Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

Mane ketvirtadieni pradejo pykinti, kuo toliau tuo stipriau, dar tik sekmadienis o man sakes... ir kai pagalvoju ka valgiau praita savaite supykina nerealiai, vakar miriau kaip kugelio norejau o siandien pykina nuo minties apie ji... vienintelis ka siandien sugebejau suvalgyt tai buvo naminis mesainis ale, pagrinde darzovytes...situ dar pavalgyciau. Ryt garantuoju vemsiu nuo minties apie tai, kad valgiau mesaini. O man dar tik 6ta savaite :/
Atsakyti
sveikos 4u.gif man 7 sav,bet savijauta kosmariska,is ryto as atsikeliu jau pavargusi nors visa nakti miegojau blink.gif pykina kartais atrodo nuo bele ko ax.gif ryte sugebejau obuoli apgrauzti o po piet jau net ziuret negalejau i ji smile.gif bet man tai naujiena nes su abiem berniukais nepykino visai,nei su vienu nei vienos dieneles o 3 nestumas ir va tau biggrin.gif
Atsakyti
Mane pykino nuo 6 sav. Dabar jau 17 ir vis dar vemiu. Ligonineje gulejau 3 kartus, viena kart su ket 3+, antra su 2+, trecia vel su 3+ (poliklinikoj tyrimai beveik 8 parode, del to ginekologe kaip su gresianciu i ligonine issiunte). Aisku nepalyginsi su pradzia, kur nieko valgyt ir gert negalejau (tik laselis - ir i tulika), bet vistiek nemalonu, kai reik kur nors nuvaziuot ar ilgiau (15min) pavaiksciot - vemt pradedu sad.gif Arba kaip skrandis tuscias - vemt ir raugiot. Pirmadieni pirma karta i darba einu (po 2 men biuletenio), ziuresiu kaip bus sad.gif((
Beje, gal zinot, kaip galima butu atsikratyti ko "akmens" gerkleje pavalgius?
Atsakyti
su pirmus vemiau nuo tada, kai pagulde i ligonine su gresianciu, tai ten nuo to maisto kvaspo vimde, buvau i kaukole pavirtusi, visi tik aiskino ne apie save galvok, apie vaika doh.gif gryzusi is ligonines buvau 4 men numetusi nemazai svorio, plius namie vis da rpykino, veliau kad pradejau viska valgyti, viskas kvepejo, dabar kol kas nevemiu, bet tokie silpnumai, sleikstuliai buna, viena maista pagaminu, kol iskepa, nebenoriu, tada kito uzsimanau biggrin.gif tikiuosi nebus taip blogai, kaip su pirmu
Atsakyti
Nuo 5 menesio beveik nepykina, bet mazai ka galiu valgyt, vis dar slykstu maistas... doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

man 16 savaite. Savijauta labai prasta. Pykina kiekviena diena, vemiu retai, taciau visada bloga. Viskas aplinkui smirda. O blogiausia, kad visiskai neturiu sveikatos. Ryte atsikeliu kol nuvaziuoju i darba jau pavargus bunu. Ir taip viskam apatija kazkokia, nieko nesinori daryt nei tvarkytis nei kazka veikti, tik guleti lovoje. Nezinau kada cia viskas pageres, bet kol kas jokio pagerejimo sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kleopatraaa @ 2011 08 01, 12:35)
Sveikos,

man 16 savaite. Savijauta labai prasta. Pykina kiekviena diena, vemiu retai, taciau visada bloga. Viskas aplinkui smirda. O blogiausia, kad visiskai neturiu sveikatos. Ryte atsikeliu kol nuvaziuoju i darba jau pavargus bunu. Ir taip viskam apatija kazkokia, nieko nesinori daryt nei tvarkytis nei kazka veikti, tik guleti lovoje. Nezinau kada cia viskas pageres, bet kol kas jokio pagerejimo sad.gif

sveikatos ir as neturiu, nevemiu, bet siek tiek bloguojuos, i ne visa maista galiu ziureti, i darba kol nukeliauju, taip pat pavargusi, po darbo gryztu griunu i lova kaip negyva sad.gif o darbu juk daug yra biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, uzuojauta, kurioms pykinia rytais ir ne tik, as jau baigiu 3 isnesioti, beliko nepilni pora menesiuku, ir ne su vienu nepykino 4u.gif , labai dziaugiusi ir nezinau nuo ko tai priklauso, kad vienom pykina daugiau, kitoms maziau, o dar kitom is vis nieko.

Atrodo nestumas idialus, bet va jauciu lauke oro pasikeitimus, kai lauke didelis slegis pries lietuti, tada niekam nebera jegu, sirdis tabalojasi, atverciu kojas rankas isverciu pilva ir guliu nugleibusi blink.gif , tada ziuriu kad lyja, kai nulyja vel jegu atsirada, ar kkam taip yra?
Atsakyti
QUOTE(DomingoFaustas @ 2010 08 18, 20:49)
O mane pradejo pykinti nuo 5 su puse savaites, dabar man 8 sav ir 4 dienos ir kazko nebepykina  doh.gif  tai pradedu prisigalvoti visokiu nesamoniu unsure.gif

Sveika, man labai panasiai kaip ir tau smile.gif kazkur gal nuo 5 savaites, o db jau 8 su keleta dienu, tai taip pat jau geriau jauciuosi smile.gif gal dar kartais koks sleikstuliukas uzeina, bet greitai pasitraukia smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif . Mane per pirma nestuma pykino beveik iki 25 savaites ,net svorio numeciau doh.gif .O vat per antra nestuma nei karto nesublogavau,atvirksciai jauciausi kazkaip lengvai smile.gif
Atsakyti
laba,

su dukra vemiau iki 21 sav....
dabartiniu nestumu vemiau vos kelis kartus-ir tai nes suvalgydavau tai,koas supykidavo...(pati kalta nes zinodavau kad to neimti i burna,o bus blogai,bet emiau lotuliukas.gif )
Atsakyti
visai nekankino smile.gif
Atsakyti