Kaip ir visur rasoma, kad pykinimas prasideda 6 savaite, man pirmaja sestosios savaites diena ir prasidejo. Pirmas dvi dienas buvo labai bloga, veliau tiesiog nesmarkiai pykindavo visa laika, o dabar jau mums 9 savaites ir beveik nebepykina
Mane pradejo pykinti mazdaug 6sav. Iki tol buvo ramu, galvojau gal testas pamelavo ir as visai nesilaukiu Bet nuo 6sav kai pradejo pykinti - tai non stop, tiek ryte, tiek diena, tiek vakare... Neturiu noro nieko daryti, i darba einu per prievarta (gerai kad dirbu puse etato). Darbe dar nieks nezino apie nestuma bet vis kazkaip pastebi kad esu surugusi, be nuotaikos, nesisypsau (darbas aptarnavimo srityje).
Isbandziau ir lovoj valgyti ir daug skysciu gerti, bet "tampo" mane nuo visko..
Siuo metu 8 sav, bet meldziuosi kad tik greiciau tas negalavimas praeitu, o tai visai nieko nenoriu nei valgyti nei daryti..
Isbandziau ir lovoj valgyti ir daug skysciu gerti, bet "tampo" mane nuo visko..
Siuo metu 8 sav, bet meldziuosi kad tik greiciau tas negalavimas praeitu, o tai visai nieko nenoriu nei valgyti nei daryti..
Mane pykino nuo 5 iki 9 savaites kazkur, bet vemti neteko.Visoms kurios kankinasi po
Mane pykina ištisą dieną, kol kas dar nevemiu... Su dukryte pykino tris mėnesius + vėmimas.
Buvau pamiršus šį klaikų jausmą - dabar prisiminiau su kaupu: silpna, bloga vien į maistą pažiūrėjus, noris miego... Sunku labai, laikykimės...
Buvau pamiršus šį klaikų jausmą - dabar prisiminiau su kaupu: silpna, bloga vien į maistą pažiūrėjus, noris miego... Sunku labai, laikykimės...
Laikykites mergytes!
Su pirmuoju nestumu labai bloga buvo.. vemiau.. baisu ,tai labiausiai bijau, kad ir antra karta taip ne butu.. Nes kaip tik eina 5-oji savaite ir vis dazniau sleikstulys uzeina. Tada pamasazuoju taskus ant riesu, ir po biski praeina. Laukiu kas bus toliau
Su pirmuoju nestumu labai bloga buvo.. vemiau.. baisu ,tai labiausiai bijau, kad ir antra karta taip ne butu.. Nes kaip tik eina 5-oji savaite ir vis dazniau sleikstulys uzeina. Tada pamasazuoju taskus ant riesu, ir po biski praeina. Laukiu kas bus toliau
uzjauciu mergaites, man tas prasidejo nuo 8 savaites ir iki 11 istisai nuo visko, net vandens ....Teko ligoninej pagulet
Mane tai pykina kiekviena diena, nors vemiu jau reciau, kas 2-3 diena... negaliu, kaip man atsibodo tokia savijauta... O jau 16-ta savaite mums
Oi mano mama su manim 8mėnesius pykino
O mane tai tik pirmus tris mėnesius, na bet be vėmimų, bet va vėl pykinimas prasideda rytinis
O mane tai tik pirmus tris mėnesius, na bet be vėmimų, bet va vėl pykinimas prasideda rytinis
QUOTE(Vėjūnė* @ 2010 10 19, 18:39)
Oi mano mama su manim 8mėnesius pykino
Man ir be vėmimų buvo, bet išpykino iki 4 mėn. taip jau rimtai, visus savo kvepalus buvau išsislapsčius, net pažiūrėti į juos negalėjau, net pagalvoti. Į maistą jokį negalėjau pažiūrėti, valgiau tik batoną su sviestu ir fermentiniu sūriu
Pykinimas eme mazeti po truputi apie 11sav. Vaziuoti bet kokiu transportu rytais negalejau iki 4 menesio. Iskart supykindavo.
Po to lyg ir viskas baigesi, bet pasitaikydavo dienu kaip tycia kai imdavo ir supykindavo. Cia turbut apie tuos atsinaujinimus butu. buna ir dabar kartais, kad kazkas neitinka, bet tikrai labai retai jau. (dabar 20sav.)
Po to lyg ir viskas baigesi, bet pasitaikydavo dienu kaip tycia kai imdavo ir supykindavo. Cia turbut apie tuos atsinaujinimus butu. buna ir dabar kartais, kad kazkas neitinka, bet tikrai labai retai jau. (dabar 20sav.)
QUOTE(Resnichka @ 2010 10 26, 17:09)
Sveiki,
Aš laukiuosi jau kokias 12 sav. ir norėjau paklausti, ar kam buvo "atsinaujinęs pykinimas"???
Man jau lyg ir buvo praejęs po kokių 9 sav., o pakui va visą 12tą savaitėlę vėl pykino ir stipriau nei pradžioj.
Ar taip gali būti? O gal čia koks apsinuodijimas ar virusas buvo?
Aš laukiuosi jau kokias 12 sav. ir norėjau paklausti, ar kam buvo "atsinaujinęs pykinimas"???
Man jau lyg ir buvo praejęs po kokių 9 sav., o pakui va visą 12tą savaitėlę vėl pykino ir stipriau nei pradžioj.
Ar taip gali būti? O gal čia koks apsinuodijimas ar virusas buvo?
Man buvo pasibaiges 9 sav., po kokiu 5 dienu vel atsinaujino bet ne taip daznai. Dabar 13 savaite, lyg vel pykinimas praejo, uzeina tik nuo tam tikru kvapu ir susinervinus.