neturejau tokios problemos visiskai
del to bedu nebuvo, labai retai kada papykindavo, tai net neskaitau kad kankino
Iki 10 savaitės pykino, nors iki vėmimo nebuvo nė karto, tiesiog bjaurus šleikštulys, ir visą dieną, tai užeina, tai praeina .
O dabar jau savaitė kai nebekankina pykinimas, apetitas atsirado žvėriškas
O dabar jau savaitė kai nebekankina pykinimas, apetitas atsirado žvėriškas
pas mane 8 savaite, blogumas nuo 6 sav- kasdien pykina nusivemiu po 2k per sav, o sleikstulys toks kad viskas smirda, neskanu ir apetito isvis ner. geriausias maistas dziuveseliai. kava kuria taip megau rytais jau nebezav net kai vyras geria isena i kita kambari. guliu istisai nes sukasi galva, ir baisus sleikstulys.
labai tikiuosi kad viena ryta viskas usibaigs.
labai tikiuosi kad viena ryta viskas usibaigs.
Mane pykino 6-9 savaitemis, bet nevemiau
Manau, kad dabar jau nebepykins galbut
Manau, kad dabar jau nebepykins galbut
Man pykinimas tesiasi nuo 5 sav. Jau 9 savaite, o pykinimas + vemimas nepraeina...
Buna dienu, kad is lovos nepakylu, ka nors suvalgius lekiu i wc Jau ir pora kg netekau. Laukiu, kada jau praeis sie ''smagumai'
Bet, sutikit, pasikankinti verta
Buna dienu, kad is lovos nepakylu, ka nors suvalgius lekiu i wc Jau ir pora kg netekau. Laukiu, kada jau praeis sie ''smagumai'
Bet, sutikit, pasikankinti verta
sveikos,
mano nėštumui 7,5 sav. kol kas dar nevėmiau.. nors kartais rytais ir vakarais truputį šleikštulį jaučiu..manau, kad ateity vemsiu.
mano nėštumui 7,5 sav. kol kas dar nevėmiau.. nors kartais rytais ir vakarais truputį šleikštulį jaučiu..manau, kad ateity vemsiu.
Mane pykino iki 14sav.kazkur,galima sakyt kai perejau i antra trimestra ir po biski praejo
Mane pykino kazkur nuo 5 iki 16 savaites nebuvo dienos, kad nevemciau, o kartais ir ne po karta ta laikotarpi atsimenu kaip kosmara