Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

Mums jau astunta savaite i pabaiga eina. Sesta savaite pradejo pykinti, bet labai intensyviai, atsikeli nuo to slykstaus jausmo, nueini pasitampai, vemti nera kuo verysad.gif , pavalgai ir po kokio pusvalandzio vel pykina, nori valgyti ir vel pykina... Svarbiausia aisku, kad vemiau tik kelis kartus, nors tampiausi i diena nezinau kiek kartu. Apie mesa pagalvojus tampo, bet koki kvapa uzuodus tampo. Zodziu, jegu nera, nuotaikos nera, tik vienintele mintis, kada tai praeis verysad.gif . Bet sia savaite kazkaip labai akivaizdziai kas diena gereja, jau ir rytinis pykinimas tik nuo dantu valymo ir diena kazkaip geriau, dar bijau anksciau laiko dziaugtis biggrin.gif. As pradejau vartoti imbiero arbata (nuo kurios jau bloga), ryte tik atsimerkus stengiuosi bent viena sausainuka suvalgyti ir dar truputi paguleti, jokiais budais is pat ryto nieko negeriu (tik atsikelusi), ir dar apyrankes deviu (gal kazkiek padeda). biggrin.gif Sekmes jums busimos mamytes ir laikykites, musu leliukai to verti nestuke.gif biggrin.gif .
Atsakyti
mane irgi pykina...tik,noriu pasakyti,kad ženkliai pykinimas sumazejo nustojus gerti vitaminus nesciosioms,dabar geriu tik folio rugsti.Eina 2menuo nestumo.
Atsakyti
O as vitaminu negeriau, neisrase daktare, tik folio rugsti. smile.gif
Atsakyti
sveikos busimos mamytes.Jungiuosi ir as prie jusu.Mane pykina nuo pat pastojimo, galva skauda kiekviena diena, jegu visiskai nera,o smyrdi tai viskas apsloliuciai.Valgyti nieko nesinori, gerti irgi nebetka galiu, numeciau pora kg net. Dabar mums devinta savaite tikiuosi viskas greitai pasibaigs, nes jau labai iskankina, kazkaip su pirmu leliuku man taip nebuvo, super jauciausi.O dabar tai siaubas. Sekmes visoms. smile.gif
Atsakyti
Nu va pasidziaugiau, kad gereja verysad.gif . Tai pasirodo, kad cia truputi keiciasi viskas pas mane, dabar jau taip nepykina, o sutampo ir iskatr vemti pradedu, dar blogiau verysad.gif , nzn maza to dar ir skrandi be galo skauda... sunku smile.gif
Atsakyti
Manes abu nėštumus iš vis nepykino, tik pirmą mėnesį iš vis skrandis nevirškino.
Atsakyti
Aš su pirmu vėmiau 9mėn, su antru tris mėn, bet ne kiekvieną dieną, o su trečiu, na dabar virš 10sav. lyg jau ir nebevemiu g.gif tikiuosi neatsinaujins ax.gif
Atsakyti
o mane kartais ir dabar pykina, o jau 31 sav. ir pavemiu jei koks kvapas netinkantis. dariausi fermentu tyrimus, tai viskas tvarkoj. tikraisiai toks nestumas, pagimdysiu ir nustos pykint.
Atsakyti
Sveikos nestuke.gif
As irgi laukiuosi - 8 sav. Pykina, jegu nera. Sunku. Vis svajoju kada pasibaigs. Pirmu nestumu apie 10 sav baigesi. Dabar ilindau i nestumo kalendoriu 10 sav. tikedamasi rasti paguoda. O ten "Jūs vis dar jaučiatės pavargusi, ir Jus vis dar pykina, - pakentėkite dar keletą savaičių!" NEVILTIS!!!
Bet mes nestuke.gif viska istversim. Veliau tuo pasidziaugsim drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(tuzasss @ 2010 11 16, 12:10)
o mane kartais ir dabar pykina, o jau 31 sav. ir pavemiu jei koks kvapas netinkantis. dariausi fermentu tyrimus, tai viskas tvarkoj. tikraisiai toks nestumas, pagimdysiu ir nustos pykint.

aš su pirmu nėštumu ištisai vėmiau doh.gif bet nieko už tai su kitais žyyyymiai mažiau cool.gif tiesiog organizmui sunkiau susitaikyti su nėštumu ir tiek ax.gif
Atsakyti
Su pirmu nestuke.gif vėmiau iki trijų mėnesių ištisai doh.gif Dabar pykina tik ir miego visą dieną noriu blush2.gif
Atsakyti
As ti net nelabai suprantu,mano tas nestumas is viso idomiu idomiausias,kad laukiuosi suzinojau tik 8-9 sav,nes viskas buvo gerai,ir menesines ir nebuvo jokiu kitu pozymiu... g.gif tada siurprizai su vaikelio lytim,Lietuvoje ejau privaciai pas daktaryte ji tvirtino 100 proc. kad berniukas, gryzus i Olandija isaiskejo kad tikrai mergaite... smile.gif o pykina mane tik sias paskutines tris savaites,ir tai nereguliariai, viena kart vairuojant vakare,kita kart nuo ryto darbe,ar seip diena... g.gif bet nea visada vemiu,kartais tik taip negerai jauciuosi... verysad.gif kad ir dabar...

user posted image
Atsakyti