Nepykino nei per pirmą nėštumą, nei per antrą
Užjaučiu bloguojančias
QUOTE(Telegrama @ 2012 04 15, 08:54)
Uzjauciu bloguojancias
Mane pykino iki 12 savaites (kaip ir knygose parasyta) - tiksliau nepykino iki klozeto, bet nuolat jauciau sleikstuli-nieko nesinorejo valgyti. tik mandarinus kilogramais valgiau:) nors bandziau ribotis, nes jie gali tureti vaiko alergiskumui itakos.
Mane pykino iki 12 savaites (kaip ir knygose parasyta) - tiksliau nepykino iki klozeto, bet nuolat jauciau sleikstuli-nieko nesinorejo valgyti. tik mandarinus kilogramais valgiau:) nors bandziau ribotis, nes jie gali tureti vaiko alergiskumui itakos.
jaučiuosi lygiai taip pat. visada jaučiu šleikštulį. valgyt lyg ir noriu bet nuo minties purto net. ką reikia valgyti kad būtų na neutralu nesinori nei saldaus nei sūraus nieko į mėsą negaliu žiūrėt
QUOTE(Koso @ 2012 04 02, 15:22)
pirmo nestumo metu padedavo metine kramtoma guma.
ui vien nuo minties pykina, ir visus neštumus pykino nuo mėtinės gumos, mynthon ar dantų pastos....vemti nevemiu bet šleikštulis nuolatinis bandau gerti imbiero arbata...lyg ir padeda
Nuo 5 savaitės mane tik pykino, paskui vis stipriau, o nuo maždaug 7 dėjau vemti kasdien, praleidau pusantros savaitės ligoninė su lašalinėm ir dar lankiausi dieniniam stacionare po to , dabar 13 savaičių jau, bet nėra dienos, kad nevemčiau, na bet jau mažiau (kelias dienas tik 1 kartą per dieną), na tiesa, pykinimas dar likęs. Jis man labai suaktyvėja nuo šilumos ir vibracijos (pvz važiuojant mašina).
uztektu ranku pirstu suskaiciuoti kelis kartus pykino......
As tai net nezinau kelinta man savaite, turbut kokia 4-5. Apie nestuma suzinojau pries kelias dienas, nes gydytoja echoskopu nieko nemate, tai sake is pradziu, kad gal siaip ciklas sutriko, nes pirmas testukas irgi nieko nerode. Tik kai pasidariau kraujo tyrima paaiskejo, kad gandrai aplanke:) Taigi is pradziu visai nepykino, net kai darbdavei pasakiau, kad laukiuosi abi pasidziaugem, kad galesiu dirbt toliau, nes gerai jauciuosi. Nu bet siandien tai nezinau kas pasidare, atsibudau 6 ryto ir taip bloga buvo, issivemiau, paslankiojau po kambari pora valandu ir vel miegot nuejau, paskui prabudau ir vel vos iki tuliko suspejau nulekt. Busiu per anksti apsidziaugus, kad nepykina
sveikos,
man 8sv ,baisei pykina jau 3sv,vemt tai kartais,bet jau slikstulis tai neapsakomas,burnoj taip neskanu
man 8sv ,baisei pykina jau 3sv,vemt tai kartais,bet jau slikstulis tai neapsakomas,burnoj taip neskanu
Su pirmu nėštumu mane pykino iki 4 mėnesio kažkur,vos spėdavau iki tualeto nubėgt,su antru kankino tik silpnumas,pykinimas kažkur iki 5 mėnesio
pradejo pykint labai anksti, nuo antro men pradzios. pykino nuolatos (kiaura para), gerai kad bent vemimai budavo gan reti. pakankino lygiai du men ir su 4 men pradzia viskas baigesi
Mums septynios savaitėlės, bet pykina juodai.. Prasidėjo gal prieš savaitę, pusantros, bet kuo toliau, tuo labiau pykina, bet vemti nevemiu.. O dar kitą savaitę plaukiu namo su keltu tai smagi naktelė lauks, tualete jaučiu
QUOTE(Neriliene @ 2012 06 05, 11:08)
Mums septynios savaitėlės, bet pykina juodai.. Prasidėjo gal prieš savaitę, pusantros, bet kuo toliau, tuo labiau pykina, bet vemti nevemiu.. O dar kitą savaitę plaukiu namo su keltu tai smagi naktelė lauks, tualete jaučiu
Neriliene, izvelk ir geraja puse - uz tai kiek privatumo turesi sekmes kelioneje
man jau 13 savaiteliu, nepykino nei dienos
Ačiū ačiū
Merginoooooos, šiandien oficialiai pirma diena kai mano žirniukas mane privertė bėgti į tualetą Pagaliau tas pykinimas ištisas liovėsi, išsivemi ir lengviau tikrai Tikiuosi labai ilgai neužsidels tokia rutina
Merginoooooos, šiandien oficialiai pirma diena kai mano žirniukas mane privertė bėgti į tualetą Pagaliau tas pykinimas ištisas liovėsi, išsivemi ir lengviau tikrai Tikiuosi labai ilgai neužsidels tokia rutina