Jau 12 savaite eina, visa dar pykina, sleikstulys pastovus, tikiuos jau grei praeis:)
O man jau 15 savaite, pykina tada, kai isalkstu, bet, kai sociai pavalgau, pykinimas praeina. Gaila tik, kad alkis nevaldomas, pvz., vakar valgiau 23:30 )))
Su tuo pykinimu is vėmimu tai žiauru. Mane kopiant į 8sav užpuolė abu, teko net ligoninėje pagulėt. Po jos grįžus dar nusivėmiau, bet likusį laiką kankino alkio šleikštulys, o šią savaitę antradienį 5kartus bendravau su wc ir maišeliu, tai dabar vėl blogumas atsirado.. Pykina, pykina, pykina...
su pirmuoju pykino nuo 6 iki 15 sav imtinai, bet tik pykino, nusivemdavau tik koki karta per savaite (numeciau per tas savaites 10kg), o va su antruoju tai pykina nuo 6sav iki siol (14sav), bet ne tik pykina, o ir vemiu po kelis kartus per diena (numeciau 7kg), nors va jau kelias dienas ir lengviau lygtai.. gal sikart vemimas baisesnis, bet trumpiau truks? oi kaip tikiuosi...
mums jau 23 sav. vis dar pykina rytais...
QUOTE(maziulele @ 2012 02 26, 09:13)
Beveik 3 menesiukai, bet pykina ziauriai
Jau laukiu nesulaukiu to momento, kada visa tai baigsis, ir galesiu ramiai megautis nestumu
Jau laukiu nesulaukiu to momento, kada visa tai baigsis, ir galesiu ramiai megautis nestumu
mane irgi labai pykina su visais trim nestumais
QUOTE(Butterflyinthestomach @ 2012 03 03, 10:28)
Man 9 savaites. Pykinti pradejo 6-tos savaites pabaigoje, blogumo pikas 8-tos savaites pabaigoje. Taciau dabar jau keletas dienu beveik nebepykina. Kadangi ir krutines skausmas sumazejo (ir pati krutine suminkstejo), tai net neramu darosi - ar viskas gerai?...
Ar yra kam nors panasiai?...
Ar yra kam nors panasiai?...
Man ta pati situacija dabar, kaip ir tau. Taip pat buvau issigandus, bet daktarai sako, jei nera kraujo ir pilvo skausmu, tai viskas gerai
Pykino mazdaug 4-5 menesius.. visada tik vakarais, 17:30 val. Netgi dabar, 8 men., islikes jautresnis skrandis.
Pykina jau ketvirta diena, ištisą dieną, net negaliu nieko daryti, ar išeiti. Vemiu 3-7 kartus į dieną.
Ar tai normalu???
Ar tai normalu???
QUOTE(BasaRasa @ 2012 03 20, 09:27)
Pykina jau ketvirta diena, ištisą dieną, net negaliu nieko daryti, ar išeiti. Vemiu 3-7 kartus į dieną.
Ar tai normalu???
Ar tai normalu???
pabandykit vaistineje isigyti imbiero tableciu. man su pirmu nestumu padejo. buvo lb stipri toksikoze, vemiau beveik 9men..tai padejo tai, kad valgiau vaisius ir salotas ir plius imbiero tabletes.