Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

neturejau tokios problemos visiskai rolleyes.gif
Atsakyti
del to bedu nebuvo, labai retai kada papykindavo, tai net neskaitau kad kankino smile.gif
Atsakyti
Iki 10 savaitės pykino, nors iki vėmimo nebuvo nė karto, tiesiog bjaurus šleikštulys, ir visą dieną, tai užeina, tai praeina doh.gif .
O dabar jau savaitė kai nebekankina pykinimas, apetitas atsirado žvėriškas biggrin.gif
Atsakyti
pas mane 8 savaite, blogumas nuo 6 sav- kasdien pykina nusivemiu po 2k per sav, o sleikstulys toks kad viskas smirda, neskanu ir apetito isvis ner. geriausias maistas dziuveseliai. kava kuria taip megau rytais jau nebezav net kai vyras geria isena i kita kambari. guliu istisai nes sukasi galva, ir baisus sleikstulys.
labai tikiuosi kad viena ryta viskas usibaigs. blush2.gif
Atsakyti
Mane pykino 6-9 savaitemis, bet nevemiau schmoll.gif
Manau, kad dabar jau nebepykins galbut ax.gif
Atsakyti
Man pykinimas tesiasi nuo 5 sav. Jau 9 savaite, o pykinimas + vemimas nepraeina...
Buna dienu, kad is lovos nepakylu, ka nors suvalgius lekiu i wc verysad.gif Jau ir pora kg netekau. Laukiu, kada jau praeis sie ''smagumai' smile.gif
Bet, sutikit, pasikankinti verta 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
mano nėštumui 7,5 sav. kol kas dar nevėmiau.. nors kartais rytais ir vakarais truputį šleikštulį jaučiu..manau, kad ateity vemsiu. g.gif
Atsakyti
Mane pykino iki 14sav.kazkur,galima sakyt kai perejau i antra trimestra ir po biski praejo smile.gif
Atsakyti
Jautrumas kvapams atsirado jau pirmosiomis savaitėmis, o blogavau maždaug tris mėnesius, tačiau nevėmiau.
Atsakyti
Per pirmąjį neštumą pravėmiau iki galo, bet tada kiek pamenu pradėjo pykint gal nuo 3 mėnesio, o šįkart pykina jau nuo pradžių, dar nežinojau kad nėščia o jau pykindavo anytos kvepalų kvapas...Dabar gal 8 savaitės, pykina nuo ryto, bet vemiu tik kai pavalgau
Atsakyti
Vienąkart supykino ir vėmiau apie 4mėn,kai ryte nubudau iš išgėriau stiklinę vandens. O paskui 6mėn.pykino kasdien apie savaitę, dvi. Dažniausiai vemdavau pavalgius ryte, per pietus.
Atsakyti
Mane pykino kazkur nuo 5 iki 16 savaites doh.gif nebuvo dienos, kad nevemciau, o kartais ir ne po karta verysad.gif ta laikotarpi atsimenu kaip kosmara 4u.gif
Atsakyti