Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

QUOTE(rututex @ 2011 09 20, 07:46)
Esu pasimetusi ir nežinau kas man darosi, pirmus tris mėnesius nėštumas nei vargino, nei jį jaučiau, nepykino, galvos neskaudėjo, tik greičiau pavargdavau, bet manau tai normalu smile.gif Bet dabar... Esu ketvirtame mėnesyje ir nežinau kur dėtis, galva plyšta pusiau, kraujo spaudimas žemas, vaikštau kaip apsvaigusi, o vakar dar ir vemti pradėjau  doh.gif  ir ne šiaip rytinis pykinimas, o absoliučiai viską, ką valgiau viską ir išvėmiau, nuo ryto iki vakaro  verysad.gif  bijau, kad šiandien nepasikartotų tas pats, nes vien galvos skausmas sunkiai pakeliamas, o jeigu dar vėmimas prisideda tai nebežinau kur dėtis.. Iki daktarės net neturiu jėgų nuvažiuoti  verysad.gif

laikykis!! mirksiukas.gif visi gydytojai zada, kad blogumai baigiasi nuo 4 men., bet deja daznai tenka isgirst, jog moteris ir visa nestuma kankinasi doh.gif

negalvok, kad tau tai kartosis.. gal tiesiog kazka suvalgei netinkamo.. g.gif

o ta jausma, kai nera jegu as puikiai zinau.. kartais negaliu islipt is lovos iki paskutines minutes, kai reikia pas gydytoja vaziuot unsure.gif o apie kazkoki pasivaiksciojima net negalvoju.. doh.gif
Atsakyti
mane ziauriai pykino iki kokiu 3,5 men paskui po truputi praejo, dar kartais nusivemdavau kai buvo 5 men bet paskui kai ranka nueme.
Net ir dabar kai jau 8 men yra negaliu kai kuriu produktu valgyt, sleikstu pasidaro.
Atsakyti
Man dabar 16 sav, vemimas dar nepraejo. Kai pradejau nuo 8 sav- tai be pertraukos vemdavau per diena po kelis kartus, nukrito 7kg. Guledavau istisai lovoje ir sviesios dienos nemaciau. Motina rekia, kad apsileidus esu, kad nestumas ne liga, bet man taip bloga, kad gyvent nesinori. Vis pagalvoju, ar vaikeliui viskas gerai, gal kazkas netvarkoj jei taip pykina istisai ??? doh.gif
Atsakyti
oi gal iki kokios 16-17sav. vemdavau rytais...
Atsakyti
Man atrodo sis nemalonus jausmas labai individualus, nes pvz. mano drauge pykino per visa nestuma doh.gif o mane gal iki 4 menesio. Nezinau nuo ko tai priklauso, bet pastebejau, kad mane nustojo pykinti, kai gydytoja israse gelezies tableciu, nes nelabai geras kraujas buvo. Tai kad, nuo to laiko, ne karto daugiau nepykino rolleyes.gif
Atsakyti
Man tik šešta savaitė prasidejo, o blogumas ir silpnumas neišpasakytas jau daugiau nei savaite tesiasi. Šiandien net į darbą vėlavau taip negera ir taip pykino, neįsivaizduoju ką kaimynai pagalvos, nes tik išėjus i lauką prie mašinos apsivėmiau.
Prisiskaičiau visokių patarimų bet man nei vienas iš jų nepadeda. Gal šiek tiek lebgviau būna atsigėrus vandens arba sukramsnojus inbiero, bet cia padeda tik kokiom 10 min maksimum. O tada prasideda pykinimas ir tampymas, kartais net kaip traukuliai. Niekados negalvojau, kad gali taip būti, visiskai tapo neidomu, nuolat jauciu nuovargį ir miego trūkumą, net miegoti normaliai negaliu, užmiegu tik keliom valandom o tada keliuosi nuo pykinimo. doh.gif tikiuosi ir viliuosi kad tas blogumas greit praeis.
Atsakyti
Labas rytelis busimoms mamytems clap.gif soske.gif Turiu 3-is vaikelius,su visais pykindavo visa nestuma.Nezinojau ka ir bevalgyti,net ir nuo kvapu apsiv.....Su berniuku negalejau valgyti rukytu gaminiu,su antra mergaite kavos kvapo negalejau pakest o su treciu vaikeliu-mergaite,mesos kvapo neapkenciau,saslykas tai isvis....vistiena,kepami kotletai...apverciu keptuvej ir begu i toleta....Kantrybes.
Atsakyti
QUOTE(kosemanai @ 2011 10 10, 06:46)
Man tik šešta savaitė prasidejo, o blogumas ir silpnumas neišpasakytas jau daugiau nei savaite tesiasi. Šiandien net į darbą vėlavau taip negera ir taip pykino, neįsivaizduoju ką kaimynai pagalvos, nes tik išėjus i lauką prie mašinos apsivėmiau.
Prisiskaičiau visokių patarimų bet man nei vienas iš jų nepadeda. Gal šiek tiek lebgviau būna atsigėrus vandens arba  sukramsnojus inbiero, bet cia padeda tik kokiom 10 min maksimum. O tada prasideda pykinimas ir tampymas, kartais net kaip traukuliai. Niekados negalvojau, kad gali taip būti, visiskai tapo neidomu, nuolat jauciu nuovargį ir miego trūkumą, net miegoti normaliai negaliu, užmiegu tik keliom valandom o tada keliuosi nuo pykinimo. doh.gif  tikiuosi ir viliuosi kad tas blogumas greit praeis.

Tikrai praeis bet ne taip greitai schmoll.gif niekam dar taip nebuvo kad savaite laiko papykintu ir praeitu, minimum 2 menesius teks vargti unsure.gif as jau 2.5 men taip gyvenu, bet arteja palengvejimas, pykinimas darosi vis retesnis 4u.gif
Atsakyti
As neisivaizduoju kaip galima dirbti kai taip negera. Mano darbingumas žymiai nukrito. Į darbą einu kaip į katorgą ir tik atsedziu o jei ka reik daryti tai su vargais negalais doh.gif o dar bendradarbė pas mane ryji tai kabinete nuolat visokie maisto kvapai tai kiaušinių tai šlapiankos doh.gif
Atsakyti
Pykinimai ir vemimai kankino pirmus 3 men, teko net guleti ligoninej, state laselines, o po to - kaip ranka nueme. Tikiuosi, daugiau nesikartos.
Atsakyti
QUOTE(lmdija @ 2011 10 10, 21:54)
Tikrai praeis bet ne taip greitai  schmoll.gif  niekam dar taip nebuvo kad savaite laiko papykintu ir praeitu, minimum 2 menesius teks vargti  unsure.gif as jau 2.5 men taip gyvenu, bet arteja palengvejimas, pykinimas darosi vis retesnis  4u.gif

Na man pykinimai tęsėsi kaip tik savaitę laiko, vėliau nustojo, tik porą kartų teko vemti, bet tada net nepykino smile.gif
Atsakyti
Su pirmu vemiau kas diena rytais iki 3 menesio berods, bet budavo sunku, ryte miegant jau jausdavau, kad lipa lauk skrandzio sultys, bet issivemdavau ir diena normaliai, o db laukiuosi antro, tai jau nuo 4 savaites mane pykina, istisai, o senakt 5h ryto prabudau ir negalejau uzmigti, nes pykino. Vemt dar nevemiu, bet ziaugcioju nemaloniai verysad.gif o dar tik pradzia, viliuosi, kad su kiekviena diena mazes pykinimas 4u.gif
Atsakyti