Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

Ačiū tam, kas sukūrė supermama.lt:)
Vakar maniau, kad darbe išdurnėsiu ir jei reikės dar nors vieną tokią dieną iškęsti, tai tikriausiai šoksiu per langą biggrin.gif
Grįžusi namo tiek prisirinkau patarimų čia thumbup.gif , tai į darbą keliavau apsišarvavusi ir imbiero tabletem, ir vaisiais, ir duoniukais, ir saldainiais..viskuo, kas nekele šleikštulio:) ir ką....visą dieną kažką kramsnojau ir išsilaikiau...žinoma pilvas trimitavo nuo visų nesamonių, kurios be sustojimo ridenosi į skrandį, bet bent jau pykinimo nebuvo..nežinau, kas padėjo, bet tikiuosi ir toliau mane tai gelbstės..nes ne duok dieve tas pykinimas ir draugavimas su wc... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Airelle: 15 birželio 2011 - 21:44
o pas mane labai kvailai issauktas vemimas doh.gif
manes visiskai nepykina, valgau viska, kvapai nedirgina,bet ryte jauciu, kad kazkur giliai yra oro, atsiriaugioti naturaliai nepavyksta , taigi butinai turiu kazka suvalgyt , ir aisku su tuo lekiu i Wc , doh.gif nes atsiriaugioti per suvalgyta maista nepavyksta
kazkokia nesamone, kodel taip sunkiai tas oras eina lauk doh.gif sad.gif
gerai kad ne kasdien g.gif
Atsakyti
prisijungiu ir aš smile.gif mums jau 27 savaitėlės nestuke.gif ir ka? vis dar pykina doh.gif , nors per tiek laiko jau spėjau ir priprast prie tokios savijautos biggrin.gif gerai tik tiek, kad vemti teko tik kelis kart, labai jau nemalonus man tas procesas schmoll.gif dažniausiai apsieinu tik su pykinimu, gaunas toks ištisas seilių rijimas ir žiaukčiojimas ax.gif gerai, kad dabar jau susilpnėjęs šis požymis, nes pirmais mėnesiais tai oj oj budavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bafiukas @ 2011 06 07, 22:02)
Man pirmasis  nestuke.gif eina 9ta savaite  smile.gif
anksciau buvau aktyvi,per diena susisukdavau ir nuveikdavau daugeli dalyku. O dabar... Nezinau kasdien ko tiketis, tokia busena, kai praleidziu lovoj 80% dienos, varo mane is proto. Siaip nevemiu, bet pykina nuo visko, maisto gaminimas prailgo gerokai, nes ipusejus dazniausiai taip apsidaro bloga, kad viska metu ir begu i lova pagulet... Pasivaiksciot galiu max valanda, iskart silpna, jauciuosi kaip nuvertus didziausius kalnus, begu i lova.. Valgis manes visiskai nevilioja, nepasakyciau ne vieno produkto, kuris man yra dabar skanus (valgau, kad valgyt ir nepakenkt maziukui  nestuke.gif). Nakti miegu blogai, nes beveik visa diena praleidziu lovoj, neisvargstu ir miegas gaunasi toks pavirsutinis, be to, kartais uzpykina nakti taip, jog atrodo apsivemsiu lovoj... Bet atsigeriu vandens ir praeina.
Zodziu, didziausia laime, jog nereikia man dirbti, nes kitu atveju tikrai tikrai MIRCIAU  doh.gif
aisku ir nuotaikai atsiliepia tokia mano savijauta, todel labai tikiuosi, jog viskas greitu laiku baigsis ir lelyte nebekankins manes...

Prisijungiu ir aš prie jūsų. Laukiuosi pirmojo 2.gif
Mane lygiai taip pat kamavo nuo 7-os iki 10-os savaitės, bloga ir silpna buvo nuo ryto, sunku buvo ką bepadaryti, nors prieš nėštumą buvau itin aktyvi. Ir maistas buvo tapęs beskonis ar neskanus, gamintant nuo kvapų pykino.
Laimei, nuo 11-os savaitės žymiai palengvėjo ir dabar grįžta buvusi energija ir apetitas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytės ir aš prisijungiu. mums prasidėjo 11 sav. pykina beveik pastoviai ir silpna dažnai būna. nuo pykinimo labai padeda Boržomi. Jis bjauraus skonio, bet veikia smile.gif vemiu maždaug kartą per savaitę jau 4 kartus. dažnai būna jog arba nuo persivalgymo arba nuo nedavalgymo. dar žinoma pasitaiko jog ir šiaip ima ir supykna, apsikabini wc sad.gif o paskui silpna būna sad.gif. dažnai jaučiuosi silpnai ir labai labai daug miegu smile.gif.
Atsakyti
O man prisiminus laikotarpi nuo 6 iki 12 sav. net siurpuliukui perbega... verysad.gif . Visas sias 6 savaites negalejau net atsikelti is lovos (visas mano ejimas buvo i wc ir i vonia) ir vemdavau per diena po 5-7 kartus doh.gif , buvau "gyva" tik lasalinemis, kurias statydavo ryte ir vakare. Dabar mums 26 sav. o savijauta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Jau 14 savaitėlė mano pilvukui ir galiu tyliai tyliai pasidžiaugti, kad kasdien jauciuosi vis geriau. Bet jau pradžia buvo tragiška: dar nebuvau pasidariusi NT, o jau galvojau kuo čia aš apsinuodijau, kad mane taip pykina ir vis anglies tabletes gerdavau. Pykino ištisai, atsigaudavau tik prieš miegą . Tačiau labai dažnai prabusdavau naktį nuo to, kad mane pykina ir svaigsta galva. Vėmiau 3 - 5 kartus per parą. Būdavo taip, kad dieną kažkaip išsisukdavau, bet vis tiek vakare turėjau pabendrauti su klozetu. Vėmiau nuo visko - braškių, agurkų, pomidorų, kiaušinienės, makaronų ir t.t. net nuo ramunėlių arbatos. Iki šiandien negaliu suvalgyti agurko,salotų lapų, nes skrandyje pasidaro baisus sunkumas. Gelbsti minerfalinis vanduo Boržomi.Jau galiu valgyti uogas, pomidorus. Tad, mielosios, laikykimės, visa tai laikina. Viskas praei, sūpuosime lėliukus ant rankų ir niekas neprimins apie tokią baisią savijautą.
P. S. Baisiausia, kad per tokius pykinimus ir vėmimus pamiršdavau, kad manyje auga gyvybė ir kažkaip susivokdavau, kad atsijungusi nuo pasaulio ir galvodama apie save pamirštu pasidžiaugti savo nuostabia būsena.
Atsakyti
Su pirmuoju mazyliu pykino iki gal 12 sav, su antruoju vargau gal iki 20 doh.gif
Atsakyti
pykino iki 4-o menesio. Ir visa nestuma uzuodus zuvies kvapa.
Atsakyti
iki 11 savaites, viena diena nustojo ir nebepasikartojo, nors pries tai buvo laaabai prastai doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, as jau siandien, ryt, poryt turiu gimdyti ir vis dar vemiu. smile.gif
Atsakyti
Mane tai pykino iki 18 savaites. Taip silpna budavo,kad nieko daryti tik lovoje guleti tegalejau. verysad.gif Kazkaip buvau net nusiteikusi,kad niekad tas pykinimas nepraeis, bet kai tikiesi blogiausio pacios zinot kaip buna ax.gif Tiesa, geriau daug imbiero su citrina arbatos, pradzioje gelbejo, veliau nebe.
Atsakyti