Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

Su pirmu pykino ir vemiau iki 5menesio, o su antru iki 5vemiau kasdien, o iki 7men karts nuo karto-kai psakant profilaktiskai smile.gif
Atsakyti
Sveika, mane ir pykina baisiai, jau 4 para istisai, burnoj jauciu kartuma, o dar tik 1 nestumo menuo, jau nebezinau kur dingt, naktim neuzmiegu, nes bloga, kad bent issivemciau, bet kad tik taso o ne vemiu. verysad.gif verysad.gif verysad.gif sunkiai su tais pykinimais ir galvos svaigimu.
Atsakyti
sveikos paneles , man taipat dar tik pradzia .. nera taip baisiai .bet pastoviai jauciu lyg skrandi kazkas stovetu , karts nuo karto ir sutampo... smile.gif kazkaip nesvarbu tegu tampo ar vemiu , bet kad tik viskas judetu gerai i prieki , ir augtume sveiki smile.gif nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2011 10 26, 14:51)
Sveika, mane ir pykina baisiai, jau 4 para istisai, burnoj jauciu kartuma, o dar tik 1 nestumo menuo, jau nebezinau kur dingt, naktim neuzmiegu, nes bloga, kad bent issivemciau, bet kad tik taso o ne vemiu.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  sunkiai su tais pykinimais ir galvos svaigimu.

man padedavo pagalve aukstesne po galva, ir imbieras - dabar ji gerai ir ligu profilaktikai naudoti
Atsakyti
Sveikos, istoju ir as i pykinimo kluba rolleyes.gif ana savaite pora dienu pratampe mane is pat ryto, veliau ramybes turejau iki siandienos ryto, dar kojos is lovos nespeju iskelt, o viskas kyla, visa diena atrodo, kad man visas organizmas sustojo dirbes, nieko i burna negaliu idet, viskas kelia sleikstuli, tai tik vandeniu ir gyvenu.... doh.gif
Atsakyti
Uzjauciu likimo drauges 4u.gif Man tai apetitas atsiranda, uzsimanau kazko trumpam, suvalgau ir po to vel bloga doh.gif Dar negana to burnoj kartuma jauciu, tai guliu pasidejus bliuda ir spjaudau seiles, nes vemt neiseina, bandziau ir pirstus kist kad tik tas pykinimas praeitu, bet nieko, dar viena naktele laukia, nu tikiuosi gal senakt issimiegot pavyks, nes planuoju pas daktarus vaziuot ryt ar poryt, maldausiu kad laseline statytu, nes neimanoma gyvent, silpna nesveikai verysad.gif

Vakar vaistinej prasiau vaistu nuo pykinimo, bet nedasve nieko, sako daktare prirasyt turi doh.gif
Atsakyti
Pas mane jau prasidejo 13 nestumo savaite, iki siol bloga, pykina tik vakarais, kartumas burnoj, viskas man neskanu...nors ir valgyt pastoviai noriu....atrodo, kad skrandis stovi....jau laukiu, kada gi baigsis tie "malonumai"....
Atsakyti
prisijungiu ir aš prie jūsų negaluojančiu...
mane irgi tik pykina, bet dar susilaikau iki vėmimo. Taso, o šį rytą ir galva nežmoniškai svaigsta... Valgau prievarta, nes taip jau yra su manim, kad tuščiu skrandžiu iš vis nepabūčiau...
negi nėra kokiu nors priemonių bent šiek tiek nuslopinti tą pykinimą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabrieliaus mama @ 2011 10 26, 18:47)
man padedavo pagalve aukstesne po galva, ir imbieras - dabar ji gerai ir ligu profilaktikai naudoti

pagalve ir man padedavo.. kai galva budavo auksciau kuno, tai tikrai geriau budavo smile.gif

