Sveikos mielos nestukes! Eu nescia jau 22 savaite ir iki siol vemiu . Bet kaip yra - taip
QUOTE(ritat29 @ 2011 03 13, 15:00)
Sveikos mielos nestukes! Eu nescia jau 22 savaite ir iki siol vemiu . Bet kaip yra - taip
Kad Jūsų neštumui 22 savaitės ir dar vemiate tai nieko tokio, esu girdėjusi kai viena vėmė visą neštumą...
QUOTE(ritat29 @ 2011 03 13, 14:00)
O ką gydytoja sako dėl tokio ilgo pykinimo?
Mane, kai 16 sav. dar pykino, viena gydytoja (ne ginekologė), paklausė, kokius tyrimus dariaus išsiaiškinti, kodėl tokiu metu DAR pykina
jau 25-kios o as vis dar susitampau... ir su wc afrikietiskai pasisneku... siaubas..... diena dvi ramu tai trecia atsiimu.... nepadeda niekas.... o daktare kaip ir daktare nu ka cia padarysi.....
pirmojo nestumo metu nepykino visiskai..gal buvo tik pora kartu, greiciausiai kvapas nepatiko
o dbr papykindavo dazniausiai vakarais, bet gerai kad tas tesesi tik iki 12 sav. dbr jauciuosi kuo puikiausiai
o dbr papykindavo dazniausiai vakarais, bet gerai kad tas tesesi tik iki 12 sav. dbr jauciuosi kuo puikiausiai
QUOTE(Sonrisita @ 2011 03 13, 19:55)
O ką gydytoja sako dėl tokio ilgo pykinimo?
Mane, kai 16 sav. dar pykino, viena gydytoja (ne ginekologė), paklausė, kokius tyrimus dariaus išsiaiškinti, kodėl tokiu metu DAR pykina
Gydytoja nieko nesako, nelabai as skundziuosiu
O siaip tai mane daznai rytais pykina nuo dantu pastos, kaip itariu. Dar pastebejau, mane supykina, kai suvalgau ka nors netinkamo, pvz.: viena diena buvau uzsimanius McDonald's nesveiko greito maisto - pasekmes: vairuodama net nespejau sustoti......
Na aš jau irgi galiu pasisakyti, kad mane pykino iki 16 sav. pabaigos. Galvojau jau nesibaigs, bet lyg ir baigėsi
Mazdaug iki 15-16 savaites
Sveikos Nėštukės.Pastebėjau,kad Jūsų čia yra nemažai.Aš esu naujokė.laukiuosi beveik dvylika savaitėlių.norėjau pasiteirauti Jūsų ar ką iš nėščiųjų pykino 24 val per parą??? vemiu vos ne kas valandą.Gydytoja žiūri atsainei,atseit mažai geriu vandens.Pastaruoju metu geriu jau kibirais,bet nuo to ne ką geriau.Tai mano antras nėštumas auginu mergaitę aštuonių metų.Nžn su tokiu klausimu susidūriau pirmą kartą.Gal kas gali padėti???Ačiū....
Zinau ne viena nestuke kuria visa diena pykindavo.O mano seimininke kai dirbau Danijoje,tai visa nestuma vargo su ta beda Man su pirma dukra bloga 3-4 men buvo,bet nevemiau nei kart.O dabar kol kas nieko,kartais tik sleikstulys uzeina
Mane pykino visus nėštumus stipriai. Vėmiau dieną, vėmiau naktį. Gali padėti tik tai ką atrasi, kad suvalgius būna geriau. Bet man niekas nepadėjo.
Yra galimybė jaustis geriau, jei gydytojas sutinka pastatyti lašalinę, bet deja man neskyrė, nors gulėdavau ir vos pakėlus galvą jau vemdavau. Galiu tik pasiūlyti kantrybės
Yra galimybė jaustis geriau, jei gydytojas sutinka pastatyti lašalinę, bet deja man neskyrė, nors gulėdavau ir vos pakėlus galvą jau vemdavau. Galiu tik pasiūlyti kantrybės
Mane pykino kai sūnaus laukiausi visą parą, praėjo apie 6-7 mėnesį, bet kai kuriais rytais dar ir prieš pat gimdymą pavemdavau. Prisimenu kaip didžiausią siaubą. Kas kartais padėdavo: jokių aptemptų drabužių, ypač krūtinės ir pilvo srity; dienos metu negulėti ir net nesėdėti pusiau gulom (nors ir sunku ištverti, bet gulėjimas ir miegojimas dienos metu tikrai sukelia pykinimą); jokių mėtinių saldainių, kramtoškių ir arbatų - mėtos atpalaiduoja skrandžio sieneles ir tai sukelia pykinimą; valgyti tik tai, ko tuo metu labai norisi (man vienu metu labai padėdavo ledai, citrinos ir net marinuoti agurkėliai); nevartoti prieskonių ir žolelių; nenaudoti jokios chemijos - kosmetikos, kvepalų, buitinės ir pan., įspėti, kad namiškiai kuo mažiau jos naudotų; negerti jokių vitaminų, nes nuo jų tikrai pykina. Daugmaž tiek