Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

Nenoriu prisisneket, bet mane pykino po biskeli nuo pat pastojimo dienos, o smarkiai nuo kokios 4sav.iki 8sav., dabar vos retkarciais wink.gif thumbup.gif nevemiau ne karto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2te0528: 31 sausio 2012 - 17:09
Mane pradėjo pykinti kažkur nuo 6 savaitės ir jeigu vemiu tai dažniausiai nespėjusi dar pusryčių pavalgyti... Dabar jau 9 savaitė baiginėjasi, bet nevemiu tik savaitgaliais, kai ilgai išmiegu schmoll.gif O pykina tai kasdien nuo atsikėlimo iki kažkur 17 h, o kartais ir visą vakarą... schmoll.gif Labai tikiuosi, kad tai praeis ir kuo greičiau unsure.gif
Atsakyti
Mums greit 14 savaite, ir vis dar reguliariai, rytais i vonai begu, tik nevemiu, o pykina - tampo... uch... blink.gif laukiau kada tai pasibaigs, tai prie viso to, paskutinem dienom mano pilvukas pateike man dar viena staigmena - pradejo pykint ir vakarais g.gif nieko, kaip nors istversim, juk mes moterys ax.gif
Atsakyti
As ir nevemia, bet taip tampo, mano skrandi slb stiprus.
Bloga lb buvo nuo 7 savaites iki 15, paskui buvo OK 2 savaites, sportavau ir valgiau normaliai. dabar vel uzejo kelios dienos jau kaip vel negera...nepavalgai alkana, pavalgai negera, ir vel tas pat rateliu. blink.gif
Atsakyti
Mane tai pykino 3-4 mėn,paskui praėjo nestuke.gif
Atsakyti
Man tai visi blogumai baigesi apie 12 sav. Bet buvo tai ziauriai bloga, net svoris krito sad.gif
Atsakyti
QUOTE(AgneMB @ 2012 02 05, 03:02)
Man tai visi blogumai baigesi apie 12 sav. Bet buvo tai ziauriai bloga, net svoris krito sad.gif

Man irgi svoris nukrito..
Atsakyti
Pirma nestuma pykino iki 24sav. Aisku ir vemiau kas diena verysad.gif O si antra nestuma irgi beveik tiek pat prapykino verysad.gif Abu kartus kai tiek pravemdavau numesdavau svorio apie 6 kg. blink.gif
Atsakyti
Su pirmu vaiku jokio pykinimo nebuvo, su antru vaiku iki kokiu 5 men. buvo labai nemalonus jausmas, bet nevemiau.
Atsakyti
O jūs ką nors naudojote pykinimui ir vėmimui mažinti?...
Atsakyti
Nors nevemiu, o reiktu kartais profilaktiskai issivemt, kad nesedeciau pazaliavus, bet tuoj bus 19 savaiciu ir man vis dar negera, sutampo...sleisktuli kelia kaikuris maistas...
Atsakyti
QUOTE(Nida liepa @ 2010 06 22, 18:18)
Kai kurios pravemia visus devynis doh.gif

Sveikutes brangiosios mamytes,
laukiuosi jau kazkur 4 savaite. Pykina ir vemiu. Nezinau, ka daryti, nes dirbu kavineje padaveja ir nesioju maista. Po kiekvieno stalelio lekiu vemti. Negaliu valgyti, erzina maisto kvapas ir pavidalas schmoll.gif Kaip man su tuo kovoti? Padekit brangiosios, tai mano pirmas nestumas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti