Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek laiko kankino pykinimas, vėmimas?

Ir man taip buvo, pykindavo betkuriuo paros metu, labai sunku buvo, beveik nieko valgyt negalejau..Reikia pasistengti gerti daug skysciu, stengtis bent truputi pavalgyti kuo sveikiau. Dabar svarbiausia mazylio sveikata. Pades tik kantrybe ir zinojimas, kad vistiek visa tai baigsis. Kai gims vaikelis, pasimirs visi blogumai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mane pykina visas 24 val doh.gif niekada nemaniau, kad sitaip gali buti, jauciuosi neapsakomai blogai, atrodo nieko daryt negaliu.... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
mane pykino 4 menesius istisai... ir niekas nepadedavo.... nei valgymas, nei vandens gerimas..... gine paskyre vaistuku nux vomica, jie zoleliu pagrindu, siek tiek galbut pagelbedavo.......
Atsakyti
QUOTE(irmgarda29 @ 2011 03 29, 10:29)
Sveikos Nėštukės.Pastebėjau,kad Jūsų čia yra nemažai.Aš esu naujokė.laukiuosi beveik dvylika savaitėlių.norėjau pasiteirauti Jūsų ar ką iš nėščiųjų pykino 24 val per parą??? verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif vemiu vos ne kas valandą.Gydytoja žiūri atsainei,atseit mažai geriu vandens.Pastaruoju metu geriu jau kibirais,bet nuo to ne ką geriau.Tai mano antras nėštumas auginu mergaitę aštuonių metų.Nžn su tokiu klausimu susidūriau pirmą kartą.Gal kas gali padėti???Ačiū.... smile.gif  smile.gif  smile.gif

pykina pykina,....jau 8 menesiukas ir dar karts nuo karto papykina. Iki kokio 5 menesio visur tik su maiseliu vaiksciodavau, niekada negalejau zinoti kada vymtelsiu, nuo vandens irgi vemdavau...kosmaras kazkoks. tuolete tikriausiai praleidau daugiau laiko nei bet kurioje kitoje patalpoje. iki 6 menesio tai pykino bet vemiau maziau...per 7 tik masinoje ir maisto parduotuveje pykino. o dabar tai velniaz zino nuo ko...nuo kazko! vat siandien ryte 1 blyna suvalgiau ir po 5 sekundziu isvemiau ir pykina visa diena....Mano mama ir mociute beje lygiai taip pat kankinosi...visa patvores apvemusios nestumo metu budavo!
o padeti tai niekas nepades...kiekviena savo recepta atranda, kas saldaini, kas imbiera kas krekerius. isiklausyk i organizma ir ka jis pasakys ko tau reikia ta ir vartok...
Atsakyti
Man gydytoja patare imbieru arbata gerti,o jei negali gerti arbatos yra imbiero tabletes,bet dabar pavadinimo neatsimenu.Vaistinej manau turi zinoti.
Atsakyti
Mane pykino 4 menesius, net nakti normaliai nesimiegodavo nuo pykinimo. Galvojau, kad cia busena, kurios nepakeisi - tai kenciau kol nepradejau paromis vemti. Teko eiti pas gydytoja. Grasino statyti laseni, jei tyrimai nepageres, tai teko susiimti. Man gydytoja patere gerti daznai, bet po sauksta, nes as kiek i skrandi - tiek is skrandzio, o jei skrandy nieko nebudavo - tai putom kazkokiom. Patare gerti vistienos sultini, tai as issivirdavau vienu kartu daugiau, dali i kamera, o dali pasidejus salia vis po sauksta ir tarsydavau, dar salia turedavau vandens ir imbieru arbatos (nesaldintos).