QUOTE(Isia @ 2011 10 27, 07:28)
prisijungiu ir aš prie jūsų negaluojančiu...
mane irgi tik pykina, bet dar susilaikau iki vėmimo. Taso, o šį rytą ir galva nežmoniškai svaigsta... Valgau prievarta, nes taip jau yra su manim, kad tuščiu skrandžiu iš vis nepabūčiau...
negi nėra kokiu nors priemonių bent šiek tiek nuslopinti tą pykinimą?  blush2.gif

mane irgi pykino, keleta kartu stipriai tampe doh.gif bet nevemiau nei karto... rolleyes.gif baigesi kazkur nuo 15 sav., iki siol, jau kokias tris sav., pykinimo nejauciu... tai net gyvenimas prasviesejo bigsmile.gif tfu tfu tfu... tikiuosi tas baisus jausmas nebepasikartos...

del vaistu, tai ju turbut is tiesu nera doh.gif sako, kad si laikotarpi tiesiog reikia islaukt ir viskas doh.gif man irgi budavo sunku patiket, kad medicina jau taip pazengus, o nera paprasciausiu vaistu nuo pykinimo doh.gif as tai gulejau ligoninej, kur man laselines lasino-ten visokie vitaminai ir tuo paciu vaistai nuo pykinimo... tai net nezinau, gal tas man ir padejo ax.gif tai jei kam labai blogai, siulau pabandyt laseliniu pasilasint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2011 10 26, 14:51)
Sveika, mane ir pykina baisiai, jau 4 para istisai, burnoj jauciu kartuma, o dar tik 1 nestumo menuo, jau nebezinau kur dingt, naktim neuzmiegu, nes bloga, kad bent issivemciau, bet kad tik taso o ne vemiu.  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif  sunkiai su tais pykinimais ir galvos svaigimu.

man irgi ~1men. ir kartu burnoje, visiskai kazko ne taip virskina, na tarsi organizmo darbas sustojes ax.gif ir kazko jokio dziaugsmo nejauciu, na taip man yra, o dar kai pasiziuriu kas laukia.. siaip tai visai man nedziugu ir galvoju kas ta moteri sugalvojo su siom "privilegijom" blush2.gif
Atsakyti
Man ir padejo pagalve auksciau, vakar taip ir pragulejau visa diena, atrodo jau geriau buvo, vyliausi kad praejo, bet kur tau, ryte tik akis pramerkiau ir vel apiat verysad.gif tai snd jau taip tase atrodo vemsiu, bet ne, tai kisau pirstus ir isvemiau kresuliuka lyg kazkoki su siek tiek kraujo, issigandau, bet turbut cia gleivine isdraskiau su pirstais doh.gif oij Dievas moteru nepagailejo, ir mm serga ir nescios buna, pavydziu tom kuriom jokiu blogu simptomu nera o tik dziaugsmas, man dar plius ir strenas pamaudzia, nuprotet galima is tikro verysad.gif bet laikausi, ir svajojiu apie ta maza zirniuka esanti pilve, visgi dziaugsmas, uz kuri turiu kenteti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rututex @ 2011 10 25, 08:17)
Na man pykinimai tęsėsi kaip tik savaitę laiko, vėliau nustojo, tik porą kartų teko vemti, bet tada net nepykino smile.gif

Mane taip pat pykino kazkur savaite su trupuciu. Prasidejo nuo 5 savaites pabaigos ir iki 7 savaites kasdien visa diena, isskyrus nakti. Nevemiau ne karto, bet buvo lb bloga, silpna, galva plysdavo i kelias dalis unsure.gif Prasidejus 7 savaitei dar kazkiek is ryto ar kitu paros metu pajausdavau lengva sleikstuli, bet galima sakyti nebepykina daugiau. Greit zengsim i 8 savaite ir galvoju ar gali taip but kad pykinimas dar atsinaujins? Ar reiktu sunerimti, jog taip gana greitai nustojo pykinti? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gintare1987: 29 spalio 2011 - 14:14