man 7 savaite, bet nepykina bet as taip bijau, kad man gali tai dar prasidet veliau... tegul bet kas darosi, bet tik ne pykinimas ir vemimas.... baisus jausmas, ypac sedint darbe...
Visus 9 menesius
mane pykino lygiai menesi, nuo 7 savaites iki 13 siaubas kaip prisikankinau
QUOTE(Elenyte+ @ 2011 08 15, 20:16)
mane pykino lygiai menesi, nuo 7 savaites iki 13
neteisingai parasiau nuo 9 iki 13 sav
Kankino apie 4 savaites, vėmimas iki buvo pats šlykščiausias ir priverstinis dalykas...O po savaitės pykinimo, tapo vos ne rutina, pavemi pavalgai, pavemi pavalgai Šleikštulys buvo pastovus palydovas tom savaitėm, kažkaip pripratau, tik vat kartą kelionėje, pykino ištisą parą kas 15 min. va tada tai jau su Dievais šnekėjau, ir tulžim vėmiau..
QUOTE(Elenyte+ @ 2011 08 16, 07:21)
neteisingai parasiau nuo 9 iki 13 sav
ai tai dar gali būt prieš akis, o aš jau apsidžiaugiau kad šį kart manęs nepykina... Nes su pirma tai gal nuo antro mėnesio ir pradėjo..
11 savaites pabaiga, dar pykina, vemiu visada tulzim. Valgyti norisi, ir nuo kvapu pykinimas nei padideja nei pamazeja. Visai nereaguoju i kvapus. Pavalgius, o kartais ir ne, skauda skrandi. Sakau, gal mano istikimasis "draugas" gastritas sugryzo, o vaistu gert tai negaliu.
Sveikutes , na man jau greit 17 savaiteliu , o pykinimas ir vemimas vis dar kankina. Dziaugiuosi, kad kazkur nuo 13 sav vemiu tik rytais ir jau nedaug, nes iki to laiko per diena vemdavau po 5-6 kartus, o pykindavo pastoviai, net naktim prabudus budavo negera
Sveikos! Mane pykinti pradejo 6ta savaite. Ir vis dar kankina. Tikiuosi, kad bus jau greitai palengvejimas. Dabar jau padeda kuo daznesnis kramsnojimas ko nors. Tikiuosi, kad jau lengves situacija po biski. Visoms besikankinancioms po
iki 11-12 savaites
Iki 5 to menesio, o sleikstulys maistui dar iki siol yra