O siaip nuo pykinimo niekas nepadejo - nei medicina, nei liaudis. Tik vemima suretindavo tas gerimas po sauksta. Ir dar kai negaledavau nieko valgyti, tai man ne krekeriai buvo issigelbejimas, o taleriai klasikiniai, net nuo vieno krekeriuko kazkaip viskas mirtinai skarny uzsikimsdavo, ir dazniausiai veliau islipdavo.
Atsakyti
QUOTE(ritat29 @ 2011 03 16, 19:15)
Gydytoja nieko nesako, nelabai as skundziuosiu  ax.gif
O siaip tai mane daznai rytais pykina nuo dantu pastos, kaip itariu. Dar pastebejau, mane supykina, kai suvalgau ka nors netinkamo, pvz.: viena diena buvau uzsimanius McDonald's nesveiko greito maisto - pasekmes: vairuodama net nespejau sustoti......

Man irgi nuo nesveiko maisto taip buvo. Kitą rytą kriauklę teko plauti - nespėjau dantų išsivalyti... Bus man norėti kokakolos su traškiom keptom viščiukų blauzdelėm...
O pykino iki penkto mėnesio pradžios. Iš pradžių labai kentėjau, laikiausi, kad tik niekas laukan nelįstų, bet paskui, kai pradėjau, tai net palengvėdavo... Išsivėmus dingdavo tas šleikštulys, tik kartais dar porą valandų degindavo skrandį ...

Tiesa, nepamirškit, kad iškart po vėmimo negalima dantų valyti, geriau tik praskalauti vandeniu ar pan., nes kitaip jie labai genda.
Atsakyti
ateinu ir as i jusu gretas smile.gif mums 8 savaite, papykina labai retai, gerokai supykine buvo nuo cili sriubos doh.gif pries tai labai norejau, issiviriau namuose, bet po pirmo pavalgymo pasibaige tokie norai biggrin.gif
Atsakyti
Dar nera nei savaites, kaip suzinojau apie savo nestuke.gif Pagal ginekologe - mums 6 savaites, pagal mane - 5 tongue.gif
Kaip ir nepykina, bet tik beveik visa laika kazkoks negerumas ir noras raugeti blush2.gif
Na, ir valgymo ypatumai pasikeite - tai ir buvo vienas is faktoriu itarti apie atsiradusi pilvelio gyventoja lotuliukas.gif
Atsakyti
sav su + vėmiau tik kartą, bet silpnumas ir pykinimas tai galima sakyti pastovus doh.gif
Atsakyti
Man pirmasis nestuke.gif eina 9ta savaite smile.gif
anksciau buvau aktyvi,per diena susisukdavau ir nuveikdavau daugeli dalyku. O dabar... Nezinau kasdien ko tiketis, tokia busena, kai praleidziu lovoj 80% dienos, varo mane is proto. Siaip nevemiu, bet pykina nuo visko, maisto gaminimas prailgo gerokai, nes ipusejus dazniausiai taip apsidaro bloga, kad viska metu ir begu i lova pagulet... Pasivaiksciot galiu max valanda, iskart silpna, jauciuosi kaip nuvertus didziausius kalnus, begu i lova.. Valgis manes visiskai nevilioja, nepasakyciau ne vieno produkto, kuris man yra dabar skanus (valgau, kad valgyt ir nepakenkt maziukui nestuke.gif). Nakti miegu blogai, nes beveik visa diena praleidziu lovoj, neisvargstu ir miegas gaunasi toks pavirsutinis, be to, kartais uzpykina nakti taip, jog atrodo apsivemsiu lovoj... Bet atsigeriu vandens ir praeina.
Zodziu, didziausia laime, jog nereikia man dirbti, nes kitu atveju tikrai tikrai MIRCIAU doh.gif
aisku ir nuotaikai atsiliepia tokia mano savijauta, todel labai tikiuosi, jog viskas greitu laiku baigsis ir lelyte nebekankins manes...
Atsakyti
Pykino visa nestuma tai nuo vieno tai nup kito, bet vemiau tik kelis sykius.. vis susilaikydavau biggrin.gif
Atsakyti