Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

QUOTE(Stirniukai @ 2012 11 25, 01:58)
Nuo 5 iki 10os  savaitės pykino siaubingai.

man tas pats biggrin.gif 4-5 savaite prasidejo toks lyg alkio sleikstulys, jei valgydavau kas valanda, tai budavo normaliai. 6 savaite pradejau vemt ir iki 9 savaites vemdavau rytais, diena, vakarais, pykindavo 24 h per para. nuo 10 sav atsirado grafikas- ryte atsikeliu, isgeriu stikline vandens, isvemiu ta vandeni ir einu ramiai pusryciaut biggrin.gif pora kartu suklydau pagalvojusi, kad pykinimo/vemimo faze jau baigesi ir praleidau rytini vandens rituala- rezultate pusryciau atsidure klozete, tai daugiau taip nebedarau biggrin.gif
Atsakyti
mane kankino didelis pykinimas, vėmimas ir seilėtekis
ginekologė patarė ryte, svarbiausia neatsikėlus iš lovos atsigerti šaltos kavos.

patarimas tikrai keistas pasirodė, bet man padėjo. Vemti karts nuo karto vemdavau, bet šleikštlys sumažėjo ir seilėjimasis

Pabandykit, galbūt pasijausite geriau, bet svarbiausia kad kava šalta būtų, o ne karšta
Atsakyti
Mane su mažąja pykino beveik iki 8 mėn. blink.gif Vemdavau ne kasdien, bet visą parą jausdavau šleikštulį. doh.gif Padėdavo tik mėtinė guma. Jeigu ir nekramtydavau, tai laikydavau užsikišus už žando, net ir miegodama. MB vis pergyvendavo, kad užspringsiu miegodama. Po to nepakenčiu to jausmo, kai šleikštu, ar pykina, negaliu nei šampės, nei suptis, nei su laivu plaukt... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bobausiukas @ 2012 12 01, 11:57)
mane kankino didelis pykinimas, vėmimas ir seilėtekis
ginekologė patarė ryte, svarbiausia neatsikėlus iš lovos atsigerti šaltos kavos.

patarimas tikrai keistas pasirodė, bet man padėjo. Vemti karts nuo karto vemdavau, bet šleikštlys sumažėjo ir seilėjimasis

Pabandykit, galbūt pasijausite geriau, bet svarbiausia kad kava šalta būtų, o ne karšta

O ką daryt jei nuo kavos siaubingai pykina?
Atsakyti
QUOTE(Stirniukai @ 2012 12 01, 18:57)

Nebegerti kavos...
Atsakyti
mane pykino kazkur iki 15sav smile.gif
Atsakyti
Pykino iki II trimestro. Paskui tik retom progom uzeidavo negerumai, bet nebevemiau.
Atsakyti
QUOTE(Stirniukai @ 2012 12 01, 19:57)

tiesą sakant iki tol kol ginekologė nepatarė gerti šaltos kavos, tai buvo paskutinis dalykas kurį gerčiau vos tik prabudus, nes man nei apetito nei noro jei nebuvo ir apskritai viskas buvo šlykštu. Bet kadangi pykinimas ir seilėtekis buvo dar baisesnis dalykas, tai kavą vienu užsivertimu išgerdavau smile.gif
Atsakyti
Pykimas, šleikštulys ir vėmimas kankino nuolat nuo 8 iki 13 sav. O suėjus 13 sav. viskas praėjo lyg niekur nieko smile.gif
Atsakyti
Mane pradejo pykinti nuo 5 sav. ir vis dar pykina... bet tokia kaip ir rutina susiformavo: ryte tik atsikelus lekiu i tualeta vemti - aisku, skrandis tuscias, tai dazniausiai seiles isziaupscioju, tada biskeli palengveja ir stengiuosi kazka lengvai uzkasti (nors noro ir apetito nera), sleikstulys laikosi iki pietu, po pietu viskas aprimsta, vakare jau visai normaliai, tik nuovargis nerealus atsiranda ax.gif kavos jau gera menesi negeriau - nesinori tiesiog unsure.gif
bandziau vos atsikelus vandeni gert, tai jis visas isbega tualete vistiek...

Mane gydytojas "paguode", jo nuomomne, jei bloga pirma trimestra, tai nestumas geras atseit, nes organizmas gamina daug nestumo hormonu ax.gif nezinau cia tiesa, ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2012 12 11, 10:37)
Mane gydytojas "paguode", jo nuomomne, jei bloga pirma trimestra, tai nestumas geras atseit, nes organizmas gamina daug nestumo hormonu  ax.gif nezinau cia tiesa, ar ne  smile.gif

Na ir mano ginekologė "džiaugėsi" ,kad pykina, kadangi pagal tai sprendžia, ar nėštumas vystosi (ankstyvojoj stadijoj). Bet su pirmais nėštumais visai nepykino, ir jie buvo kuo normaliausi ir be to lotuliukas.gif Taip kad tikrai galima tik guostis.... bigsmile.gif
Pykino iki 4,5 mėn. - kasdienis šleikštulys. rolleyes.gif
Atsakyti
Man eina 12 savaite ir jau tikrai gerokai maziau pykina. Siek tiek ryte dar paziaukcioju ir velai vakare uzeina blogumas na ir dar kai skrandis tuscias.
Taip, mano gine ir sake, o tai gerai, kad pykina biggrin.gif
is pradziu buvo tikrai sunku, bet dabar jau daug lengviau.
Atsakyti