Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

as kai laukiausi 1 karta tai pykino tik 1 sav. Laukiantis dvynuku sio malonumo apturejau visus 3 men. pradzioje ir dar paskutini menesi pries gimdyma....
Atsakyti
mane taip pykino kai laukiausi dvynuku, istisai visa savaite.... doh.gif 24 val. per para...
Atsakyti
mane pykino nestumo pabaigoje kai laukiausi dvynuku, tiesiog pradejau valgyti po l. mazai vienu prisedimu, bet l. daznai... Padejo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristute*: 31 spalio 2011 - 11:42
Mane su pirmuoju vaiku periodiskai kartais no karto supykindavo iki pat gimdymo doh.gif , o dabar pakol kas apturejau tik kelias bjauresnes dieneles tikiuosi,kad jos daugiau nebepasikartos smile.gif
Atsakyti
Gal kam pravers...
Kai ryte, pirmo nestumo metu, prabusavau, jauciausi gerai, bet tik atsisesdavau pradedavo svaigti galva, temdavo akyse, o pykino iki kokios 14-15val... Gydytoja patare prabuddus nesokti is lovos, keltis pamazu ir imti su savim i lova maista. Prabundu, truputi auksciau padedu pagalve, paguliu ir po truputi kramtau koki sausaini, banana ir pan. Paskui pagalve dar truputi auksciauir dar paguliu. Nuliaudu kojas ir pasedziu... Visas prosesas uztrukdavo apie 10min. Negaliu pasakyti, kad visai nepykino, bet buvo daug lengviau.
Atsakyti
O man kuo toliau tuo sunkiau,vemiu jau kas ryta.istisai bloga ir galwa plysta.siaubas gulįu kaip darzowe per dienas.jetau kokia sunki ta moteru dalia verysad.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, ar kada kam yra buvę, kad vemtumėte žalia spalva? esu nėsčia septynias savaites, šiandien pirmą kartą vėmiau . Mane labai neramina ta žalia spalva unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija0531 @ 2011 12 16, 08:38)
sveikos mamytes, ar kada kam yra buvę, kad vemtumėte žalia spalva? esu nėsčia septynias savaites, šiandien pirmą kartą vėmiau . Mane labai neramina ta žalia spalva  unsure.gif

tai gal kazka tokio suvalgei? jei viena karta zaliai vemei, tai gal nieko tokio, bet jei nuolat, tada jau susirupinciau ir eiciau pas gydytojus.

Mane pykino iki mazdaug 13 savaites, bet paskui kaip ranka nueme...dabar dar buna kartas nuo karto toks lyg blogumas, bet tikrai nebepykina.
Atsakyti
Sveikos mamytės ir nėštukės 4u.gif Aš va jau 9 savaitėles nėštukė ax.gif o jau pykinimas tai neišpasakytas, net apsipirkt negaliu normaliai unsure.gif o vemiu tai kas antrą dieną verysad.gif o prasidėjo pykinimas nuo 5 savaitės, iš lovos net neišlipu kartais unsure.gif vyras kartais net į ligoninę vežt nori blush2.gif na bet laukiu kol praeis blogumai visi:)
Atsakyti
Man aštunta savaitė, ištisinis pykinimas tęsiasi keletą dienų, dar nevėmiau, bet jau netoli to, iš pradžių dar padėdavo kefyras, vaisiai, užvalgius kiek praeidavo, o šiandien, deja, niekas neveikia, tik pagalvojus apie maistą, pykina verysad.gif Bet dėl mažiuko viską galima ištvert, laikykitės nestuke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiketukas: 18 gruodžio 2011 - 18:51
Nezinau ar cia dziaugtis ar dar patylet biggrin.gif bet negaliu nesidziaugti, nes jau ketvirta diena kaip nevemiu thumbup.gif nes iki siol tai kiekviena miela diena, po kelis kartus doh.gif
Atsakyti
Mane pykino vos 5-6 dienas, kazkur nuo 7 iki 8 nestumo savaites. Taip kaip viena ryta netiketai prasidejo pykinimas, uz keliu dienu lygiai taip pat ir baigesi. Dziaugiuosi, jog stebukliukas ilgai manes nekankino wub.gif
Atsakyti