nestumas 25sav.o pykinimas vargina,vemti netenka,bet maista buna tiesiog atpilu-ypac pavalgius ka nors mesisko.
pirmo nestumo metu padedavo metine kramtoma guma.
Įpusėta 13 savaitė. Prieš WC atsiklaupti neteko, o ir didelių baisumų nebuvo, tačiau 9-11 savaitę papykino nejuokais. Deja, ir dabar, nors jau gerokai palengvejo, niekada nebūna, kad jausčiau alkį ar norėčiau "kažko skanaus" - tarsi stemplėje kažkas stovėtų. Vakarieniauju tai beveik visada per prievartą, bet, pradėjus valgyti, šleikštulys dingsta. Manau, baisiais skųstis tai negaliu!
laba,
mano neštumas dar nedidelis, bet gygytoja nusistebėjo, kad manęs nepykina.. ji teigia, kad geriau kai pykina, kadangi tada moteris lengviau "susigyvena" su artėjančiais pokyčiais, o pykinimas kas kartą primena, kad turiu labiau save saugoti ir pan.
na, man įrodymu kad laukiuosi pakanka, ir priminimų, kad reikia save saugoti nepritrūkstu
ką apie tai manote jūs?
mano neštumas dar nedidelis, bet gygytoja nusistebėjo, kad manęs nepykina.. ji teigia, kad geriau kai pykina, kadangi tada moteris lengviau "susigyvena" su artėjančiais pokyčiais, o pykinimas kas kartą primena, kad turiu labiau save saugoti ir pan.
na, man įrodymu kad laukiuosi pakanka, ir priminimų, kad reikia save saugoti nepritrūkstu
ką apie tai manote jūs?
su pirma,nepykino manes tik karta teko nusivemti kaip pamaciau sriuboja plaukiojanty maza riebaliuka ir viskas o dabar jau tik nesulaukiau mm praejo gal pora dienu ir viskas mane taip pykono kad valgiau isvien nes tik kramtant kazka nejauciau pykinimo...dabar man jau 9-10 sav,mazeja pykinimas...tik uzuodus kvapa laiptineje kazkoky tada sukyla,ar pagalvoju apie kepta vistiena tai irgi ne kas pasidaro o seip jau palyginus kas buvo dabar jau niekis tik deka dar neteko vemti
Sveikos, mane tai pykina rytais, bet ne vemiu. Taciau turiu tokia problemele, kad negaliu nieko valgyt pusryciams, nuo visko pykina. Nieko i burna negaliu idet, bandziau ir vaisius bet skranduka grauzia. Gal galetumet patarti ka valgyt pusryteliams?
o kokius vaisius valgei? siulyciau pabandyti nerugscius.. pvz bananus.. as pries tai dar isgerciau stikline vandens bent, kad nekristu maistas i tuscia skranduka
QUOTE(tinike @ 2012 04 12, 13:04)
o kokius vaisius valgei? siulyciau pabandyti nerugscius.. pvz bananus.. as pries tai dar isgerciau stikline vandens bent, kad nekristu maistas i tuscia skranduka
Bandziau beveik visus vaisius ir tuos pacius bananus ir obuolius ir is rugsciu, bet iskart arba skranduka griauzia arba pykina. bandziau kosytes valgyt bet ir nuo ju pykina Siandien bandziau pomidoru sultis gerti, nes jas labai megstu, geriant nepykino bet po 20min viska isvemiau. Negeriu jokiu tableciu as dar kazko malsinancio pykinima jis praeina savaime, per pietus jau jauciuosi gerai. Kolkas nematau jokios problemos nes siuo metu atostogauju, bet galvoju kai reiks eiti i paskaitas rytais ka tuomet reiks daryti. Kas dar galetu numalsinti pykinima?
mane pykino tik ketvirtą mėnesį valantis dantis, tai nusipirkau mažesnį dantų špetką sensodyne ir praėjo. o šiaip nėštumas buvo pasaka
Uzjauciu bloguojancias
Mane pykino iki 12 savaites (kaip ir knygose parasyta) - tiksliau nepykino iki klozeto, bet nuolat jauciau sleikstuli-nieko nesinorejo valgyti. tik mandarinus kilogramais valgiau:) nors bandziau ribotis, nes jie gali tureti vaiko alergiskumui itakos.
Mane pykino iki 12 savaites (kaip ir knygose parasyta) - tiksliau nepykino iki klozeto, bet nuolat jauciau sleikstuli-nieko nesinorejo valgyti. tik mandarinus kilogramais valgiau:) nors bandziau ribotis, nes jie gali tureti vaiko alergiskumui itakos.
ne tai kad pykino bet vemdavau kiaura para.. nuo bet kokio kvapo.. nukrito svoris.. visa tai teses iki 13 sav. niekas nepadejo.. geriausias draugas kelias savaites buvo norjomi mineralinis, nieko net negaledavau i burna isideti
mana pykino stipriai iki tokio lygio kad vemiua kelis kart i diena, kol lygoninej atsiduriau, po laseliniu kaip ranka nueeme pykinima, tik rytais kartais nestipriai papykina
mane pykino iki 10 sav.NUOLAT, po to pravemiau rytais ir retkarciais vakare iki 22sav.dabar yra 25 sav.,kartais pavemiu rytais,bet retai.
kai labai pykindavo,man padedavo dziovintas suris,tokie maziukai buna,ir palaizydavau citrinos dar...
kai labai pykindavo,man padedavo dziovintas suris,tokie maziukai buna,ir palaizydavau citrinos dar...