Mane taip pat kankina klaiki savijauta ištisą parą ir kasdien vis blogyn, vemiu po 4-6 kartus į dieną, tai ginė liepė lašelines lašintis kas antrą dieną (Ringer B. Braun), vakar sulašino pirmą kartą, tai jau para kai jaučiuosi žymiai geriau, net akyse nušvito
Masne su abiejais nėštumais siaubingai pykino panašiai iki 14 savaitės, negalėdavau net vandens gurkšnelio atsigerti, o ką jau kalbėti apie maistą, per parą- dvi taip nusivemdavau, kad nebeišlipdavau iš lovos
Kas dvi dienas lašindavo lašelines, teko ir pagulėti ligoninėje, nes lašindavo ir kleis kart per dieną.
Bet viskas išgyvenama, praeina ir lieka gražus mažylio laukimas.
Stiprybės visoms besikankinančioms
Kas dvi dienas lašindavo lašelines, teko ir pagulėti ligoninėje, nes lašindavo ir kleis kart per dieną.
Bet viskas išgyvenama, praeina ir lieka gražus mažylio laukimas.
Stiprybės visoms besikankinančioms
Man tai kazkur apie 12 savaite baigesi visi pykinimai ir gyvenimas nusvito kitomis spalvomis
sekmes visoms
sekmes visoms
su pirmu nestumu vemiau lygiai iki 4 menesio. tik suejo 4 menesiai ir dingo pykinimas linkiu kad visoms greiciau bloguliai dingtu ir megautumetes nestumu
Pirma ir antra trimestra.
Bet budavo dazniausiai tada kai rytais budavau nevalgius,siek tiek supykindavo,bet praeidavo.Buvo,kad nuo saldaus sausainio esu vemusi,ir kai apsikreciau nuo serganciojo ir temp buvo taip pat vemiau Aciu Dievui nereikejo tupet palei tuoleta istisai
Bet budavo dazniausiai tada kai rytais budavau nevalgius,siek tiek supykindavo,bet praeidavo.Buvo,kad nuo saldaus sausainio esu vemusi,ir kai apsikreciau nuo serganciojo ir temp buvo taip pat vemiau Aciu Dievui nereikejo tupet palei tuoleta istisai
14 savaite ir dar pykina, rytais vemiu, nors va 13 ramiai praejo galvojau baigėsi, bet pasirodo ne
Ilgai pykina 17 sav. šeimos gydytoja išgirdus apie tai, jog vis dar nepraėję blogumai - išsiuntė į dienos stacionarą (savaitę, kasdien lašina po 1-1.5 l. skysčių lašines).
Perspėjo, kad pykinimo, vėmimo, šleikštulio nesustabdys, tiesiog pagerės bendra savijauta. Vis dar vemiu kasdien, bet būna ir valandėlių, kai pailsiu nuo to nuolatinio blogumo Labai tikiuos, kad iki gimdymo baigsis
Perspėjo, kad pykinimo, vėmimo, šleikštulio nesustabdys, tiesiog pagerės bendra savijauta. Vis dar vemiu kasdien, bet būna ir valandėlių, kai pailsiu nuo to nuolatinio blogumo Labai tikiuos, kad iki gimdymo baigsis
Įpusėjusi 14-ą savaitę vėmiau, tikiuosi, paskutinįjį kartą. Dabar (15 sav.) tebesijaučia šiek tiek šleikštulys, bet palyginus su tuo, kaip buvo prieš tai - baika.
Iš esmės, pykino mane daugmaž 6-14 sav.
Iš esmės, pykino mane daugmaž 6-14 sav.
Pykino 6-10 sav., nevemiau ne karto
36 savaites.. vis dar vemiu.. nebe taip daznai, kaip nestumo pradzioj.. bet 1-2 kartus dienoje tenka