Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

man 7 savaite, bet nepykina smile.gif bet as taip bijau, kad man gali tai dar prasidet veliau... unsure.gif tegul bet kas darosi, bet tik ne pykinimas ir vemimas.... unsure.gif baisus jausmas, ypac sedint darbe...
Atsakyti
Visus 9 menesius doh.gif
Atsakyti
mane pykino lygiai menesi, nuo 7 savaites iki 13 doh.gif siaubas kaip prisikankinau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenyte+ @ 2011 08 15, 20:16)
mane pykino lygiai menesi, nuo 7 savaites iki 13

neteisingai parasiau doh.gif nuo 9 iki 13 sav rolleyes.gif
Atsakyti
Kankino apie 4 savaites, vėmimas iki nestuke.gif buvo pats šlykščiausias ir priverstinis dalykas...O po savaitės pykinimo, tapo vos ne rutina, pavemi pavalgai, pavemi pavalgai smile.gif Šleikštulys buvo pastovus palydovas tom savaitėm, kažkaip pripratau, tik vat kartą kelionėje, pykino ištisą parą kas 15 min. va tada tai jau su Dievais šnekėjau, ir tulžim vėmiau.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Elenyte+ @ 2011 08 16, 07:21)
neteisingai parasiau  doh.gif  nuo 9 iki 13 sav  rolleyes.gif

ai tai dar gali būt prieš akis, o aš jau apsidžiaugiau kad šį kart manęs nepykina... Nes su pirma tai gal nuo antro mėnesio ir pradėjo..
Atsakyti
11 savaites pabaiga, dar pykina, vemiu visada tulzim. Valgyti norisi, ir nuo kvapu pykinimas nei padideja nei pamazeja. Visai nereaguoju i kvapus. Pavalgius, o kartais ir ne, skauda skrandi. Sakau, gal mano istikimasis "draugas" gastritas sugryzo, o vaistu gert tai negaliu. g.gif
Atsakyti
Sveikutes , na man jau greit 17 savaiteliu , o pykinimas ir vemimas vis dar kankina. doh.gif Dziaugiuosi, kad kazkur nuo 13 sav vemiu tik rytais ir jau nedaug, nes iki to laiko per diena vemdavau po 5-6 kartus, o pykindavo pastoviai, net naktim prabudus budavo negera blink.gif
Atsakyti
Sveikos! Mane pykinti pradejo 6ta savaite. Ir vis dar kankina. Tikiuosi, kad bus jau greitai palengvejimas. Dabar jau padeda kuo daznesnis kramsnojimas ko nors. Tikiuosi, kad jau lengves situacija po biski. Visoms besikankinancioms po 4u.gif
Atsakyti
iki 11-12 savaites smile.gif
Atsakyti
Iki 5 to menesio, o sleikstulys maistui dar iki siol yra doh.gif
Atsakyti
36ta savaite. Sekmingai tebevemiu doh.gif doh.gif doh.gif visa laime, zymiai reciau. Apie normalu maitinimasi seniai pamirsta doh.gif
Atsakyti