Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

Gal iki 10savaites. Bet nebuvo labai blogai.kartais toks sleikstulys tik.
Atsakyti
QUOTE(turka85 @ 2012 09 20, 17:36)
manes tai isvis nekankino - jau pradedu galvot kad tas pykinimas buna tik meksiketiskuose filmuose

biggrin.gif panašiai ir aš galėčiau pamanyti su savo nėštumu.
Nepykino, nevėmiau, tačiau šleikštulys karts nuo karto pasireikšdavo iki, maždaug, 4 mėn. (imtinai).
Atsakyti
Pykino iki 12 savaiciu, bet ne karto nevemiau, bet jau sleikstulys budavo doh.gif , negaledavau ieiti i maisto prekiu parduotuves , sutraukdavo zandikauli biggrin.gif , paskui nieko, atsigavau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, labai pykino ir mane. Dabar jau 22savaite ir tai nazn ar ryte nesupykins verysad.gif Laukiuosi jau trecia karta ir kiekvienas nestumas vis kitoks doh.gif Tai stai dabar suzinojau, kad mano didziojo pykinimo priezastis padidejes skrandzio rugstingumas verysad.gif O ji gali sukelti ne tik kas astru, rugstu bet ir karsti ar salti produktai.. o sito as nezn doh.gif Dabar stengiuosi viska daugiau-maziau valgyti kambario temp ir zyyymiai geriau jauciuosi smile.gif ir dar daktare patare vartoti linu semenis. Tai tokia mano patirtis su pykinimu, gal kam pravers smile.gif
Atsakyti
as vemiau isijuosus iki 17 savaites , beliko dabar tik rytinis pykinimas doh.gif
buna rytaiir dabar tenka bendraut su wc , bet kazkodel tik penktadieniorytais , matyt mano stebuklas labai jaudinasi pries savaitgali doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamos ir busimos mamytes smile.gif

5 nestumo savaite kasdien jauciau sleikstuli (nuo ryto iki vakaro).. Ipusejus 6-ai viskas lyg ir pasibaige.. Tai iskilo klausimas ar jau galiu but rami ar dar per anksti dziaugtis? g.gif
Atsakyti
Sveikos, mamulytės wub.gif

Man 17 sav.. Bet jei mažiau išgeriu skysčių, tai kitą rytą bėgu pas draugą WC... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vivulyte @ 2012 11 02, 00:01)
Sveikos, mamulytės  wub.gif

Man 17 sav.. Bet jei mažiau išgeriu skysčių, tai kitą rytą bėgu pas draugą WC...  unsure.gif

labukas
ta prasme tau padeda vanduo ar sultys ar dar kazkoks gerimas nuo pykinimo?
Atsakyti
Mane tai pykino iki 4 mėn. pabaigos beveik...nieko valgyt negalėjau, tik prancūzišką batoną ir visokius džiūvėsėlius...bet paskui kažkaip stebuklingai praėjo viskas smile.gif tiesa, dar juodas šokoladas padėdavo smile.gif
Atsakyti
mane vi dar pykina ir vis dar vemiu unsure.gif

tik aciu D ne taip kaip pradzioje , kenteti galima smile.gif
Atsakyti
Nuo 5 iki 10os savaitės pykino siaubingai. Devintą savaitę išvis tik vėmiau ir nieko, net vandens išlaikyt skrandy negalėjau. Gydytojas išrašė vaistų, kurie padėjo po truputį pradėt valgyt ir sustiprėt, o po to jau ir ne vaistų nebevėmiau, tik pykino.

Dabar 14 savaitė, vis dar pykina, bet palyginus su tuo, kas anksčiau, tai jau nieko baisaus. Svarbiausia yra labai dažnai užkandžiaut, gerai pailsėt, plius pykina nuo didesnio fizinio krūvio, supimo, per greito ar staigaus vairavimo, saldaus ar riebaus maisto, per didelio per greitai išgerto skysčių kiekio. Tai visų šių dalykų vengiu, jei užeina pykinimo priepuolis, tai įsimetu kramtomos į burną ir kramtydama pradedu giliai kvėpuot, kol aprimsta.

Darbe į mane jau išvis keistai žiūri, nes nuolat užkandžiauju, kas val suvalgau tai porą migdolų, tai ryžių trapuį, tai morką... blush2.gif

Beje, kiek teko skaityt, tai būtent devinta savaitė daugumai moterų yra blogiausia savijautos atžvilgiu. Tai yra savaitė, kai HCG kiekis organizme yra didžiausias, vėliau jis po truputį pradeda mažėt ir nusistovi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stirniukai: 25 lapkričio 2012 - 02:00
Kolkas 6 savaitės. Tik karts nuo karto lengvai papykina ir tiek. Linkiu sau taip ir toliau smile.gif Per gyvenimą atsimenu tik vieną kartą vėmusi tai mane šitas procesas siaubingai gazdina.
Atsakyti