Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

Vaje, kaip nemalonu, visa laime,kad nedaug beliko, galesit atsipusti po gimdymo. mirksiukas.gif
Atsakyti
As pravemiau visus 9 menesius ir gimdydama uzvemiau visa gimdykla doh.gif
Atsakyti
Mums jau 16 sav eina, o vis dar buna dienu kai pykina g.gif atrodo viena diena liuks jauciuosi, kita ziurek pykina kad nieko daryti negaliu doh.gif
Atsakyti
Apie 12 savaitę pradėjo po truputį nykti tas šleikštulys, o vėmiau vos kelis kartus. Bet tas bjaurus skonis ir šiaip prasta savijauta 24/7 buvo baisiau už tuos neprognozuojamus vėmimus. ax.gif
Atsakyti
mane pykino gal porą savaičių nėstumo pradžioje. ir tai nuo tam tikrų kvapų ax.gif o vėliau - buvo višiskai ramu 4u.gif
Atsakyti
As 6 savaite kaip nescia,labai negera,pykina,nepasakyciau kad smarkiai,bet tokia bjauri savijauta.skaiciau ankstesne tema apie pykinima ir radau nemazai geru patarimu,bet nespejau nei vieno patikrinti. Tiesiog labai suspaude galva,pagalvojau kad reikia daugiau skysciu vartoti ir pati jauciau kad noriu pastoviai gerti.Isgeriau apie 2.5litro vandens. Zinokit,negaliu dar dabar patiketi,pykinimas pradejo mazeti vakar vakare,o sendien acikeliau visishkai nepykina. Nepuolu tvirtinti kad cia nuo vandens,gal kazkas fiziologishkai,bet pabandyti verta,tuo labaiu jei vanduo taip padeda,tai as sakyciau tikras stebuklas. Tik manau vandens reikia ishgerti daug. Pabandykit neshcios katras pykina ir pasidalinkit.
Atsakyti
Ištisai (nuo ryto iki vakaro, tačiau vėmiau tik dukart) pykino 4 mėn., dabar jau kur kas rečiau... Man padėdavo ir padeda gausesnis vandens, mineralinio vartojimas.
Atsakyti
4 menesius truko sie nemalonus simptomai, buvau pradejus vemt su krauju(gal gerkle isijautrino), 5 menesiui ipusejus dar karteli vemiau paskui praejo. Iki siol (6 menesio pbg) dar slysktus kai kurie produktai, erzina kvapai. Visada vemdavau jei tik uzdelsdavau pavalgyt, tai is karto islipus is lovos eidavau valgyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Marseta @ 2010 12 30, 20:57)
Mano sesę pykino visus 9 mėn., ji nusprendė, kad dėl jų su vyru kraujo grupių Rh nesutapimo  g.gif Mitas ar tiesa?

Nežinau, bet man nepasitvirtino. irgi skirtingi Rh, bet mane pykino palyginti labai silpnai, 6-10 savaitėmis. nevėmiau nei karto.
Atsakyti
verysad.gif man 13 sva. sake gyd nuo 12 turi pradeti gereti, bet nieko ! schmoll.gif vemiu y diena belekiek kartu-istisai, jau neskaitant kad pastoviai jauciu sleikstuli, isbandziau viska niekas nepadeda, man jau cia trecias, su pimu isvis nieko nebuvo, antra ir panasiai kaip dabar tik dabar sunkiau ir igiau, kas cia pernesamone verysad.gif ,jauciuosi issekusi, istisai guliu lovoje, as esu londone, cia tie sundaktariai tik trukcioja peciais IR SAKO LAUK ! o manau lietuvoje jau buciau pajungta ant lasaliniu verysad.gif verysad.gif , bloga vien nuo zodzio maisto, o jeigu uzuodziu betkoki maista iskart vimdo, ir nuo saldziu kvapu, kad tik leliukui butu viskas gerai verysad.gif
Atsakyti
Su pirmu vemiau iki 16 sav., su siuo nestuke.gif iki 34 sav. biggrin.gif Nei laselines nei nieko nepadejo
Atsakyti
Esu pasimetusi ir nežinau kas man darosi, pirmus tris mėnesius nėštumas nei vargino, nei jį jaučiau, nepykino, galvos neskaudėjo, tik greičiau pavargdavau, bet manau tai normalu smile.gif Bet dabar... Esu ketvirtame mėnesyje ir nežinau kur dėtis, galva plyšta pusiau, kraujo spaudimas žemas, vaikštau kaip apsvaigusi, o vakar dar ir vemti pradėjau doh.gif ir ne šiaip rytinis pykinimas, o absoliučiai viską, ką valgiau viską ir išvėmiau, nuo ryto iki vakaro verysad.gif bijau, kad šiandien nepasikartotų tas pats, nes vien galvos skausmas sunkiai pakeliamas, o jeigu dar vėmimas prisideda tai nebežinau kur dėtis.. Iki daktarės net neturiu jėgų nuvažiuoti verysad.gif
Atsakyti