Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

As kramtydavau guma metine -man padedavo ta meta kiek apmalsint 4u.gif
Atsakyti
labiausiai mane pykina, kaip išalkstu. Vemiu laaabai retai rytais, nos šlykštuliuką jaučiu dažnai.. Jau 13 savaitėlių nėštumas. Iš pradžių iš vis nieko nejaučiau. Labai tikiuosi, kad situacija ne blogės smile.gif
Užjaučiu tas, kurioms labai bloga. 4u.gif Net nežianu, ką ir patarti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citrinutė: 12 vasario 2012 - 14:34
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 02 12, 10:08)
As kramtydavau guma metine -man padedavo ta meta kiek apmalsint  4u.gif

na reikes pabandyti
aciu uz patarima thumbup.gif
Atsakyti
Iki kokios 7-8 sav.butinai su savim turejau ar tai ledinuku, ar gumos, ar vandens salia tureti, man padedavo tik tam kartui, buvo sunku.. Ypac jei nepavalgydavau, tai amen, lauk bedos biggrin.gif tai stengdavaus vis kazka kramsnoti, dziuvesi ar kazka. Ir dabar dar kartais sutaso, kokiais paryciais ar einant miegoti, bet palyginus - nera jau ko skustis bigsmile.gif
Atsakyti
Manes nepykino, ir turiu berniuka. o sese labai pykino ir turi mergaite, tad dabar pagal tai spresiu, kas ka tures, nors gali kartais suklysti.
Atsakyti
Iš viso pykino gal tik 3-4 kartus, bet ir tai nevėmiau... g.gif smile.gif kiekvienai labai individualiai...
Atsakyti
Esu is tu laiminguju, kurios visiskai nepykino ir del to negaliu atsidziaugti. Jau keturiolikta savaite, o jauciuosi puikiai, tik siek tiek daugiau miego reikia... Visom nuosirdziai linkiu taip jaustis!
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Per pirma nestuma, nei pykino, nei sleikstukys kankino, tik viena karta vemiau, bet taip staigiai susuko, vos spejau, bet ir viskas. Dabar laukiuos antra karta, tai sleikstulys ir blogumai, bet ne vemimas, kankino mazdaug iki 14 savaites, bet ir tai ne kiekviena diena.
Atsakyti
Man taip pat labai panašiai, su pirmu neštumu nebuvo jokių pykinimų, jaučiausi puikiai, o ši kartą pradzia sunkoka buvo, istysai pykindavo, apetitas dingo, bet kazkur nuo 14-15 savaites dingo pykinimai, ir apetitas sugryzo smile.gif
Tai vis galvoju kad cia gal del to kad laukiuosi mergaites nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Laukiuosi trecio, jau 7 savaites. Pradejo pykinti kokia 4-5 sav. Tiesa sakant buvau pamirsusi kaip tai atrodo verysad.gif Antram vaikiukui jau 6 metai... Pirma mergaite, visai nepykino ir priaugau svorio begale. Antrasis - sunus, pykino visus 3 men, svoris tik krito, priaugau tik nepilnus 7 kg per visa nestuma. Bet gime sveikutelis ir pakankamai normalaus svorio 3,500. TAi jau dabar isisvaizduoju, kad berniukas atekliauja ax.gif.
Atsakyti
Beveik 3 menesiukai, bet pykina ziauriai doh.gif doh.gif doh.gif
Jau laukiu nesulaukiu to momento, kada visa tai baigsis, ir galesiu ramiai megautis nestumu tongue.gif
Atsakyti
Su pirmu pykino iki 12 sav.,i wc teko nueiti gal tik pora kartu,su antru pykinu ir vemiau iki 4men,abu berniukai.Na ,o su treciu db vel baisiai pykina,vemiau iki penkto men.nuolatos,tik uzuosdavau mesos kvapa,db jau 34 sav,ir dar buna rytais ,kad vemiu.
Atsakyti