai negalejau valgyt, nes iskart isvemdavau, jokiu pusfabrikaciu, desreliu, bet ko kas nelabai sveika, tik gal surus maistas kazkiek taisydavo padeti... jokie imbierai, pavalgymai neislipus islovos, niekas niekas, tiesiog reikejo islaukt, as jau maniau iki galo vemsiu be to kiek girdejau dar ir nuo vaikucio lytie priklauso visi negalavimai, ar nepasitvirtino jum?
Mane dar iki šiol pykina...
Atėjau čia ieškoti paguodos ir supratau, kad ne man vienai taip Prasidėjo 7-ta savaitė ir pykina nuo ryto iki vakaro, net naktimis atsibundu nuo pykinimo. Valgis - priešas. Laimei nevemiu, nors kartais atrodo, kad gal būtų lengviau Lyg ir padeda ledinukai, bet jaučiu greit nuo jų bloga darysis
Man dabar 7 sav., o pykina jau porą savaičių, nors rimtai vemti dar neteko. Pirmo nėštumo metu nebuvo nei karto supykinę.
As tikriausiai esu laimingoji manes ne karto nei pykino,nei vemiau,nei kvapai erzino,apsoliuciai nieko tik va mmm dingo.As net negalejau patiket ,kad buna ir taip