Vemiau iki 6 menesio,pykina iki pat siol nors jau mums 36 savaites turiu atsikelus iskart kazka valgyti,o jei atsigerciau vandens ar sulciu ant tuscio skrandzio tai vemti tikrai pradeciau...
Na o as pradejau nuo antro menesio prastai jaustis pykino pastoviai :/ vemt ir pradejau vis dazniau - turejau kelias savaites kad net vaiksciot baisu buvo - atrodo judi ir pas tave skrandi viskas juda - ir lipa pro virsu - zodziu per diena tekdavo net po 5 kartus ant WC nulenkus galva klupot - pasakiau daktarei - liepe iskart lasine pastatyt 1 litra Ringer tirpalo - pora tokiu lasiniu ir akyse sviesiau pasidare maistas bent skrandi ilgiau uzsibuna o vemimai buna tik kai tusciu skrandziu pabunu, arba kai per velai uzvalgau - zodziu alkana jokiais budais negalima but....Kolkas pykina - bet labai tikiuos kad greit baigsis
sveikutes, mane su dukra pykino ilga laika, keldavausi 5 ryte valgyt nes kitaip tampydavo skrandi ir tuoji wc. bet tie valgymai nelabai padedavo. tai iki15-16 sav buvo negera o paskui dingo visi pykinimi . o su sunum isvis nepykinio nestuas buvo lengvas.
Mane blogumas apėmė nuo 6 savaitės ir tęsėsi kažkur 4 savaites Bet nei karto nevėmiau, tai labai džiaugiuosi taip lengvai prasisukus svarbiausia man buvo nedaryti ilgų pertraukų tarp valgymų, reikėjo nuolat turėti su savim kažką kad esant reikalui galėčiau pakramtyti
mane pykinti pradejo nuo 8 sav. pradejo pykinti, pradejau ir vemti. pries kokia savaite nustojau vemlioti , dar kartais uzeina pykinimas bet jau nereikia lekti i toleta. numeciau 7 kg nuo pradejimo vemti.
Pirmą nėštumą pravėmiau iki šešių mėnėsių Antrą nėštumą praktiškai nė nepykino
man pykinimai si karta baigesi kazkur 17sav....
Mane pykino iki 12 savaitės man atrodo, bet vėmiau tik tris kartus
Ir ką gi, šiandien stoviu maximoj, jaučiu, kad silpna, seilių prisikaupė, galvoju, kad tik neapsidirbčiau čia ir dabar.. Išlekiu vos ne vos, susimokėjus už prekes ir kad dėsiu palei maximą Nevalgius, nėra iš ko vemti, Jėzau Parėjau, pavalgiau ir vėl viską laukan... Tai šiandien maitinuosi džiūvėsiais, arbata, vaisiais.. Nejaugi vemt pradėsiu antram trimestre
Ir ką gi, šiandien stoviu maximoj, jaučiu, kad silpna, seilių prisikaupė, galvoju, kad tik neapsidirbčiau čia ir dabar.. Išlekiu vos ne vos, susimokėjus už prekes ir kad dėsiu palei maximą Nevalgius, nėra iš ko vemti, Jėzau Parėjau, pavalgiau ir vėl viską laukan... Tai šiandien maitinuosi džiūvėsiais, arbata, vaisiais.. Nejaugi vemt pradėsiu antram trimestre
as jauciaus tragiskai ir labai daug vemiau, tad isigijau si daikta ir dabar perleidziu kitoms, man padejo kuri laika, atsiprasau uz skelbima
spausti cia
spausti cia
as jauciaus tragiskai ir labai daug vemiau, tad isigijau si daikta ir dabar perleidziu kitoms, man padejo kuri laika, atsiprasau uz skelbima
spausti cia
spausti cia