As kramtydavau guma metine -man padedavo ta meta kiek apmalsint
labiausiai mane pykina, kaip išalkstu. Vemiu laaabai retai rytais, nos šlykštuliuką jaučiu dažnai.. Jau 13 savaitėlių nėštumas. Iš pradžių iš vis nieko nejaučiau. Labai tikiuosi, kad situacija ne blogės
Užjaučiu tas, kurioms labai bloga. Net nežianu, ką ir patarti..
Užjaučiu tas, kurioms labai bloga. Net nežianu, ką ir patarti..
QUOTE(oksaniuksxxx @ 2012 02 12, 10:08)
As kramtydavau guma metine -man padedavo ta meta kiek apmalsint
na reikes pabandyti
aciu uz patarima
Iki kokios 7-8 sav.butinai su savim turejau ar tai ledinuku, ar gumos, ar vandens salia tureti, man padedavo tik tam kartui, buvo sunku.. Ypac jei nepavalgydavau, tai amen, lauk bedos tai stengdavaus vis kazka kramsnoti, dziuvesi ar kazka. Ir dabar dar kartais sutaso, kokiais paryciais ar einant miegoti, bet palyginus - nera jau ko skustis
Iš viso pykino gal tik 3-4 kartus, bet ir tai nevėmiau... kiekvienai labai individualiai...
Sveikos
Per pirma nestuma, nei pykino, nei sleikstukys kankino, tik viena karta vemiau, bet taip staigiai susuko, vos spejau, bet ir viskas. Dabar laukiuos antra karta, tai sleikstulys ir blogumai, bet ne vemimas, kankino mazdaug iki 14 savaites, bet ir tai ne kiekviena diena.
Per pirma nestuma, nei pykino, nei sleikstukys kankino, tik viena karta vemiau, bet taip staigiai susuko, vos spejau, bet ir viskas. Dabar laukiuos antra karta, tai sleikstulys ir blogumai, bet ne vemimas, kankino mazdaug iki 14 savaites, bet ir tai ne kiekviena diena.
Man taip pat labai panašiai, su pirmu neštumu nebuvo jokių pykinimų, jaučiausi puikiai, o ši kartą pradzia sunkoka buvo, istysai pykindavo, apetitas dingo, bet kazkur nuo 14-15 savaites dingo pykinimai, ir apetitas sugryzo
Tai vis galvoju kad cia gal del to kad laukiuosi mergaites
Tai vis galvoju kad cia gal del to kad laukiuosi mergaites
Laukiuosi trecio, jau 7 savaites. Pradejo pykinti kokia 4-5 sav. Tiesa sakant buvau pamirsusi kaip tai atrodo Antram vaikiukui jau 6 metai... Pirma mergaite, visai nepykino ir priaugau svorio begale. Antrasis - sunus, pykino visus 3 men, svoris tik krito, priaugau tik nepilnus 7 kg per visa nestuma. Bet gime sveikutelis ir pakankamai normalaus svorio 3,500. TAi jau dabar isisvaizduoju, kad berniukas atekliauja .
Beveik 3 menesiukai, bet pykina ziauriai
Jau laukiu nesulaukiu to momento, kada visa tai baigsis, ir galesiu ramiai megautis nestumu
Jau laukiu nesulaukiu to momento, kada visa tai baigsis, ir galesiu ramiai megautis nestumu
Su pirmu pykino iki 12 sav.,i wc teko nueiti gal tik pora kartu,su antru pykinu ir vemiau iki 4men,abu berniukai.Na ,o su treciu db vel baisiai pykina,vemiau iki penkto men.nuolatos,tik uzuosdavau mesos kvapa,db jau 34 sav,ir dar buna rytais ,kad vemiu.